facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

A konyha dísze, vagy inkább el kell rejteni?

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Hadd osszam meg egy kedves barátnőm, Kati történetét. Egészen új megvilágításba helyezte a konyhatervezést.

Bízom benne, hogy ezzel másokat is tudok inspirálni. Íme a sztori.


"Nem is olyan régen egy konyhafelújításba kezdtünk, és ahogy lenni szokás, több helyről is kértünk ajánlatot. Egy kicsit bíztam is abban, hogy a több szem többet lát elv alapján a mesteremberek jobbnál jobb megoldásokkal rukkolnak elő.

A konyhai háztartási gépeket még nem vettem meg, így az sem volt eldöntött kérdés, hogy mik lesznek beépítve, és mik maradnak szem előtt.
A sokadik ajánlat után már körvonalazódott, hogy a beépíthető készülékek fogják uralni a konyhát. Minél több gépet rejtünk el, annál inkább egy egységes, homogén, letisztult felületet kapunk, ami nagyon jól fog mutatni a világos tölgy bútorlapokkal, és halvány barna fallal.

El is kezdtünk beépíthető gépeket nézni, hamarosan már szinte mindent megvettünk, egyedül a főzőlap fölé tervezett páraelszívót nem választottuk még ki. Természetesen ezt is el szerettük volna rejteni, mint a többi háztartási készüléket is, de hát lelövöm a poént, nem sikerült.

Egy családi barátunk ajánlotta, hogy nézzük meg az Elica páraelszívókat is, neki eddig 2 lakásában is ez a márka volt beszerelve, és nagyon meg volt vele elégedve: tetszetős a megjelenésük, és rendkívül megbízható készülékek.
Bele is vetettük magunkat a keresésbe, és hamarosan rá kellett jönnünk, hogy bármennyire is praktikus, ha nincsen szem előtt a páraelszívó, ezeket az Elica gépeket vétek lenne elrejteni. Olyan meseszép elszívókat találtunk, amelyekről bátran kijelenthetem, hogy bárki konyháját meg tudja koronázni. Ami számomra is meglepő volt, hogy a férjem sokkal jobban lázba jött a formatervezés láttán, mint én.

Így történt, hogy újrateveztünk, mint a GPS, és a páraelszívónkat beépítés helyett inkább szem előtt hagytuk, és azóta is a konyhánk ékes dísze."


Kati barátnőm történetéből is jól látszik, hogy ha egy kicsit más szemmel tekintünk a háztartási gépeinkre, akkor azok többé nem csupán egyszerű gépek.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!






írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA