Speciális mosógép sportolóknak

sportolóknak mosógép

Speciális mosógép sportolóknak

Használja a gépeit, hogy legyen ideje magára is!

Miért ne élveznénk azt, ami egészségessé tesz minket?

Az egyik legközkedveltebb sport, ami egyben hobbi is, a kerékpározás. A legtöbb szülő kötelességének érzi, hogy a gyermekét megtanítsa erre a csodálatos mozgásformára, amely a szabadban töltött idő szeretetére nevel ebben a „kocka” világban.

Ha hetente többször tekerünk akár csak félórát, már rengeteget teszünk a testünkért. A tapasztalt bringások pontosan tudják, hogy már a kezdetekkor is jól jön egy biciklis nadrág, kerékpáros felső és kesztyű is. Természetesen a bukósisak nélkülözhetetlen.

A bringás ruházat vásárlásánál a legfontosabb a minőség, hiszen strapabírónak kell lennie hosszú távon, és olyan kényelmesnek, hogy a kerékpározás öröm legyen, ne pedig a ruhánk vonja el a figyelmünket.

Egy igazán jó sztreccs bringásgatya akár több tízezer forintba is kerülhet.

 

De, hogy tudunk a sport öltözetünkre vigyázni?

Például a helyes mosási technika, megnövelheti a sportruházat tartósságát.

Tudta, hogy léteznek olyan mosógépek, amelyek speciális programjai direkt sport ruházatra vannak kifejlesztve?

Sportruházati program

Így ha Ön, illetve családja sportol ez egy nélkülözhetetlen funkció lehet a mosógépében. Ideális azon ruhák számára, amelyek verejtékesek, de nem erősen szennyezettek. A gép rövid mosási és öblítési ciklust futtat ebben az esetben. A mosási hőmérséklet alacsony, hogy a speciális szintetikus anyagok se károsodjanak és gyűrődjenek.

Hasznos a gyors mosási program is

Nagyon praktikus, ha kis mennyiségű mosnivalót szeretne tisztítani. Tehát ha gyors mosásra van szüksége és csak néhány ruhaneműnél, akkor lehet ezeket használni. A használati utasítás minden esetben leírja a maximális terhelhetőséget. Ez fontos, így nézze meg! Ezek a ciklusok körülbelül 15-30 percig tartanak. Amennyiben mégis több ruhát helyez be a mosógépdobba, mint a javasolt mennyiség, a mosási idő meghosszabbodhat.

Nyerjen időt magának, hogy legyen ideje biciklizni!

Aki dolgozik, sportol, gyereket nevel annak az idő kincs. A modern mosógépek késleltető funkciója pont erre való. Pakolja be reggel a mosást, de állítsa be, hogy csak délután induljon el, és mire hazaér a frissen mosott ruhát csak teregetni vagy a szárítógépbe átrakni kell.

Nézze meg ezeket a mosógépeket, melyek sportolóknak is tökéletesek:

Ismerje meg Bosch WAN20161BY elöltöltős mosógépet, mely négy fős családnak ideális, és alacsony fogyasztás mellett sokféle programmal van felszerelve, mint a sport vagy gyors program. Energia felhasználása eszméletlen hatékony, A+++ -10 %. A Bosch a motorra 10 év garanciát vállal.

Megnézem a Bosch WAN20161BY mosógépet >>>

Amennyiben nagy családos, ezt a 9 kg ruhatöltettel bíró Whirlpool mosógépet, meg kell ismernie. A szuper benne, hogy olyan nagy kapacitású hogy elég hetente 1-2 alkalommal mosnia, így több szabadideje lesz. Sőt FreshCare funkciójával a mosási program lejárta után még 6 órával is friss marad a tiszta ruha, sőt a baktériumok elszaporodását is megakadályozza. Ez a funkció kiváltja a fent említett késleltető programot.

Nézze meg a Whirlpool FWD91496WS EU Elöltöltős mosógépet >>>

Nézze meg a mosógép kínálatunkat, hogy megtalálja az önnek ideálisat >>>

 

Tudjon meg többet a mosógépekről: 

Felszabadulhat a mosásban, mert létezik csendes mosógép

Ha a mosásról van szó, csak a legjobb megoldást fogadja el!

Ne egy csatát nyerjen meg, hogy szennyes ruhák elleni háborút!

Álom mosógép nagy családosoknak

Megéri drágább mosógépet vásárolni?

Megbízható mosógépek

Keskeny mosógépek kereszttűzben

10 tipp az energiatakarékos szárításért!

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Márc 05.