Állami támogatásos hűtők és mosógépek

állami vissza nem téritendő támogatás mosógép hűtő

Használja ki az otthon melege programot.

Az alábbi mosógépekre és hűtőszekrényekre mind igénylehet vissza nem térítendő állami támogatás!

 

Ajánlok Önnek olyan mosógépeket, hűtőszekrényeket, melyekkel élete könnyebb lesz és most kedvezményel vásárolhatja meg őket az otthon melege pályázat keretében.

Gondolja végig, hogy egy energiatakarékos háztartási géppel a havi rezsije is csökkeni fog, hiszen kevesebb áram- mosógép esetén vízszámlát is fog fizetni.

 

A fekete mosógép mindig eleganciát kölcsönöz

A Gorenje WA74SY2B elöltöltős mosógépével tegye egyedivé a fürdőszobáját. Nem kell mindig a hagyományos fehér mosógép. Egy fekete démon feldobja az otthonát.

Ez a fekete elöltöltős mosógépet imádni fogja, mert az energiafogyasztása már nem is lehet alacsonyabb, miközben 7 kg ruhát tud tisztára mosni, tehát egy 4 fős családnak tökéletes a kapacitása. Az 1400 fordulatos centrifuga áldása, hogy szinte száraz ruhát emelhet ki a gépből. Van gyorsprogram, késleltetheti a mosást, illetve a gép adagolja a mosószert, így biztos ne pazarol mosószert. A legújabb technológiát ismerheti meg benne miközben elkápráztató a kinézete.

MEGISMEREM A Gorenje WA74SY2B elöltöltős mosógépet >>>

 

 

Kisbabákhoz, allergiásoknak mosógép

Amennyiben kisebb családra mos, elég Önnek a 6kg kapacitású mosógép is.

A Gorenje WP62S3 Elöltöltős mosógép egy szép fehér gép, amelynek van gyors mosási funkciója is. Allergiásoknak nagyon ajánlom, mert AllergyPlus programja biztos eltávolítja az allergizáló mosószert, így nem fog viszketni. Kisbabáknak is ezért nagyon ideális. Csendesen működik és dobtisztító programja garantálja a hosszú távú használhatóságát. Kezelőfelületet egyszerű, és LED kijelzésén látja, hogy mikor jár le a program. Szuper benne, hogy A+++ energia besorolása van, így a legmagasabb 45.000 Ft-os állami támogatás vehető igénybe rá. Ne várjon, mert lecsúszik erről a fantasztikus lehetőségről.

MEGNÉZEM a Gorenje WP62S3 Elöltöltős mosógépet >>>

Sokáig friss élelmiszer ezzel a hűtőszekrénnyel

Mikor megvásároltam a modern hűtőszekrényem, én teljesen ledöbbentem, mert képzeljék le, hogy a húsleves 2 hétig megőrizte frissességét. A régi hűtőmben a 3 napos húslevest már kiöntöttem, mert rosszul lettem tőle. Az új ionAir technológia és DynamiCooling rendszer eszméletlen sokáig megőrzi az ételek frissességét. Sokszor már csak azért dobom ki az élelmiszert (tudom, hogy csúnya dolog) mert már 2 hetes, és nem azért mert megromlott.

159,990-45.000 = 114.990 Ft ért az Öné lehet egy 185 cm magas alulfagyasztós ujjlenyomatmentes fémes szürke hűtőszekrény. Ezzel a készülékkel sokáig egészségesen és frissen tarthatja az egész család élelmiszer készletét.

Olyan okos ez a készülék, az AdaptTech rendszernek köszönhetően, hogy az érzékelő-technológia megjegyzi az ajtónyitási szokásainkat és ezután a hűtőszekrényt a szokásainkhoz igazítja a hőmérséklet kezelést.

Ahogy már említettem az ionAir tehnológia által az élelmiszerek hosszabb ideig őrzik meg frissességüket. Itt a DynamiCooling ventilátorrendszer keringeti a hűtőtérben a negatív ionokkal dúsított levegőt. Ez imitálja a természetes mikroklímát, amely a hűtőszekrény minden sarkába folyamatosan eljut, így egyenletes hőmérséklet eloszlás lesz a hűtőtérben. Elég hetente kimenni a piacra, mert CrispZone zöldségtartó rekesz páratartalom szabályozással rendelkezik, így a zöldségek, gyümölcsök sokáig frissek, roppanósak maradnak. FrostLessnek köszönhetően 50%-kal is lecsökken a jégképződés, így fele annyi időt és energiát kell rászánni a manuális leolvasztásra, mint egy hagyományos készüléknél.

MEGISMEREM A Gorenje RK6193LX4 Alul fagyasztós hűtőszekrényt >>>

Garantáltan vége a leolvasztásnak ezzel a hűtőszekrénnyel

A Gorenje NRK6192TX4 alulfagyasztós hűtőszekrénye A++ energia besorolással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy Ön 35.000 Ft vissza nem térítendő támogatást igényelhet rá. Ez a gép szuper tulajdonságokkal bír, melyből kiemelkedik a NOFrost Plus technológia. Ami jegesedés menetességet jelent , tehát nem kell leolvasztani.

Természetesen ionAir technológiája van DynamiCooling ventilátor rendszerrel készült. Többféle gyors funkciót talál benne, ami hasznos egy nagybevásárlásnál, vagy disznóvágásnál, mert így biztos időben lehűlnek az élelmiszerek.

Belseje rugalmasan kezelhető és a fagyasztóban XXL SpaceBox fiókot talál.

MEGNÉZEM A Gorenje NRK6192TX4 alulfagyasztós hűtőszekrényt >>>

 

Az otthon melege programról, amely által vissza nem térítendő állami támogatást kaphat ide kattintva olvashat bővebben.

Bizonytalan a mosógép választásban, olvasson az oldalunkon írásokat amelyből sokat megtudhat a mosógépekről ide kattintva.

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Febr 27.