facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Miért jó a rozsdamentes mosogatótál?

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

A kerámia és a gránit mosogatómedencék népszerűbbé válása az utóbbi években kicsit elterelte a figyelmet a klasszikus rozsdamentes társaikról.

Milyen előnyei vannak a rozsdamentes mosogatómedencének?

Blanco mosogatómedence Klasszikus. Kortalan. Egyszerűen szép. Az anyag természetéből adódóan a konyhai mosogatómedencék rendkívül ideális alapanyaga. Azonban az sem mindegy,milyen rozsdamentes acélból készül a termék.

Ha biztosra akar menni, válassza a Blanco márkát, amely kizárólag a legmagasabb igényeknek megfelelő modelleket dob a piacra - mind funkcionalitásában, mint pedig megjelenésében és anyagában.

A rozsdamentes mosogatómedence egyik vitathatatlan előnye, hogy a semleges színénél fogva bármilyen környezetbe jól illik. Mindegy, milyen színű a konyhabútora, vagy milyen a fal színe a konyhájában. Ezen kívül rendkívül tartós, és egy nagyberuházáskor pl. konyhafelújításkor ez nem elhanyagolható tényező. Ez az anyag évekkel később is megőrzi a minőségét és a ragyogását.
Nem rozsdásodik, ezen kívül hő- és fényálló, az sem ,,érinti meg", ha egész nap tartós, erős napsugárzásnak van kitéve. Nem fog megfakulni. Ez a medence teljes mértékben hőálló. Akár a forró, tűzhelyről leemelt serpenyőt is ráteheti, ha siet.

Blanco mosogatómedence A higiénia különösen fontos, ha a konyháról, konyhai munkákról van szó, hiszen ott tároljuk és készítjük el az ételeinket. Ilyen szempontból is előnyös a Blanco rozsdamentes medence, hiszen a felülete sima és pórusmentes. A szennyeződések így nem tudnak megtapadni rajta, és a baktériumok is nehezebben szaporodnak el, mert nincsenek rések, amelyekben meg tudnának tapadni.

Az idő vasfoga sem árthat neki

Még egy érv mellette, hogy a rozsdamentes acél rendkívül strapabíró. Masszívan ellenáll a háztartási savakkal (ecet, citromsav), és a foltokkal szemben.  

Az ápolása is egyszerű, megőrzi a csillogását és az értékét akár évtizedeken keresztül. Időnként a szépsége fokozása érdekében érdemes extra ápolószerrel kényeztetni. Ilyen például a Blanco Polish, amely eltávolítja a kisebb karcokat, és az apróbb nyomokat, emellett pedig ragyogást kölcsönöz a  mosogatómedencének.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA