Aktív vasalódeszka? Ilyen is létezik?

aktív vasalódeszka

Miben más az aktív vasalódeszka, mint egy hagyományos sima vasalódeszka?

Hallottam már aktív hangfalról, ami beépített erősítővel bír. Már nekem is van, és pendrive-ról, okostelefonról tudok lejátszani bluetooth-on keresztül zenét. Imádom.

Hallottam már az aktív szénről, amelyet vírusos vagy baktérium okozta hasmenésre, ételmérgezés kezelésére régóta alkalmaznak.

De aktív vasalódeszkáról még nem hallottam, mostanáig.

Elképesztő, hogy mit ki nem találnak a gyártók, hogy a kedvünkben járjanak.

Lássuk, mit tud egy aktív vasalódeszka, és miért jó.

Kölcsönkaptam kipróbálásra, a Bosch TDN1700P Aktív vasalódeszkát, melyről megosztom most Önökkel a véleményem.

Először is könnyedén mozgatható. A magassága állítható, így tökéletesen kényelmes volt használni nekem és a férjemnek is. (Mert őt is bevontam ám :) ) A kinézete nekem tetszik, sőt nem is rejteném el, hanem elől hagynám a gardróbban, így mindig kéznél lenne.

Ez egy 3 funkciós készülék.

Az első, amit kipróbáltam a fűtés funkció. Eljátszottam, hogy későn sikerült a kedvenc ruhám kimosni, így még nem száradt meg, de indulnom kell… Így nedvesen ráhúztam a deszkára, bekapcsoltam a fűtést, és elkezdtem óvatosan kivasalni. Mire végeztem a vasalással, a ruha teljesen száraz volt. Így ez a funkció megkapja a maximális pontszámot.

A második, amit kipróbáltam, a szívás funkció. Van egy szoknyám, ami nagyon száll, és alig lehet kivasalni. Ezen alkalmaztam a szívást, és olyan csodásan odatapasztotta az anyagot a deszkához, hogy minden szenvedés nélkül tökéletes lett. Nem tudom mire lehetne még használni, de ez is tuti volt.

A harmadik, pedig a gőz-fújó funkció, ami felfújja egy párnává a deszkát. A férjem ingekben jár, és nagyon kényes a vasalására, az ing ujjával sokat szoktam vacakolni. Ezzel a funkcióval fele annyi idő alatt, sima lett a ruhadarab, mintha a patyolatból hoztam volna el. Már a gőz funkció rendkívül simává tette, szinte vasalni nem is kellett. Ezen a ponton csatlakozott a férjem, és ő is gond nélkül kivasalta az ingét, így lehet, hogy ezentúl ez az ő feladata lesz?

Ítélet az aktív vasalódeszkáról!

Először nem értettem, miért jobb, mint a sima vasalódeszka, de most már tudom. Eszméletlenül megkönnyíti ezt a mindennapi unalmas teendőt. Aki teheti, mindenképpen szerezzen be egyet, és ezentúl öröm lesz a vasalás. Sőt a férfiaknak direkt ajánlom, mert így még egy feladat, amiben tudnak a szerelmüknek segíteni. :) Egy biztos, az én karácsonyi ajándéklistámra fel van írva.

Olvasson tovább:

Házi praktikák vasaláshoz

Amire tuti nem gondol a szárítógépekkel kapcsoltban

Hatékony küzdelem a ráncok ellen

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 12.