Vélemény írása a termékről

Értékelés

Vélemények

5 (2 vélemény)
Igazolt vásárlás
Csaba
2023.07.03 09:57
Előtte is indukciós főzőlapunk volt, nagyon szerettük, de sajnos a hús klopfolását nem bírta, megrepedt az üveg, ezért kerestünk egy másikat. Ez sokkal többet tud, reméljünk legalább olyan tartós is lesz.
Előnyök: - Lehet a teljesítményét állítani.
- Bekapcsolásnál egyel több gombot kell megnyomni, mint az előzőnél. Lehet hátrány, hogy kell egy plusz mozdulat. Én előnyként értékelem, nehezebb véletlenül bekapcsolni.
- Felületeket össze lehet kapcsolni.
- Alumínium keret, ami védi a széleket a sérüléstől.
- Csendesebb, mint az előző. (Az Fagor volt)
Hátrányok: -
Éva dr.Tóth
2021.03.22 11:56
Nagyon meg vagyok elégedve az indukcios főzőlappal, eddig kerámia volt, de elrepedt.Külsőleg csaknem u.az, mint a régi, nagyon drága kerámia főzőlap volt /13 évesen adta meg magát- repedés, össze vissza fűtött, féltem, h ogy baj lesz./ Félindukciosat akartam, de lebeszéltek, kifutó széria. Gyakorlatilag sznte minden lábasom jó az indukciosra,nem ég rá semmi, takarítani nagyon könnyű, nem ég rá semmi. szállítás, fizetés, beszerelés nem volt probléma.3 éve vettem Siemens mosogató gépet-talá az utólsót-u.itt. /Siemens kivonult/
azt is ebből az on line márkaboltból, azzal is tökéletesen meg vagyok elégedve. íSiemens "megszállottak "voltunk, de a u.az a márka, ha nem jobb, mindenesetre olcsóbb.
Előnyök: Könnyű kezelni és takarítani, "szelíd".Az energia fogyasztását még nem tudtam tesztelni.
Hátrányok: Combi funkcióval probálkoztam egy hosszúkás, öntött aluminium sütőedénnyel, mely indukciosra jó, de azt nem vitte. V.s. nem fekszik jól fel a lábas talpa, vagy én tettem fel rosszul