A legnehezebb receptek is könnyűvé válnak…

Több szinten is süthet

A legnehezebb receptek is könnyűvé válnak

...a Whirlpool újgenerációs szabadonálló tűzhelyeivel! Fedezze fel Ön is a főzés könnyű és izgalmas oldalát új Whirlpool tűzhelyével!

A főzés a legtöbbünk számára még akkor sem "szórakozás", ha egyébként imádunk szorgoskodni a konyhában. A legtöbb étel elkészítése idő- és energiaigényes, arról nem is beszélve, hogy órákig álldogálni a főzőlap felett kicsit sem élvezetes

A Whirlpool, tűzhelyei tervezésekor kifejezetten a konyhában aktív nők életét szerette volna megkönnyíteni. Olyan funkciókat fejlesztett ki, amelyek élvezetesebbé teszik a főzést.

A kínálatban mind a gáz, mind pedig az indukciós és a kerámia főzőlappal ellátott tűzhelyek megtalálhatóak.

Nézzük, hogyan teszik könnyebbé az életünket ezek a gépek!

Rövidebb sütési idő? Nem lehetetlen!

Az automata funkciók csökkentik a sütési időt! 4-féle beállítás közül választhat pl. pizza, kenyér, hús és sütemény. A sütési hőmérsékletet, időt így egy érintéssel kiválaszthatja az ételfajta alapján. Ezekkel a funkciókkal extra rövid idő alatt ínycsiklandó süteményeket, borjúhúst vagy pizzát süthet, és még a sütő előmelegítésére sincs szükség.
Ugye milyen praktikus megoldás a sűrű hétköznap estéken?

Sütőtisztítás egy gombnyomásra!

Ön is utálja a sütőtakarítást? Sajnos a főzés a mosogatással és a sütőben kifröccsent borzalmas zsírfoltok eltávolításával ér véget. A sütőtisztítás általában nem tartozik a legkedvesebb feladataink közé, elég, ha csak a készülék előtti görnyedésre és zsíroldó-szagra gondolunk. Ezt a problémát is hatékonyan megoldja a Whirpool, hiszen tűzhelyei többségében pirolitikus és katalitikus öntisztító funkciót is talál.
Mindkettő egy gombnyomásra kitisztítja a készüléket. Így a sütő macerás súrolását örökre elfelejtheti!
Külön felhívnám a figyelmét a Smart Clean okostisztításra is, amely kényelmes és egyszerű takarítást tesz lehetővé. Ennek hátterében a titánium felület áll, amelyről 100°C-os gőzkezeléssel a szennyeződéseket könnyen eltávolíthatja.
És még egy apróság: a sütő ablakát könnyedén leszerelheti, egy mozdulattal, plusz szerszámok nélkül, ami szintén megkönnyíti a tisztítását. Ehhez semmi mást nem kell tennie, csak nyomja meg a készülék oldalán található füleket, húzza meg a felső peremet és voilá! Az üveget már el is távolította.

A főzőlapok sem maradtak ki a jóból…

Egyes gáz főzőlapok 6. Érzék Főzést Segítő Móddal is rendelkeznek, így a lángot 6-féle erősségben szabályozhatja rendkívül egyszerűen annak függvényében, hogy épp milyen főzési módot választ: kímélő főzés, párolás, hirtelen sütés, dinsztelés, grillezés és forralás.
Ha Ön inkább az indukciós főzőlapért rajong, imádni fogja a gyors forralás üzemmódot, illetve azt, hogy tulajdonképpen bármilyen méretű edényt vagy serpenyőt rátehet, hiszen a lap kizárólag oda vezeti az energiát, ahová az edényt tette. Nincs energiaveszteség! Ha pedig nem használja a készüléket, akkor 1 perc után automatikusan kikapcsol, természetesen csak abban az esetben, amikor nem érzékel edényt a felületén.

Tudjon meg többet: 

A professzionális szakácsok szeretik az indukciós főzést!

Ha nem elég 4 gázrózsa…

Főzőlap harc! Gáz vagy indukció?

Diétás receptek gőzsütőben

Alapvető különbségek a sütők között…

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 09.