AMICA beépíthető sütők, milliók barátai

amica sütő

Az Amica beépíthető sütők, milliók barátai! 

Minden, amit az AMICA sütőkről tudnia kell!

Az Amica egy közismert, több mint 50 országban jelenlévő, európai háztartási gépeket gyártó cég. Közel 70 éves tapasztalatuk lehetővé teszi számunkra, hogy a készülékek széles és változatos skáláján válogassunk. Háztartási gépeit már fogyasztók milliói használják elégedetten, hiszen technológiájában és dizájnjában is a 21. század igényeit elégíti ki.

Elsőként az „IN” jelzéssel ellátott beépíthető sütők különlegességeit említeném önnek:

 

Megvilágított fogantyú

amica beépíthető sütő

Elképesztően biztonságot ad ez a funkció, a különleges dizájn mellett, mert mindig látja Ön is és esetleg kisebb gyermekei is, hogy forró a sütő.

A fogantyú világítás sütés közben bekapcsol, és csak akkor kapcsol ki, ha a hőmérséklet 40 ° C alá csökken.

 

Széles hőmérsékleti tartomány

Sokféle étel készíthető egy sütőben, és mindegyiknek más hőfokra van szüksége. Az Amica sütők nagy hőmérsékleti tartománnyal rendelkeznek. Gondolja végig, hogy mennyire fontos ez, hiszen 30 ⁰C az ideális hőmérséklet az emelkedő élesztő tészta számára. 40-50 ⁰C tökéletes a hús leolvasztásához. 160⁰C-on készül a piskóta és 200 ⁰C -on sütjük a pirított süteményt. A húsok, halak is egyedi hőmérsékleten készülnek.

 

Egységes sütés

Nincs több tönkrement sütemény! Ennek a titka az egységes sütés, ami azt jelenti, hogy levegőt áramoltatunk a sütőbe!

 

Nincs több súrolás, a sütőtisztítás önműködő!

AqualyticSystem segítségével gyorsan és egyszerűen megszabadulhat a kemény foltoktól. Csak öntsön 0,5 liter vizet a tálcába, és aktiválja a programot. Ha elkészült, megszabadulhat a foltoktól. Ez a megoldás hihetetlenül egyszerű, mert a sütő belsejét egy rendkívül sima AquaRealEase® zománc vonja be, amely ellenáll minden törmelékrészecskének. Ez egy csoda! Amit nem hagyhat ki, ha új sütőt választ.

 

A + energiahatékonysági osztály

A készülékek jelenleg A + energia osztályban kaphatók. Ez azt jelenti, hogy alacsony a villamosenergia-fogyasztása, és nem kell aggódnia a villanyszámlája miatt.

 

ECO funkció

Senki sem szereti a magas villanyszámlákat. Az energiafelhasználás és a költségek csökkentése érdekében az Amica sütők Eco funkcióval vannak felszerelve. Ebben a funkcióban a sütő 5 perccel azelőtt kikapcsol hogy lejárna a program, a maradék hő pedig pont elég ahhoz hogy befejezze az ételt. Vigyáz a költségvetésére!

 

Gyors előmelegítés

Az idő pénz! Ezt az Amica is tiszteletben tartja, ezért sütőit felszerelte gyors előmelegítéssel, amely gyorsan felmelegíti a sütőt, hogy Önnek minél kevesebb időt kelljen erre szánnia.

 

Rengeteg sütőfunkció

Felső és alsó hő + ventilátor; grill; felső hő + grill (szupergrill); kiolvasztás; alsó hő; gyors melegítés; forró levegő + alsó hő (pizza); forró levegő; felső hő + grill + ventilátor; felső hő + alsó hő (hagyományos)

 

Titkok a sütő ajtón

A sütő ajtajának belső oldalán található receptek kézenfekvő gyakorlati útmutatót tartalmaznak - tartalmaznak információkat az edény típusáról, a hőmérsékletről, a szintről és a sütési időről.

 

Hideg, lágy záródású ajtó

Fontos, hogy a sütő működése közben, ha véletlenül hozzáérünk az ajtóhoz, az ne égessen meg minket, vagy családunk tagjait. A hármas üvegezésű ajtó belsejében lévő reflex üvegnek köszönhetően jelentősen csökken az ajtó külső felületének hőmérséklete, így nem balesetveszélyes. Extra, hogy lágyan záródik az ajtó, így kényelmes a használata, és ez is növeli a biztonságot, hisz nem tudja odacsukni az ujját.

 

Teleszkópos sütősínek stop funkcióval

Amikor először használtam teleszkópos sínt, megfogadtam, hogy soha többet másikat! A forró tálca eltávolításakor olyan nagy segítség, amin meg fog döbbeni. Ez a sütősín lyukakat tartalmaz, amelyek lassítják a tálca mozgását lefelé, amikor behelyezi vagy eltávolítja. Ez azt eredményezi, hogy a nagyon forró és nagy terhelésű tálcát biztonságosan és égési sérülés veszélye nélkül is behelyezheti vagy eltávolíthatja.

Az Amica, beépíthető sütőire 5 év gyári garanciát vállal, ez garantálja, hogy jó minőségű készüléket fog kapni.

BÖNGÉSZEK az Amica sütők között >>>

 

Tudjon meg többet a sütőkről:

NE az áramszolgálatot gazdagítsa, hanem Önmagát

Extra könnyű sütőtisztítási titok

Szabadon álló vagy beépített sütőt válasszak?

Hogyan válasszunk beépíthető sütőt?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Febr 28.