Ha nem elég 4 gázrózsa…

Egy időben az egész karácsonyi vacsora elkészül

Ha nem elég 4 gázrózsa

Egy időben az egész karácsonyi vacsora elkészül

Régen csak a gáztűzhelyeket ismertük. A világ azóta óriásit fejlődött és most már egyre népszerűbbek a gázfőzőlapok. Most összehasonlítok egy régi gáztűzhelyet egy modern gázfőzőlappal. Természetesen már sok modern tűzhely is tudja azt, amit a gázfőzőlapok.

1) Könnyű használni a gázfőzőlapokat

A beépített főzőlapokat sokkal könnyebben lehet használni, mint a szabadonálló gáztűzhelyeket, mivel a munkapultba vannak beépítve és így az edényeket könnyedén helyezhetjük rá, vagy vehetjük le róla. A szabadonálló tűzhelyek sokszor magukban állnak, így az edényeket el kell vinni róluk távolabb, és egy jó adag töltött káposzta nem könnyű ám. ☺.

2) Nincs több gyufa, kifogyott bosszantó gázgyújtó

A beépített főzőlapoknál már sokszor elektromos gyújtás van. Persze a korszerű szabadonálló gáztűzhelyeknél is előfordulhat. Tehát nincs szükség gyufára, mert az egykezes gyújtásnál, csak a bekapcsoló gombot kell elfordítani és magától belobban a láng. Van még a szikragyújtás, mikor egy külön gombot kell megnyomni, és az adja a szikrát. Mindkettő hatékony megoldás, bár az egykezes gyújtás kényelmesebb.

3) Gyorsabb és kényelmesebb főzés

A hagyományos gáztűzhelyekben lehetősége van a teljesítmény növelésére vagy csökkentésére a gombok eltekerésével. A beépített főzőlapokon azonban pontosabb beállítási lehetőség is van. Sőt talál wok égőt is, ami extra nagy teljesítményével meggyorsítja a főzési időt.

4) Jobb biztonság

A beépített főzőlap használata biztonságosabb megoldás. Miért? A modern beépített főzőlapok un. termobiztosítékkal rendelkeznek. Ezt a funkciót úgy tervezték, hogy automatikusan kikapcsolja a gázellátást, amikor az égők lángja kialszik. Így biztos nem szökhet ki a gáz az otthonába.

5) Stílusos megjelenés

A beépített főzőlapok stílusosabbnak tűnnek, mint a hagyományos gáztűzhelyek. A modern beépített főzőlapok karcsú megjelenésűek, és modern stílust hoznak a konyhába. Üvegkerámia változatban is kaphatók, melyek kifinomult megjelenéssel ruházzák fel a főző helységet.

Figyelmébe ajánlom az 5 gázégős Teka EX 70.1 5G AI AL DR CI Gáz főzőlapot

Csodás kinézet jellemzi ezt az 5 főzőzónával rendelkező gázfőzőlapot, melyet nagyobb családoknak ajánlok, vagy olyan nagymamáknak, akik az egész családra főznek. A 70 cm széles gázfőzőlapon 3 öntöttvas rács teszi stabillá az edények elhelyezését. Mosogatógépben mosható, így nem kell többet sikálnia a kifröccsent ételt. Az elektromos szikragyújtás abszolút 21. századi megoldás, és természetesen égésbiztosítóval is rendelkezik a biztonságos főzésért. A gyorsaságért egy hatalmas, 4 kW-os kétkörös gázégő felel, mely biztosítja, hogy ne álljon egész délelőtt a konyhában. Ide kattintva nézze meg a főzőlapot >>>

Válogasson az onlineMárkabolt főzőlap óriási kínálatásban többféle márka között >>>

Olvassson többet a főzőlapokról:

Hogyan válasszunk főzőlapot?

Indukciós főzőlapról minden, amit tudni szeretne

Kerámia vagy indukciós főzőlapot válasszak?

Kerülje, hibákat a háztartási gépek vásárlásakor

Főzőlap harc! Gáz vagy indukciós?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Okt 07.