facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Miért válasszam a Gorenje hűtő és fagyasztó szekrényeit?

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Otthon melege csereprogramban is, vagyis állami támogatással is igénybevehető az alábbi hűtő és fagyasztó készülékek

Megkapta az állami támogatást és döntenie kell? Tudja meg, mit tudnak a Gorenje hűtői és fagyasztói, így a döntés könnyű lesz. Amennyiben még sem biztos a döntésében, szakértőink segítenek Önnek a +36-1/478-212-as telefonszámon. Hívja fel ezt a telefonszámot hogy visszahívjuk, és kötelezettség nélkül beszélgethet hozzáértő kollégáinkkal.

· Keressen minket a támogatói okiratával és élvezze ki, hogy

  • 7 év garanciát kap ajándékba!
  • 20.000 Ft-ot beteszünk OnlinePénztárcájába, melyet 50 másik webáruházban is elkölthet!
  • minden papírmunkát elvégzünk Ön helyett!

Akkor lássuk a Gorenje hűtő és fagyasztó specialitásait:

A Gorenje egyértelműen piacvezető a hűtő és fagyasztó készülékek között, ezt pedig az IonAir ionizációs technológiának köszönheti, amely felel a készülék belsejében a lehető legjobb klíma kialakításának. Imitálja a természetben lejátszódó ionizációs folyamatot és felfrissíti a hűtőszekrény belsejében levő levegőt. Ahhoz hogy a készülék minden sarkába eljusson ez a levegő, egy kiemelkedő ventillációs rendszer felel, amely a MultiFlow 360° elnevezést kapta.

Továbbá felszerelték egy Adaptív intelligens rendszerrel. Ez a rendkívül intelligens módon kialakított érzékelő rendszer feljegyzi az utolsó egy hétre vonatkozó ajtónyitási szokásokat, és ennek megfelelően szabályozza a kompresszor működését, úgy hogy az egyenletes belső hőmérsékletet eredményezzen az ideális klíma elérése érdekében.

Energia hatékonyság

Minden Gorenje hűtőszekrény azt a célt szolgálja, hogy ideális mikroklímát biztosítson, mindezt figyelemreméltóan alacsony energiafogyasztás mellett. Ezt az inverteres kompresszor, a kitűnő szigetelés és a vákuumos panelek biztosítják. Az "A+++"-os készülékek akár 60 %-kal kevesebb energiát fogyasztanak el, mint az "A" energiaosztályú modellek.

Energiatakarékosságért felel az EcoMode

Hosszabb távollét esetén a hűtőszekrény beállítható úgy, hogy energiatakarékos üzemmódban működjön, amikor az ajtó mindig zárva van.

Leolvasztás

Frostless rendszer biztosítja a ritkább leolvasztást

Kevesebb jég, alacsonyabb energiafogyasztás. A FrostLess rendszer jelentősen csökkenti a készülékben a dér, illetve jégképződést, így kézi leolvasztásra csak ritkán van szükség. Ezen felül a FrostLess rendszer hatékonyan hozzájárul az energiafogyasztás csökkenéséhez.

NoFrost Plus jegesedés mentességet biztosít

Az egyik legjobb hűtőrendszer a piacon. A fagyasztó rekeszbe szerelve megakadályozza a jégréteg kialakulását, ezáltal az energiafogyasztás mindig optimális, és leolvasztásra sincs szükség, hiszen nincs jégképződés.

Specialitások a teljesség igénye nélkül:

Hűtőszekrény és fagyasztó funkciók

A tökéletes zöldségekért, húsokért és gyümölcsökért…

VitaLight fény

A ConvertActive készülékekben található gyümölcs- és zöldségtartó rekesz speciális VitaLight készülékkel van felszerelve, amely meghosszabbítja az élelmiszer frissességét. A narancssárga fény spektruma lassítja a gyümölcsök és zöldségek érlelésének természetes folyamatát a vitaminok és ásványi anyagok megőrzése érdekében.

CrispZone a HumidityControl segítségével

A friss gyümölcsök és zöldségek könnyebben rothadnak mint más ételek. A CrispZone, vagy FreshZone fiók megakadályozza ezt, így tovább frissek maradnak az ételeink.

A friss húsokat nem kell azonnal lefagyasztania, a ZeroZone fiókban sokáig elállnak.

A 0 ° C körüli hőmérsékletű fiók ideális friss vagy pácolt hús, hal és tenger gyümölcsei tárolására. Hosszabbítja az ételek frissességét, és megőrzi természetes lédússágát, tápanyagait.

Hasonló a FreshActive fiók is.

Ez a fiók ideális hús, hal és tenger gyümölcsei tárolására. A hőmérséklet néhány fokkal alacsonyabb mint a hűtőszekrény többi részében, ami jelentősen megnöveli a benne tárolt étel eltarthatóságát.

Az XtremeFreeze és a FastFreeze gyorsfagyasztást jelent.

Ha ez a funkció be van kapcsolva, a fagyasztó rekeszben elhelyezett élelmiszer a szokásos idő helyett kb. fele idő alatt lehűl, így gyorsabban fagyasztja le az élelmiszert, ezzel is az ételek romlását akadályozza meg.

A normál hűtőtérben is van Gyorshűtés.

Az intenzív hűtési funkció a hűtőszekrény hőmérsékletét 3 °C-ra csökkenti, ami a szokásosnál alacsonyabb hőmérséklet jelent, így a nagybevásárlás után hamarabb hűlnek le az élelmiszerek, ezzel tovább frissek maradnak.

Partit rendez és jó lenne, ha a fagyasztó is normál hűtőtérként működne?

Egy gombnyomással normáltérré alakítható mélyhűtővel rendelkeznek a Gorenje ConvertActive hűtőszekrények, felettébb praktikus, ha nagyobb hűtőtérre van szüksége. Tényleg csak egy gombnyomás és a fagyasztó normál hűtőtérré válik.

Speciális vezérlés LED kijelzőn

A LED-kijelzőn keresztül történő fejlett vezérlés lehetővé teszi a hűtő és a fagyasztó rekesz hőmérsékletének pontos beállítását a Superior modelleknél. Az XtremeFreeze, a FastFreeze, a SuperCool és az EcoMode funkciókat a megfelelő szimbólum gyengéd érintésével lehet bekapcsolni. Egy speciális jelzőlámpa és egy hangjelzés figyelmezteti a felhasználót a hőmérséklet hirtelen emelkedésére a készülékben.

Polcok, fiókok, tárolás:

Fagyasztóban XXL SpaceBox

Ez a fagyasztó fiók a legnagyobb a készülékben, így ideális olyan nagy ételek tárolására mint a pulyka, több pizza vagy akár sütemény.

SimpleSlide polcok

A hűtőszekrény ajtajában a magasságban állítható polcok könnyen mozgathatók felfelé vagy lefelé. Ezek legfeljebb 5 kg tárolására alkalmasak.

PullOut polcok

A meghosszabbítható vezetőkön lévő polcok lehetővé teszik a hűtőszekrény hátsó részén található élelmiszerek gyors és könnyű hozzáférését. Az edzett üveg polcok rendkívül tartósak és akár 22 kilogramm étellel is terhelhetőek.

MultiBox az ajtóban

A hűtőszekrény ajtajában lévő fedéllel ellátott többcélú tálca sajt, hagyma és más markáns illatú élelmiszerek tárolására használható. Frissen tartja az ételt.

Palacktartó

Palackokhoz a hűtőszekrényben külön tároló áll rendelkezésre. A tároló keret optimalizálása érdekében az üvegpolc alá van szerelve. Legfeljebb 9 borpalackot vagy 14 félliteres üveget tud rajta tartani két szinten.

Világítás

LED lámpa

A hűtőszekrények LED-es világítása kiváló és rendkívül hatékony láthatóságot biztosít. Hasznos élettartama harmincszor annyi, mint a hagyományos izzóké, és akár tízszer annyi energiát takarít meg.

Akár fal mellé is teheti, az ajtót nem kell kitárni, hogy kicsúsztasson egy polcot!

SlotIn vagyis fal mellé is teheti a készüléket.

Végre a fal, vagy más készülék mellé is helyezhetjük a hűtőnket! A SlotIn kivitelezésnek köszönhetően a polcokat és fiókokat akkor is teljesen ki tudjuk húzni, ha a hűtőszekrény ajtaját csak derékszögig nyitottuk ki. Ez a megoldás ideális hűtőszekrényünknek a fal vagy egy másik készülék mellé történő elhelyezése esetén.

Állami támogatással: 

· Keressen minket a támogatói okiratával és élvezze ki, hogy

  • 7 év garanciát kap ajándékba!
  • 20.000 Ft-ot beteszünk OnlinePénztárcájába, melyet 50 másik webáruházban is elkölthet!
  • minden papírmunkát elvégzünk Ön helyett!

* Az állami támogatás során onlinePénztárca használatot nem tudunk elfogadni. Ajánlatunk a 2018-ban meghirdetett Otthon Melege Program ideje alatt érvényes.

Nézze meg:

A+++-os hűtőgépek 45 000 Ft támogatással

A++-os hűtőgépek 40 000 Ft támogatással

A+-os hűtőgépek 25 000 Ft támogatással

Tudjon meg többet a hűtő/ fagyasztó szekrényekről:

Ezt szinte senki nem tudja, pedig fontos a hűtőszekrény választásnál!

Állami támogatásos hűtők és mosógépek

Gorenje TOP fagyasztók 2018-ban


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA