A konyha dísze, vagy inkább el kell rejteni? Elica

páraelszívók

A konyha dísze, vagy inkább rejtsük el a páraelszívót?

Óriási kihívás egy praktikus és impozáns konyha összerakása..

Rengeteg feladat vár ránk, ha felújítunk, vagy új helyre költözünk. Barátnőm története bízom benne, hogy a páraelszívók terén inspiráló, és Önnek is segít a döntéshozásban, hiszen a konyha az egyik legfontosabb helyiség az otthonunkban.

Íme a sztori.

"Nem is olyan régen egy konyhafelújításba kezdtünk, és ahogy lenni szokás, több helyről is kértünk ajánlatot. Egy kicsit bíztam is abban, hogy a több szem többet lát elv alapján a mesteremberek jobbnál jobb megoldásokkal rukkolnak elő.

A konyhai háztartási gépeket még nem vettem meg, így az sem volt eldöntött kérdés, hogy beépíthető vagy szabadonálló készülékeket választunk-e, és mely háztartási gépek lesznek szem előtt.
A sokadik ajánlat után már körvonalazódott, hogy beépíthető készülékek fogják uralni a konyhát. Minél több gépet rejtünk el, annál inkább egy egységes, homogén, letisztult felületet kapunk, ami nagyon jól fog mutatni a fekete-fehér kontrasztos konyhánkban.

elica páraelszívó a konyha dísze (a kép csak illusztráció)

El is kezdtünk beépíthető háztartásigépeket nézni, hamarosan már szinte mindent megvettünk, egyedül a főzőlap fölé tervezett páraelszívót nem választottuk még ki. Természetesen ezt is el szerettük volna rejteni, mint a többi háztartási készüléket is, de hát lelövöm a poént, nem sikerült.

Egy családi barátunk ajánlotta, hogy nézzük meg az Elica páraelszívókat is, neki eddig 2 lakásában is ez a márka volt beszerelve, és nagyon meg volt vele elégedve: tetszetős a megjelenésük, és rendkívül megbízható készülékek.
Bele is vetettük magunkat a keresésbe, és hamarosan rá kellett jönnünk, hogy bármennyire is praktikus, ha nincsen szem előtt a páraelszívó, ezeket az Elica gépeket vétek lenne elrejteni. Olyan meseszép elszívókat találtunk, amelyekről bátran kijelenthetem, hogy bárki konyháját meg tudja koronázni. Ami számomra is meglepő volt, hogy a férjem sokkal jobban lázba jött a formatervezés láttán, mint én.

Így történt, hogy újrateveztünk, mint a GPS, és a páraelszívónkat beépítés helyett inkább szem előtt hagytuk, és azóta is a konyhánk ékes dísze."

Kati barátnőm történetéből is jól látszik, hogy ha egy kicsit más szemmel tekintünk a háztartási gépeinkre, akkor azok többé nem csupán egyszerű gépek.

Az Elica páraelszívók között talál beépíthetőt, sziget páraelszívót, mennyeztbe valót és akár a munkakalapból kiemelkedőt is. Rengeteg típusú és méretű kíváló készülékek ezekek, melyeket már 50 év tapasztalat tökéletesít.

Olvassa el írásom az Elica páraelszívók típusairól, ide kattintva!

Nézze meg a páraelszívókat az Elica onlineMárkabolt oldalán >>>

Tudjon meg többet:

Páraelszívó magas embereknek?

Külső vagy belső motoros konyhai páraelszívót válasszunk?

Legújabb páraelszívó trend

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Szept 21.

Elica termékajánló