Black and Decker Kert

Csodásan lenyírt fű tökéletesen vágott szegélyekkel. Gyom nélküli virágágyások, aljnövényzet nélküli sövény. Nem kell felesleges időt töltsön az állomkert létrehozásával. Csak a megfelelő eszközre van szüksége.

A BLACK+DECKER elektromos kerti eszközökkel gyorsan és egyszerűen végezheti el a munkát, hogy több ideje maradjon élvezni a kertet. A fűnyíróktól és avartakarítóktól kezdve a sövényvágókig és fűszegélyvágókig, minden rendelkezésére áll, hogy az szép és ápolt legyen.

Tekerjen lejjebb és válogasson!

5 csillagos kiszolgálás

  • Szakértőink telefonon segítenek
  • Adja le rendelését akár telefonon
  • Két kollégánk órapontosan szállít
  • *Beüzemelés ajándék próbaindítással
  • Régi gépét ingyen elszállítjuk
Black and Decker Magasnyomású mosó Black and Decker Magasnyomású mosó Black and Decker Fűnyíró Black and Decker Fűnyíró Black and Decker  Kézi seprőgépek Black and Decker Kézi seprőgépek Black and Decker Gyepszellőztető, talajlazító és kultivátor Black and Decker Gyepszellőztető, talajlazító és kultivátor Black and Decker Sövényvágó és fűnyíró olló Black and Decker Sövényvágó és fűnyíró olló Black and Decker Láncfűrész és ágazó Black and Decker Láncfűrész és ágazó Black and Decker Ágaprító, szecskázó Black and Decker Ágaprító, szecskázó Black and Decker Lombszívó, lombfúvó Black and Decker Lombszívó, lombfúvó
Online Márkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
7
1
4
5
7
vásárlónk bizalmát