facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Kisgyermeke, vagy kisállata van? Erre a porszívóra van szüksége!

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Imádom a gyerekeim és a kutyám is, de elég már a koszból és szőrből!

Bocsi Anyu… hangzik naponta százszor. Akinek kisgyermeke van, az ismeri azt az érzést mikor minden kiborul, és a gyermek boci szemekkel néz rá, és nem lehet rá haragudni. De sajnos a varázsszó csak a megbocsájtásra elég, a takarítás ránk marad.

És ha ez nem elég, akkor Kókusz kutyánk szőre mindenhol ott van. Menhelyről került hozzánk és nem tudom milyen fajta, de egy biztos, szerintem örökké vedlik!

A porszívó nálunk örökösen elől van, így még arra is vigyázni kellett, nehogy átessek rajta. Ezért nagy álmom volt egy vezeték nélküli porszívó, ami állva a szoba sarkába helyezve, még emeli is a nappali képét, és nem foglal nagy helyet. A vezeték nélküliség óriási előnye, hogy nem kell figyelnem arra, nehogy a Kókusz elrágja a kábelt, kárt okozva magában, vagy a porszívóban.

Több fajta vezeték nélküli porszívóm volt már. Eleinte nagyon gyorsan lemerültek, illetve nem igazán birkóztak meg a szőnyeggel, szőrrel.

Legutóbb a férjem meglepett a Bosch BCH6Z000 akkus kézi porszívóval. Nem a legolcsóbb fajta készülék, de egyértelműen szuper jól használható és imádom. Vörös színe tökéletesen illik a nappali bútorjához, és tényleg nem kell eldugnom a vendégek szeme elől, mert olyan jól néz ki. Sőt, már több barátnőm is vásárolt azóta, mert mikor kipróbálták, azonnal beleszerettek.

Akár 1 órát is tudom használni egy töltéssel. Én mondjuk, kb. fél óra alatt végzek a lakással. Szinte minden nap használom, mert csak leemelem és már indulhat is a tisztasági projekt. Extra erős fokozaton tényleg mindent felszed. Könnyű a súlya és már a kislányom is önállóan takarítja vele a szobáját. Persze sokat segített, hogy kap érte egy mosoly jelet a jutalom táblánkon. :)

A portartálya elég nagy, és amúgy is csak egy mozdulat a kiürítése . Allergiásoknak is jól jön, mert a HEPA szűrő nem engedi vissza a szennyezett levegőt a légtérbe.

Sok tartozék van hozzá, így minden felültetet és a kis réseket is könnyedén elérem vele. A kárpit tisztításához is van külön fej, így tényleg szőrmentes az otthonunk.

Nézze meg a youtuben a videónak, és tegye könnyedé az otthona takarítását >>>

Itt vásárolhatja meg a Bosch BCH6Z0000 vezeték nélküli porszívót >>>

Ráadásként 2019.04.01.-2019.05.31-ig egy regisztrációért cserébe a Bosch vezeték nélküli porszívók vásárlásakor, 10%-ot visszakap! Ide kattintva, tudjon meg többet >>>

Ez is érdekelheti:

Mi kell a mai nőnek

Miért ne vegyen porzsákos porszívót?

Ötletek a kis lakásban élőknek

Hogyan válasszunk porszívót?

Volt nálam egy porszívóügynök és mégis Bosch porszívót vettem

Mire jó a robotporszívó?

10-ből 9-en itt hibáznak porszívó-vásárlásakor

Útmutató a porszívók energiacímkéjéhez


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA