7 aranyszabály a farmer mosásához

7 aranyszabály farmer mosásához

7 aranyszabály a farmer mosásához

Óvja meg kedvenc ruhadarabját!

A farmer nem hiányozhat senkinek a szerkényből. Sőt én annyira tudok ragaszkodni egy-egy darabhoz, hogy ha tönkre megy, nincs szívem kidobni, hátha jó lesz még pl.: festéshez,.

Egy biztos, mire megtalálom a tökéletes farmernadrágot minimum 1 órát töltök a próbafülkében. Ezért nagyon vigyázok rájuk.

Ismerős Önnek ez a helyzet? Ha igen, akkor gondoskodnia kell arról, hogy a farmernadrágja a lehető leghosszabb ideig hibátlan legyen. Kövesse a 7 aranyszabályomat, hogy sokáig élvezhesse farmerját.

1. szabály Amennyiben a mosógépe tud farmer programot, azt használja

A gyártók már speciális programokkal látják el a modern mosógépeket, mint a sport program, vagy farmer program. Ezek a funkciók úgy működnek, hogy szenzorok figyelik a behelyezett ruha anyagát, mennyiségét, szennyezettségét és ehhez igazítják a programot.

2. szabály Használjon megfelelő mosószert

Ha sötét farmert mos, használjon fekete, vagy színes ruhákhoz való mosószert. Más mosószereket optikai fényesítőkkel látnak el, amelyek fehérebbé teszik a fehéret.

3. szabály A mosás előtt a farmereket fordítsa ki

Ez valószínűleg az egyik legismertebb tipp a farmer mosásához, de ezt érdemes is követni. A farmer kifelé fordítása segít megakadályozni, hogy a festék a mosógépbe jusson, és megakadályozza, hogy a szárításnál a napfény kiszívja a színét.

4. szabály Első mosás előtt tegye meg

Sötétebb színű farmer esetén, az első mosás előtt, javaslom, hogy áztassa be sós vízbe a farmert, mert ez segít a festék stabilizálásában, így kevésbé fog kifakulni a farmer.

5. szabály Azonos színű ruhákkal mossa

A sötétebb színű farmernak jót tesz, ha hasonló színű ruhákkal mossa, hiszen ez kicsit olyan, mint egy festés. Az azonos színű ruhák felfrissítik egymás színét.

6. szabály: Ne mossa túl sűrűn

Egy hosszú nap végén egyszerű megoldás, hogy ami rajtunk volt az mehet a mosógépbe. A farmer esetében erre nincs szükség, sőt a gyakori mosás lerövidíti a farmerok élettartamát, így álljon ellen annak a kísértésnek, hogy túl sűrűn mossa ki a farmerját.

7. szabály Ne szárítsa szárítógépben, csak ha muszáj

Az idő múlásával a szárítógépek károsíthatják a lycra szálakat, amelyek a farmer rugalmasságáért felelnek, így ha lehet hagyja természetesen megszáradni.

Tudta, hogy már a legtöbb mosógében van farmer program? Nézze meg az alábbi mosógépet, mely kiszolgál egy családot és óvja a farmerokat a farmerprogrammal. Gazdaságos a működése, hiszen kevés vizet- és energiát használ. A Bosch 10 év garanciát válla a motorjára.

Megnézem a Bosch WAN24161BY Elöltöltős mosógépet >>>

Böngésszen a mosógépkínálatunkban >>>

 

Olvasson még a mosógépekről:

Speciális mosógép sportolóknak

Csodálatos Gorenje mosógépeink

Ne egy csatát nyerjen meg, hanem a szennyes ruhák elleni háborút!

Ellenőrző lista a mosógép vásárlás előtt

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet válasszak?

Egy háziasszony álom ajándéklistája

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Jan 20.