Összegzés az Amica hűtőszekrényekről

amica hűtők

Összegzés az Amica hűtőszekrényekről 

Ismerje meg az árbarát Amica hűtőszekrényeket

A felső tízezer nem biztos, hogy Amica hűtőszekrényt vásárol magának, így ha Ön idetartozik, ne is olvasson tovább.

Amennyiben Ön átlagos magyar állampolgár, meg kell ismernie az Amica márkát! Ezek a hűtőszekrények tisztességes berendezések, vonzó áron. Az Amica márka inkább a tömeget célozza meg, akik nem mindig engedhetik meg maguknak a drága készülékeket. De olyan szép a kivitelezése, hogy minden bizonnyal konyhája büszkesége lesz, és extra funkcióival sokáig frissen tarthatja majd élelmiszereit.

Az Amica klasszikus hűtőszekrény természetesen alul és felülfagyasztós kivitelben is készül, ha kombinált hűtőszekrényre vágyik.

Az elegáns inox színű készülékek, rendelkeznek ujjlenyomat mentes bevonattal, de rengeteg izgalmas színű készüléket gyártanak.

Többféle méretben készülnek, így választhat „karcsúbb” vagy magasabb készülékeket is. Biztos, hogy megtalálja az Önnek valót.

 

Automatikus hűtőszekrény-leolvasztás

Az Amica hűtőkben automatikus leolvasztás biztosítja a hűtőtér jegesedés mentességét. Az olvadt jég a kompresszorházban lévő rekeszbe áramlik, onnan pedig elpárolog. Ha nincs fagy, nincs szükség arra, hogy leolvasszunk!

 

NoFrost funkció

A jegesedéssel biztos nem kell küzdenie, mert a hűtőszekrényei NoFrost rendszerrel készülnek. Ahogy ezt már gondolom Ön is tudja, ez azt jelenti, hogy önleolvasztós a hűtő és nem Önnek kell ezzel küzdenie.

 

Vita Control Plus fiók

A hűtőtérben biztonsági edzett üveg polcokat talál melyek magassága változtatható. Alkottak frissen tartó fiókot is. A Vit Control Plus zöldségeknek és gyümölcsöknek van kialakítva, ahol akár 3x tovább tárolhatja őket egészségesen, a páratartalom szabályozásnak köszönhetően.

 

FreshZone fiók

A FreshZone rekesz szintén egy jó dolog, mert a hús és a hal hosszabb ideig maradnak frissek fagyasztás nélkül. A FreshZone belső hőmérséklet 0-3 ° C, ezért maradnak ezek az ételek frissek, és tartják meg ízüket, aromájukat és tápértéküket hosszabb ideig!

 

Ajtónyitási irány

A hűtőszekrény ajtók nyitási iránya megfordítható, ezért kényelmesen elhelyezheti bárhol a konyhájában.

 

A + energiahatékonysági osztály

Hűtőberendezések A + energia besorolásúak, tehát keveset fogyasztanak, és ez alacsony villanyszámlát eredményez. Ez nem a csúcs modern technológia, már van A ++ + osztályú hűtőszekrény a piacon, de ne feledje, hogy ezek a termékek sokkal olcsóbbak, mint a méginkább energiatakarékos hűtőszekrények, ugyanakkor nem fogyasztanak hatalmas mennyiségű villamos energiát.

 

Érintőpaneles vezérlő rendszer

Intuitív és könnyen kezelhető az érintős kezelőpanel, amely segítségével pontosan beállíthatja a hőmérsékletet. A hűtő- és fagyasztó rekeszekhez különböző hőmérsékleteket állíthatunk be, valamint kényelmesen használhatjuk a többi funkciót.

 

Riasztások

Szerencsére a magas hőmérsékletű riasztás hangjelzéssel és / vagy fényjelzéssel jelzi, ha a hűtőszekrény vagy a fagyasztó hőmérséklete eléri a kritikus szintet. Ezzel időben észleljük és megakadályozhatjuk, hogy ételeink megromoljanak.

 

Zajszint

A zajszintjük 40 dB körül mozog, ami átlagos a többi gyártó készülékei között, és egyáltalán nem zavaró, sőt baráti.

 

Összegzés

Ahogy már írtam az Amica hűtőszekrények tisztességes, jól működő hűtőszekrények, extra funkciókkal, mint például a speciális fiókok. A jegesedés mentes rendszerük fantasztikus. Egyedül az áramfogyasztásba tudnék belekötni, de az A+ kategória is jónak minősül. Egy 166 kwh éves fogyasztású készülék pl, havonta 550 Ft körüli áramszámlát eredményez, ami egy családban kevesebb, mint a gyerekek reggelijére költött összeg egy nap. És ami a lényeg, mindezt megfizethető áron kapja meg!

BÖNGÉSZEK az AMICA hűtőszekrényei között >>>

 

Tudjon meg többet a hűtőszekrényekről: 

Mi a különbség a No Frost és a Stop Frost a Free Frost és a LowFrost között?

Hozza ki a legtöbbet a háztartási készülékekből

A hűtőszekrényben való egészséges tárolás titkai

Hűtőszekrény értelmezéshez idegen szavak szótára

Az új hűtőre is oda kell figyelni! De hogyan?

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Febr 28.