facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Ne egy csatát nyerjen meg, hanem a szennyes ruhák elleni háborút!

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Haza kell mennem mosni…

Hallotta már ezt a mondatot? Ha igen, akkor az Ön barátja a mosás rabja, de ez a mosógép mindent megváltoztathat!

Ne egy csatát nyerjen meg, hanem a szennyes ruhák elleni háborút!

Milyen mosógép a megoldás?

A Bosch intelligens mosógépe, amellyel tud a buszról, az autóból a munkahelyéről, vagy akár a közeli kávézóból is kommunikálni.

Hajnalba indulás előtt ne felejtse el bekészíteni a szennyest, és becsukni a mosógép ajtaját. Ezután már WiFi segítségével már akkor indítja el, amikor akarja. Az okos telefonja ki fogja írni, hogy mennyi idő múlva jár le a gép, és Önnek addigra hazaérnie és kiteregetni, jobb esetben pedig átpakolni a szárítógépbe.

9 kg ruhamennyiséget is behelyezhet egyszerre a Bosch WAY328H0EU elöltöltős mosógépbe, amely egy nagyobb család akár heti ruhaadagja. Az a csodás ebben a mosógépben, hogy felismeri a foltokat és ahhoz állítja be a megfelelő hőmérsékletet, és a dob mozgását, így biztos tiszták lesznek a ruhák.

Az i-Dos funkció biztosítja, hogy tűpontosan adagolja a gép a mosószert, így hosszú távon is hibátlan mosógépe lesz, és még gazdaságos is a használata.

Természetesen vannak benne, olyan funkciók, amelyekkelenergiatakarékosabban, vagy akár gyorsabban futtathat programokat. A hagyományos programokon felül, speciálisan moshat farmert, függönyt, sportruházatot, kímélő program is van, és 15-30 perces gyors programok is.

Kiemelném az AllergyPlus programot, amelyet kifejezetten érzékeny bőrűeknek, kisbabáknak, gyermekeknek és allergiásoknak van kifejlesztve. Ez a funkció megnyugvás jelent a könnyen irritálódó bőr számára. A funkció meghosszabbított magas hőmérsékleti szakaszok, után bő öblítés sel távolít el, minden baktériumot és vegyi anyagot a ruhákról.

A+++ a legalacsonyabb energia besorolása van, ami annyit tesz, hogy évente ha 220 mosást indít (a gyártó adata szerint) csak 152 kwh energiát fogyaszt.

Csodás óriási kijelzőjén mindent egyértelműen láthat akár szemüveg nélkül is, és kezelésének elsajátítása igazán könnyű.

Természetesen ezek a mosógépek már nem ugrálnak el a helyükről, és halkan műkődnek. Mikor először hallottam, akkor el se akartam hinni, hogy dolgozik a gép.

Teljes vízvédelmi rendszer van, és gyermek barát.

Nézze meg a Bosch WAY328H0EU intelligens mosógép termékleírását!

A technológiai világ új, folyamatos fejlesztései mellett a jövő még fényesebbé válik az intelligens otthon számára. Szerencsére egyre több feladatot fognak helyettünk ellátni a csúcsgépek. A legújabb találmány? A Laundroid amely összehajtogatja a ruhákat.

Tekintettel arra, hogy egy életen át folyamatosan végzünk házi munkákat, én örömmel veszem az intelligens gépeket és újításokat.

Olvassa el a Hogyan válasszunk mosógépet? c. írásom


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA