TOP 3 Bosch háztartási készülék, amely karácsonyig megérkezik

2021 TOP háztartási gépek a Boschtól

TOP 3 Bosch háztartási készülék, amely karácsonyig megérkezik

2021 Sztárjai a Boschtól

Óriási raktárkészletünkből igazán nehéz választani, ezért most megmutatom azt a 3 háztartási gépet, melyet a vásárlóink legtöbbször választanak.

Bosch WAU24U61BY Elöltöltős mosógép

 top bosch gép, megérkezik karácsonyig

 

Ez az elöltöltős mosógép azért kedvelt, mert 9 kg kapacitásával, rengeteg ruha belefér, így csökkentheti a mosások számát. Kényelmes nagyobb családoknak, de kisebb családoknak is, mert akár az ágynemű, vagy a paplan is belefér.

Rengeteg hasznos tulajdonsággal bír:

Az EcoSilence Drive ™ mosógép: rendkívül csendes működést és az egyedülálló tartósságot biztosít, miközben energiahatékony a működése.
SpeedPerfect: tökéletesen tiszta ruha akár 65%-kal rövidebb idő alatt.
VarioDob: kifejezetten gyengéd, ugyanakkor hatékony mosás, az egyedi dobkialakításnak köszönhetően.

Nézze meg videónkat a készülékről: 

Sütőbarátoknak TOP beépíthető sütő:

Ismerje meg a legkedveltebb beépíthető sütőt, amely a Bosch HBA554EB0 Beépíthető Sütő, 7 funkcióval.

top 2 bosch gép

Amennyiben Ön sokat forgolódik a konyhában, akkor ezt imádni fogja, mert egyszerre 3 szinten is tud benne ételt készíteni.

Csodás LED kijelzője van piros kijelzéssel, mely könnyen átlátható és felhasználóbarát. A süllyeszthető gombok elegáns megjelenést és könnyű tisztíthatóság biztosítanak.

A sütőbelső tisztítása is egyszerű az EcoClean Directnek köszönhetően, amely a sütés közben a zsírt lebontó bevonatnak köszönhető.

Nézze meg videónkat a készülékről:

TOP Bosch készülék az életkönnyítő Mosogatógép!  

Ismerje meg a Bosch SPV2HKX39E Beépíthető mosogatógépet.

 top bosch gép

Ez a keskeny csak 45 cm széles mosogatógép kisebb konyhába is ideális, azonban 9 teríték elmosogatására alkalmas.

Összekapcsolható a mosogatógép a Home Connect Applikációval okos eszközével, és így pl. bármikor aktiválható a zajcsökkentés funkciója.

Az alábbi programok biztosan kiszolgálják a mosogatási elvárásait: Eco 50 °C, Auto 45-65 °C, Intenzív 70 °C, Expressz 65 °C, Előmosogatás

Az Extra szárítás opció aktiválásával az edényeket alaposabban szárítja a készülék az öblítési ciklus magasabb vízhőmérsékletének és a hosszabb szárítási időknek köszönhetően - egyetlen gombnyomással.

InfoLight

Mivel bútorlapot kell a készülékre szerelni, és nincs látható kijelzője, az InfoLight mutatja meg Önnek, hogy mikor dolgozik a mosogatógép. Ezt a piros fényt a padlózaton láthatja, addig amíg mosogat a gép.

AquaStop

A vízkár elleni védelem elengedhetetlen a mosogatógépeknél. Az AquaStop rendszer megbízható vízszivárgás elleni védelmet nyújt. Ha a szenzor szivárgást érzékel, a mosogatógép automatikusan leáll és a duplafalú csövön keresztül kiszivattyúzza a gépből a vizet. Az AquaStop megvédi Önt a vízkártól - sőt, ez a garancia a készülék élettartamára szól.

ActiveWater

Ez a mosogatógép innovatív, úgynevezett ActiveWater mosogatási technológiával készült. Ez növeli a hatékonyságot, és biztosítja a környezetbarát mosogatást a tökéletes tisztítási eredmény érdekében. A készülék vizet és energiát takarít meg a víz célzott eloszlása, az optimalizált szűrőtechnológia, a gyorsabb felfűtés és a nagyobb szivattyúteljesítmény révén, a megnövekedett vízáramlás érdekében.

EcoSilence Drive

A Bosch SPV2HKX39E mosogatógép EcoSilence Drive motorral készült. Az EcoSilence Drive motorral felszerelt mosogatógépek nagy teljesítményű tisztítást nyújtanak alacsony zajkibocsátás mellett. A kefe nélküli, energiatakarékos motor optimálisan csökkenti a súrlódás hangját, így az EcoSilence Drive jóval simább, csöndesebb működést biztosít. Mostantól otthona egyszerre lehet csendes és tiszta.

Nézze meg bővebben a Nézze meg bővebben a Bosch SPV2HKX39E Beépíthető mosogatógépet >>>

Nézze meg a Bosch onlineMárkabolt óriási kínálatát >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Mosó-szárítógépet válasszak, vagy külön mosógépet és szárítógépet?

Felső vagy elülső vezérlésű mosogatógépet válasszon

Mosogatógép tisztítás! Jobb megelőzni, mint javítani!

Higiénikus mosogatógép titkok! Bosch PerfectDry a modern kor mosogatógépe

Szemezgessen több mint 700 háztartási gépekről szóló cikkünk között!

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2021. Dec 08.