Bosch PKE645D17E Beépíthető Kerámia főzőlap

RAKTÁRON! 70 db
Lista ár:
92 990 Ft
Válassza ki Ön az online árat:
vagy
Általános jellemzők
Típus
Kerámia főzőlap
Szín
Fekete
Márka
Bosch
Hivatalos Magyar Jótállás
2 év
Gyerekzár
Hálózati csatlakozókábel
Főzőzónák részletei
1. főzőzóna teljesítménye (kW) 1.2 kW 2. főzőzóna teljesítménye (kW) 2 kW 3. főzőzóna teljesítménye (kW) 1.2 kW 4. főzőzóna teljesítménye (kW) 2.2 kW
Késleltetett indítás/befejezés
Vezérlés
Érintőszenzoros
Kivitel
Fém keretes
Edényfelismerés
Főkapcsoló
Booster funkció
Teljesítmény
6600 W
Bővíthető főzőzónák száma
0
Beépíthető
Széria
Serie - 4
Okos készülék
Főzőlap felülete
Edzett üveg
Főzőzónák száma
4
Szállítói Cikkszám
PKE645D17E
Nem talált valamit oldalunkon?
Cikkszám
106
Méretek
Szélesség
58 cm
Magasság
5.2 cm
Mélység
51 cm

Könnyed főzés – egyszerű tisztítás: ez jellemzi ezt a szupergyors High-Speed főzőzónákkal ellátott kerámia főzőlapot. Háziasszonyként mi mást kívánhatnánk?

További információt szeretnék a termékről

Funkciók, extrák

A főzés igazán kényelmes és élvezetes lesz ezzel a főzőlappal. Mivel speciális, High-Speed technológiával van ellátva (mind a négy főzőzóna), ezért a főzési idő akár 20%-kal is rövidebb lehet.

Vezérlése is szuper kényelmes. Érintőszenzoros kezelőfelületén (Touch Select vezérlés) bekapcsolás után egy gombnyomással kiválaszthatója a vezérelni kívánt főzőzónát, majd pedig a „+” és „- ” gombokkal beállíthatja a teljesítményt 17 fokozatban. Top Control digitális kijelzője jól látható számjegyekkel mutatja az egyes zónákhoz beállított fokozatot.

A készülék használata nagyon biztonságos. Gyermekzárral rendelkezik, ezért olyan családokban is praktikus lehet, ahol kisgyerekek vannak. Biztonsági kikacsolással is felszerelték, ami azért jó, mert bizonyos idő eltelte után a készülék automatikusan kikapcsolja a főzőzónát, amennyiben huzamosabb ideig megszakítás nélkül működik. ReStart funkciója is nagyszerű kényelmi megoldás! Akkor veszi igazán hasznát, ha főzés közben véletlenül kikapcsolja a készüléket. A gép memóriája 4 másodpercig tárolja a beállításokat, és így ezen az időintervallumon belül problémamentesen folytathatja a főzést.

A gyártó a főzőlapot főkapcsolóval is ellátta, ami azért praktikus, mert ezzel egyetlen gombnyomásra üzemen kívül helyezheti a gépet. A főzőlap működését egyébként működésjelző lámpa jelzi.

További információt szeretnék a termékről

92 990 Ft
Bosch PKE645D17E Beépíthető Kerámia főzőlap
Lista ár:
92 990 Ft
Válassza ki Ön az online árat:
4,9 (22 vélemény)
Szabó Zita
2022.01.31 11:39
A választásnál törekedtem az egyszerűségre, pontosabban a hibalehetőségek minimalizálására. Ebben benne lenne az érintő kezelés helyett a hagyományos "gombos" megoldás - de márkán belül az már elérhetetlen. Beépített készülékről lévén szó fontos volt a méretazonosság az elődjével (Siemens): ez is teljesült. A készülék tökéletesen működik.
Előnyök: -
Hátrányok: -
Titkos Zoltán
2016.03.03 00:00
Vasarlas utan 2 honappal hibakat jelez ki, a hivatalos Bosch markaszerviz nem szervizeli mivel nem ok uzemeltek be. Koszonjuk szepen BOSCH!!!!! (nem egy jo uzletpolitika) Biztos vagyok benne hogy nem fogok ujra vasarolni bosch termeket!
Előnyök: Konnyu kezelhetosegu!
Hátrányok: Nagyon gyorsan karcolodik a keramia fozolap fem kerete ami 2 honap hasznalat utan mar elegge szepseghibas. Energia osztalya nem valami korszeru!
Nagy Anett
2016.02.19 00:00
számomra egy kissé nehéz tisztán tartani, az edény alja meglátszik a főzőlapon a főzés után is.
Előnyök: gyorsan forral
Hátrányok: számomra egy kissé nehéz tisztán tartani, az edény alja meglátszik a főzőlapon a főzés után is.
Szakolczi Gábor
2016.02.18 00:00
Vegyék csak meg nyugodtan.
Előnyök: Szép, gyors.
Hátrányok: Lehetne a bekapcsoláskor hallható csippanás hangerejét állítani. Megszokást igényel, hogy az érintőgombot fölé semmit nem szabad rakni, mert hibajelzést ad.
Downtown Apartments Kft
2015.11.26 00:00
Kedves Ildikó, azért nem reagáltam a korábbi megkeresésére, mert a terméket nem én használom, így érdemben nem tudok véleményt mondani. Valótlant pedig semmiképp nem szeretnék állítani. Köszönöm megértését. Üdvözlettel, Szabó-Sild Ildikó
Előnyök: Kedves Ildikó, azért nem reagáltam a korábbi megkeresésére, mert a terméket nem én használom, így érdemben nem tudok véleményt mondani. Valótlant pedig semmiképp nem szeretnék állítani. Köszönöm megértését. Üdvözlettel, Szabó-Sild Ildikó
Hátrányok: Kedves Ildikó, azért nem reagáltam a korábbi megkeresésére, mert a terméket nem én használom, így érdemben nem tudok véleményt mondani. Valótlant pedig semmiképp nem szeretnék állítani. Köszönöm megértését. Üdvözlettel, Szabó-Sild Ildikó

Termékinformációt, árajánlatot vagy visszahívást kér?

Küldje el nekünk az alábbi adatokat, és amint tudjuk, felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Amennyiben csak visszahívást szeretne kérni, keresni fogjuk a megadott elérhetőségén.

Kérjük valós adatokat adjon meg a megrendelés sikeressége érdekében!

Az alábbi mezők kitöltésével rendelheti meg ezt a terméket. Ha mást is szeretne vásárolni, írja be az üzenet rubrikába. Hamarosan telefonon keressük a részletek miatt.

Kérjük valós adatokat adjon meg a megrendelés sikeressége érdekében!
Online Márkaboltok

Személyre szabott tippek Önnek

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét! Nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba.

Köszönjük

2
0
0
8
9
6
vásárlónk bizalmát