facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30
Mert itt több jár Önnek! Sárdy Mónika
Adventi Ezüst Hétvége 7 év garancia készülékekre, vásárlásának 70%-a visszajár onlinePénztárcájába
Vegye meg MOST,
Karácsonyig kiszállítjuk!
Indesit I5V62A W EU Elektromos tűzhely
Szépség garancia

Indesit

Indesit I5V62A W EU Elektromos tűzhely

Vélemények:

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
5 1

Készletinformáció:

Azonnal átvehető: 5+ db

megrendelheto_8

vagy gyorsan kiszállítjuk

7 év garancia

2 év Gyártói Garancia + 5 év Hivatalos Garancia Plusz (ajándék)

Telefonos segítséget kérek!

Telefonon is Online áron rendelhet!

Üzletünk nyitva:

H-P: 08:00-17:30,
+36 1 478 2128


Hirt Gábor

szakértő
+36 1 478 2128

Szőke István

szakértő
+36 1 478 2128

Szabó Roland

szakértő
+36 1 478 2128

Herke Róbert

szakértő
+36 1 478 2128

Tóth Attila

szakértő
+36 1 478 2128

Listaár:
109.900 Ft-7%

7 év garanciával
(2025-ig)

http://www.onlinemarkaboltok.hu/
Online ár:101.990 Ft

COFIDIS HITELKALKULÁTOR

Futamidő kiválasztása:
A Hitel összege: 101,990 Ft
Önerő: 0 Ft
Kamat: 24.99%
THM: 24.99%
Havi törlesztőrészlet: 11,341 Ft
A hitel teljes díja: 11,420 Ft
A termék vételára: 101,990 Ft
A teljes visszafizetendő összeg: 113,410 Ft
Reprezentatív példa Cofidis Áruhitel igénylése esetén: 1 500 000 Ft hitelösszeg esetén (termék/szolgáltatás készpénzára: 1 875 000 Ft, önrész: 375 000 Ft) a havi törlesztőrészlet 38 593 Ft, referencia THM: 24,99%, futamidő: 60 hónap, hitelkamat(fix): évi 24,99%, teljes visszafizetendő összeg: 2 315 580 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 815 580 Ft (a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe fenntartja. A Bigi-Line Bt. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el.

Ablak bezárása
Indesit I5V62A W EU Elektromos tűzhely

Ez egy egyszerűen kezelhető jó kis tűzhely. A kialakítása a már jól bevált rendszer szerinti, és hagyományos kinézetével minden konyhába beleillik. Modern üvegkerámia főzőlappal, és 6 funkciós sütőrésszel. Időzítővel és a légkeverés funkcióval növelni tudja a gasztronómiai élvezeteket.

Funkciók, extrák:

Fehér 57 literes sütőkapacitással bíró elektromos tűzhely, üvegkerámia 4 főzőlappal és 6 funkciós sütővel. A 2db. 1200W és 2db 1700 W-os főzőlap teljesítményének köszönhetően, minden ételnek megfelelő beállítást megtalál.
„A” energiaosztályú beosztása igazán energiatakarékos, így nem csak spórol, hanem környezetvédő is lehet.
A hagyományos sütőfunkció a nagymamáink által használt sütésmóddal egyezik meg. Itt az igazi régi ízeket idézheti fel, mint egy káposztás oldalas, vagy borjúsült.
A gratin a csőben vagy sütőben sült fogásokat jelenti. A csőben sütés kifejezés onnan ered a régebben használatos kemencékben volt egy kisebb rész, amit csőnek hívtak, és ebben is sütöttek. Ezen a funkción csak felső sütés van, így inkább ez a sütési mód utósütésre, csőben sütésre alkalmas.

Grill funkcióval varázsoljon grillcsirkét, grillezett zöldségeket. A grill különösen magas és közvetlen hőmérséklete lehetővé teszi, hogy a húsok felszínét úgy pirítsa meg, hogy meggátolja a nedvesség elillanását, így belül porhanyósabbak maradnak.
Légkeveréses grillezésnél bekapcsol a felső középső fűtőszál és működni kezd a ventilátor. Ez a sütési mód egyesíti az egyirányú hősugárzással a levegő keringtetését a sütő belsejében. Így, a hő helyes eloszlásának elősegítésével megakadályozza, hogy az ételek a felületükön megégjenek. A légkeveréses grillezés segítségével kiváló eredmények érhetőek el húsból és zöldségből készült rablóhús, kolbász, hurka, sertésborda stb. készítésénél.
Multicooking (Egyidejű sütés)  a légkeveréses funkciónak köszönhetően. Időt spórolhat hiszen egyszerre több szinten is süthet.
Sütemény (légkeveréses) funkciónál bekapcsol az alsó fűtőszál, és működni kezd a ventilátor, finom és egyenletes hő eloszlást biztosítva a sütő belsejében. Ez a funkció kíméletes sütést igénylő ételek (főleg a kelt tészták) sütéséhez, valamint egyszerre három szinten „mignon” elkészítéséhez tökéletes.

Alsó tárolótérrel szerelték fel, így a sütő alatt van egy tárolótér, melyben kiegészítők, illetve fazekak tárolhatók.
A könnyed tisztításért a sütőajtóból az üveg könnyedén eltávolítható,szerszámok nélkül, így maradéktalanul tudja tisztává varázsolni.
Energia fogyasztás hagyományos sütés: 0.99 kW/ciklus
Energia fogyasztás légkeveréses sütés: 0.84 kW/ciklus
Szélesség: 50 cm, Magasság: 85 cm, Mélység: 60 cm


A Indesit I5V62A W EU Elektromos tűzhely jellemzői

Típus
Elektromos tűzhely
Szín
Fehér
Főzőlap típusa
Kerámia Főzőlap
Sütő típusa
Elektromos sütő 6 funkcióval
Digitális kijelzés
Nincs
Vezérlés
Mechanikus
Méretkategória
50 cm
Energiaosztály
A
Főzőzónák száma
4
Bővíthető főzőzónák szám...
Nincs
Főzőlap fokozatok száma
6
Főzőlap felülete
Kerámia
Sütő űrtartalma
57 liter
Sütő tisztíthatósága
Könnyen tisztítható
Teleszkópos sütősín
Nincs
Gyerekzár
Nincs
Főzőzóna teljesítmény
4600 W
Sütési funkciók
6 programos sütő, Multicooking (Egyidejű sütés), grill, sütemény
Főzőzónák részletei
Kerámia zónák: 1 nagy, 2 közepes, 1 kis zóna

Méretek

Magasság
85 cm
Szélesség
50 cm
Mélység
60 cm

HIVATALOS GARANCIA PLUSZ

A gyártói garanciát, a teljeskörű Hivatalos Garancia Plusz kiterjesztett garanciával 7 évre egészítjük ki.

Ami elromolhat, az bizony el is romlik...

Önnel is előfordult már, hogy háztartási gépe pár nappal a gyári garancia lejárta után romlott el? Bosszantó hiba, arról nem is beszélve, hogy egy egyszerű szervízelés kiszállással együtt mindjárt 10-15 000 forintot vesz ki a pénztárcájából.

Megóvjuk a nem várt költségektől!

A Hivatalos Garancia Plusz Szolgáltatással 7 évig nyugodtan alhat, a megvásárolt készüléke miatt nem kell aggódnia. Hiba esetén a javítás ÖSSZES költsége minket fog terhelni.

A Hivatalos Garancia Plusz azt jelenti, hogy a megvásárolt háztartási gép garanciális idejét (a gyári garancián felül) 7 évre egészítjük ki (pl. egy 2 év gyári garanciás készülék esetében ez +5 évet jelent).

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás értéke akár 15 000 Ft. / készülék, DE Önnek ez most 0 Ft.

A Hivatalos Garancia Plusz egyik feltétele, hogy Ön a szerződésben szereplő, megvásárolt termék ingyenes műszaki felülvizsgálatát írásban (e-mail, vagy postai levél) bejelentse, és igényelje a gyári garancia lejárta előtt 60-90 nappal.

Ez a műszaki felülvizsgálat INGYENES, és a Hivatalos Garancia Plusz jótállás érvényességének végéig, évente szükséges megismételni.

Hogy Ön ne maradjon le az ingyenes felülvizsgálatról, minden évben a (gyári) garanciális időszak lejárta előtt 60-90 nappal emlékeztetni fogjuk a felülvizsgálat szükségességére a megadott e-mail címén. Ez az emlékeztető levél nem jelent automatikus jelentkezést a felülvizsgálatra, ezt csak Ön igényelheti nálunk e-mailben vagy postai úton.

Felhívjuk figyelmét, hogy a műszaki felülvizsgálatra való igény bejelentésének elmulasztása, az éves ingyenes felülvizsgálatok meghiúsulása, vagy a szerviz kiszállási díj ki nem fizetése a Hivatalos Garancia Plusz jótállás automatikus érvénytelenítését vonja maga után.

A DÍJMENTES felülvizsgálatra az Ön otthonában kerül sor, egy szerviz kiszállási díj ellenében. Természetesen lehetősége van arra is, hogy a felülvizsgálatra Ön juttassa el Telephelyünkre (1211, Budapest, Plútó utca 14.) a szerződésben szereplő készüléket.

A Hivatalos Garancia Plusz kizárólag akkor érvényes, ha Ön a megvásárolt, szerződésben szereplő termék gyári garanciáján felül, a gyártó által egyes esetekben felkínált kiterjesztett garanciát a gyártó által megadott elektronikus felületen érvényesítette, és az ehhez szükséges dokumentumokat megkapta.

A Hivatalos Garancia Plusz jótállással felruházott készülék megvásárlásával Ön automatikusan elfogadja a Hivatalos Garancia Plusz jótállás feltételeit és szabályait, amelynek részleteit itt olvashatja.

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás részletes igénybevételi feltételeit itt olvashatja.


FELÜLVIZSGÁLATI KISZÁLLÁSI DÍJ

Felülvizsgálat DÍJTALAN!

Kiszállási díj 7.500 Ft / cím (egész Magyarország területén), melynek kétszeresét, azaz 15 000 forintot azonnal beteszünk Online Pénztárcájába, és következő vásárlásaihoz felhasználhatja az Online Márkaboltban és partnereinknél. Az Online Pénztárca felhasználásának részleteit itt olvashatja.

Több készülék esetén is csak egy kiszállási díjat kérünk.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS ÓRAMŰ PONTOSSÁGGAL!

Nem bízzuk idegenekre az Ön kiszolgálását, saját munkatársaink és autóink szállítanak! A szállítás napját a megrendelés visszaigazolása előtt telefonon egyeztetjük. A visszaigazolt szállítási napot megelőző este, szállító kollégánk egy órás pontossággal jelzi a szállítás másnapra várható idejét. Külön kérésére 30 perccel érkezése előtt újra felhívja Önt.

Szállítási módok:

Összkomfortos házhoz szállítás ÓRAPONTOS ÉRKEZÉSSEL

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket - kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  Egyszeri szállítás díja: 980 Ft *
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes.

Alap szállítás

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor! … de lemond a fenti 870 Forintos összkomfortos szolgáltatás előnyeiről.
  Egyszeri szállítás díja: 190 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén, MPL csomagküldő szolgáltatással is küldünk ki ingyenesen terméket.

Szerdai BUDAPESTI kiszállítás

  Budapesten, ügyfeleink kérése alapján, mindig szombati napon van kiszállításunk, de ha Ön hétköznap szeretne hozzájutni háztartási gépéhez, erre is van megoldásunk. A hétfőn 12 óráig megrendelt készletes termékeinket szerdán elvisszük Önhöz.

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  Szerdai BUDAPESTI kiszállításunk ára: 4 970 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes

Full extrás szállítás

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
 • Otthonába lépve cipővédőt húzunk így óvva lakása tisztaságát
 • Kérésére a csomagoló anyagot ingyen elszállítjuk
 • Az új készülék próbaindítását is elvégezzük (ez nem azonos beüzemelés szolgáltatásunkkal, és csak az elektromos dugvillával rendelkező készülékek áram alá helyezését jelenti).
  Full extrás szállítás ára: 1.970 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes

Full extrás szállítás – 1 ÉVES BÉRLET

  Ez a bérlet a Full extrás szállításunk összes előnyét magában foglalja, és egész évben korlátlan mennyiségben felhasználható, értékhatártól és a megrendelés mennyiségétől függetlenül. Az exkluzív bérlettel:

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
 • Otthonába lépve cipővédőt húzunk így óvva lakása tisztaságát
 • Kérésére a csomagoló anyagot ingyen elszállítjuk
 • Az új készülék próbaindítását is elvégezzük (ez nem azonos beüzemelés szolgáltatásunkkal, és csak az elektromos dugvillával rendelkező készülékek áram alá helyezését jelenti). 1 éves Full Extrás Bérlet ára: 3.970 Ft.*


A házhoz szállítás visszautasításának jogát fenntartjuk.


Országos házhoz szállítás

Szépséggarancia

NEM TETSZIK? NE VEGYE ÁT, NE FIZESSE KI, ÉS MI INGYEN VISSZASZÁLLÍTJUK!

Fél online rendelni, mert nem látja a gépet, és nem biztos abban, hogy jól választ?
Aggódik amiatt, hogy csak utólag derül ki, nem is erre a készülékre volt szüksége?
Ön is azok közé tartozik, akik a biztosra mennek, és szeretik közelről is megnézni, megfogni a terméket, mielőtt kifizetik?

Szépséggarancia

Van egy megoldásom az Ön számára! Magyarországon először, az összkomfortos házhoz szállítás mellé SZÉPSÉGGARANCIÁT adunk minden termékünkhöz INGYEN.

Az internetes vásárlással kapcsolatban sok a bizonytalanság, ráadásul mivel a háztartási nagygépek vásárlása anyagilag is megterhelő, természetes, hogy vásárlóink biztosra akarnak menni.
Mi az Ön kezébe tesszük a választás szabadságát – bemutatótermünket elvisszük az Ön otthonába!
Válassza ki a készüléket, rendelje meg és kérje összkomfortos házhoz szállításunkat, mi pedig saját munkatársainkkal elvisszük Önnek a terméket, kicsomagoljuk, és helyére tesszük!

Nyugodtan megnézheti, olyan-e ahogy elképzelte? Ha nem tetszik, vagy nem szép, NEM KELL KIFIZETNIE a készüléket!
Ingyen, indoklás nélkül elvisszük, ezután természetesen abban is segítünk, hogy egy másik, igényeinek megfelelőbb modellt válasszon!


Termék értékelés

Vélemények értékelés szerint:
%
1

5 csillag

100%

1

4 csillag

0%

0

3 csillag

0%

0

2 csillag

0%

0

1 csillag

0%

0

Vélemények rólunk

Egy vélemény a sok közül:

A többi ajánlattal összehasonlítva igen kedvező árak, és a termékekhez kapcsolódó kedvező ajánlatok

-

+   összes vélemény


5

Rácz István
2015.12.24 14:21:44.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit I5V62A W EU Elektromos tűzhely

Ár -érték arány megfelelő.

Előny: Sokoldalú (multifunkciók!), háziasszonybarát készülék. Az ajtó üvege kivehető, így rendkívül könnyen tisztítható (régebbi indesit-ünk esetében szét kellett ehhez szedni!).

Hátrány: Alul az eszköztároló sajnos műanyagból van. TÖRÉKENY! Fémlemez szerintem a költségeket nem emelné lényegesen, viszont a bosszúság (töréskor, repedéskor, az előlap leszakadásakor stb.) elmaradhatna!


Budapesti raktárunkban azonnal átvehető készleten lévő Indesit TűzhelyekFormátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.