• Online Márkaboltok

La Pavoni

1905-ben Desiderio Pavoni elsőként kezdett espresso gépeket gyártani Luigi Bezerra szabadalma alapján.  Számos szabadalom és technológiai újítás fűződik a La Pavonihoz, melyek alapjaiban változtatták meg a kávézási szokásokat és a kávékultúrát a világon.

Az alapító kezdetektől szem előtt tartotta a formatervezést és a prémium anyagok használatát. Ékszerként tekintett kávégépeire, melyek a kávébárok királynőiként vonultak be a köztudatba. Pavoni fontosnak tartotta a kávézás rituális értékét és a modern formák mellett maradandó értékek megalkotására törekedett.

A márka zászlóshajója az 1961-ben megalkotott Europiccola karos kávégép rövid időn belül az espresso fogyasztók legnépszerűbb otthoni kávégépe lett. A dugattyús rendszerű kávégép népszerűsége a mai napig töretlen és igazi kuriózumnak számít a kávéimádók körében. Az Europiccola és Professional karos modellek számos kivitelben a mai napig gyártásban vannak a fogyasztók nagy örömére.

A La Pavoni cég hűen az alapító nézeteihez, büszke azokra az értékekre, melyet ez az olasz kávégép manufaktúra képvisel, ezért kávégépeit a legmagasabb minőségi kritériumoknak megfelelve, a mai napig kézzel készíti a Milánói üzemben.

A kávézás élménye elengedhetetlen és páratlan. Semmi sem adhatja vissza azt az érzést, amikor az ember reggelente az első korty koffeint nyeli lelkesen. Az igazán különleges, ízletes italok elkészítéséhez azonban olyan eszközökre van szükségünk, amelyek valóban minőségi teljesítményt nyújtanak. A La Pavoni kategóriájában bemutatott termékek összeállításával webáruházunk kifejezetten a kávérajongók számára nyújt segítséget az ideális készülék kiválasztásában, melyekkel minden kávéfőzés pillanata öröm lesz.

5 csillagos kiszolgálás

  • Szakértőink telefonon segítenek
  • Adja le rendelését akár telefonon
  • Két kollégánk órapontosan szállít
  • *Beüzemelés ajándék próbaindítással
  • Régi gépét ingyen elszállítjuk
La Pavoni Professionális kávéfőző La Pavoni Professionális kávéfőző La Pavoni Kávéőrlő La Pavoni Kávéőrlő
Online Márkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
6
5
3
1
0
vásárlónk bizalmát