Beépíthető mosógép, szárítógép, sőt mosó-szárítógép candy

Láthatatlan gépek a mosásban

Beépíthető mosógép, szárítógép, sőt mosó-szárítógép

Láthatatlan gépek a mosásban

Egyre nagyobb divat beépíteni a mosógépet a konyhabútorba, fürdőszoba bútorba. Berakhatunk egy szabadonálló mosógépet is, de azokat nem erre tervezték. Ha véletlenül a centrifugálásnál el kezd ugrálni, akár kárt is tehet a bútorban. A Candy felismerte ezt és megalkotta Önnek a beépíthető mosógépet. Igen, jól hallotta! Létezik beépíthető mosógép, sőt szárítógép és mosó-szárítógép is.

 

Beépíthető mosógép

Nézze meg az Online Márkaboltokban a 8 kg kapacitással rendelkező, A+++ energia besorolással és 1400 fordulatos centrifuga tudással, igazán praktikus és csodás mosógépet, melyet több vásárlónk választott már otthonába.

Nézze meg a Candy CBWM 814D-S Elöltöltős mosógépet >>>

Válogasson Mosógép Szalonunk óriási kínálatában >>>

Beépíthető szárítógép

Nem jellemző Magyarországon, hogy beépíthető szárítógépeket árulnának, de Önnek erről se kell lemondania! A szárítógép óriási segítség egy háziasszonynak, hiszen a teregetés és vasalás idejét spórolhatja meg, arról nem is beszélve, hogy minden mosószer maradékot, cica és kutya szőrt eltávolít a ruhánkból.

A Candy CBTD 7A1TE-s Hőszivattyús beépíthető szárítógépében, nagyszerű funkció, hogy Ön válassza ki a legmegfelelőbb időpontot a ruhák szárítására. Ön preferenciáitól függően, akár 23 óráig késleltetheti a szárítási funkciót. Lehetősége van kihasználni az olcsóbb éjszakai áramot és reggel száraz ruhái lesznek. Akár munkaidőben is száríthat így mire hazaér az összes ruhája készen áll, és csak a szekrénybe kell tennie.

Ismerje meg a Candy CBTD 7A1TE-S/ Hőszivattyús beépíthető szárítógépét, mely 7 kg kapacitású, A+ energia besorolással bír és akár késleltetheti is a szárítás indítását. >>>

Böngésszen az Szárítógép Szalon kínálatában >>>

Beépíthető mosó-szárítógép

Amennyiben nincs helye külön mosógépre és szárítógépre, tökéletes választás egy mosó-szárítógép. Főleg télen, mikor a teregetés miatt megnőtt páratartalmú otthonunkban megjelenhet a penész. Előzze meg a penészesedést, és építse be a Candy CBWD 8514D-S elöltöltős mosó-szárítógépet, mely akár 8 kg ruhát is tisztára varázsol. Szárítási kapacitása 5 kg. és lehetősége van gyorsszárítás funkcióra is. Különlegessége a súlyautomatika, mely a ruha mennyiségéhez megfelelő vizet és energiát fogyassza el. Így mindig gazdaságos a használata.

Specialitása, hogy a gyapjú holmiijait is rábízhatja a mosó-szárítógépre, mert rendelkezik Woolmark Apparel mosás és szárítással. A Woolmark a világ vezető gyapjúápolási szövetsége. A Woolmark egyike a világ legismertebb és legelismertebb márkáinak. Az emblémája egyben garancia a kiváló minőségre, az élenjáró kiválóságra és innovációra. woolmark.com A Woolmark szövetség letesztelte a készüléket, és megállapították, hogy még azokat a gyapjúruhákat is rájuk lehet bízni, melyeket a ruhacímke szerint csak kézzel szabad mosni.

Megnézem a Candy CBWD 8514D-S Elöltöltős mosó-szárítógépet >>>

Böngésszen az onlineMárkabolt mosó-szárítógépei között >> >

Ezek érdekelhetik a háztartási gépekkel kapcsolatban:

Candy kivételes hűtőszekrényei

Elképedtem, hogy tudjon egy Candy háztartási gépei!

Candy érdekességek

Hogyan távolítsuk el egy kisállat szőrt és ruháinkról?

Mosó-szárítógépek előnyei és hátrányai

Amire tutira nem gondol a szárítógépekkel kapcsolatban

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Szept 05.