Legkedveltebb Whirlpool mosógépek 2018-ban

legkedveltebb mosógépek 2018 whirlpool

Legkedveltebb Whirlpool mosógépek 2018-ban

Érdekli, hogy a Whirlpool családból melyik mosógépeket választották legsűrűbben a magyarok?

Ön is mosógépet keres, és kíváncsi mások választására?

Íme, bemutatom a 2018-as év sláger Whirlpool mosógépeit:

 

A harmadik helyezet a Whirlpool FWSG61253W EU Elöltöltős mosógép

Ez a mosógép hihetetlen alacsony energia fogyasztással, vagyis 153 kWh/év amit a gyártó 220 db vegyes használatú programmal kalkulálva számolt ki, azaz 40 Ft-os áramdíjjal, 153x40= 6120 Ft éves /12 hónap =510 Ft (nincs két gombóc fagyi) árammal működik. A vízfogyasztása is hasonlóan alacsony, 8400 liter/év,

A gazdaságos működés mellett 6. érzékkel van felszerelve, így a szenzorjai figyelik a ruha mennyiséget, típust szennyezettséget, és ehhez állítják a programot.

Probléma, hogy a program végén kipakolja a ruhát? A FreshCare funkció a program lejárta után akár 6 órán át frissen tartja a ruháit, így nem kell rohannia.

Gyorsprogram, színes program , és rengeteg hasznos funkció van ebben a 6 kg kapacitású mosógépben, melyet kisebb családoknak, kezdő fiataloknak és időseknek egyaránt a figyelmébe ajánlok.

Sokan kérdezik, minek kijelző egy mosógépnek. Ennek a készüléknek csodálatos nagy LCD kijelzője van, melyet imádni fog, mert láthatja rajta a visszalévő időt, és egyéb beállításokat is. Csak az kérdezi meg, hogy minek kijelző, akinek nincs. Biztosíthatom, hogy megkönnyíti az életét, hogy mindig tudja, mennyi idő van még vissza a mosásból, vagy ép hol tart a mosógép a folyamatokban.

Olvasson tovább a Whirlpool FWSG61253W EU Elöltöltős mosógépről >>>

 

 

A második helyezést is egy elöltöltős mosógép érte el, a Whirlpool FWSG61053W EU

Ez egy karcsú mosógép, amely az előző mosógép tulajdonságaival mind rendelkezik. A+++ energia besorolása igazán kedvező, és a vízfogyasztása csak 8400 liter/év. Itt is számoljunk? 8400 liter/220 mosással = 38,18 liter víz egy mosás alkalmával. (természetesen ez függ a program használattól is) Elképesztő, hogy a mostani mosógépek mire képesek. Régen a Hajdú keverőtárcsás mosógépbe egy töltés volt 30 liter víz, most meg az egész program használ annyit.

Az előző mosógéphez képest a centrifuga fordulatszámában különbözik. Míg a Whirlpool FWSG61253W EU 1200 fordulatszámon centrifugál, ez a mosógép 1000 fordulat/perc-re képes. Ez azt jelenti, hogy picit több víz marad a tiszta ruhában. De ha Önnek nem gond, hogy fél órával tovább szárad a ruha, akkor ez csak kíméli az anyagokat.

Ez az elöltöltős mosógép is 6 . érzékkel szerelt, van FreshCare funkciója, és a színes ruhákra is rendelkezik speciális színkímélő programmal. Gyors mosási funkcióval is felszerelt, és óriási kijelzője van.

Ismerkedjen meg a Whirlpool FWSG61053W EU elöltöltős mosógéppel >>>

Az első helyezett a Whirlpool AWE 66610 Felültöltős mosógép

Érdekesség képen említeném, hogy az összes mosógép eladás (ebben az összes általunk forgalmazott márka benne van, nem csak a Whirlpool) 6%-a csak felültöltős mosógép. Egyértelműen látszik, hogy a vásárlók előnybe helyezik az elöltöltős készülékeket. Annak az oka, hogy mégis a Whirlpool márka eladási listájában egy felültöltős készülék nyert, szerintem azért van, mert ez egy nagy tudású készülék, amely kis helyet foglal, és árbarát is.

Ez a mosógép is elképesztő kevés áramot fogyaszt, A+++ kategóriába sorolható, és ugyan úgy 153 kWh/év. A vízfogyasztása még kedvezőbb, mint a fenti két mosógének. Tehát ezt a mosógépet a legolcsóbb üzemeltetni a három mosógép közül.

További előnye, hogy halkabban működik picit, mint a fenti két társa. Azoknak a mosási zajszintje 62 dB ennek a felültöltős mosógépnek 59 dB. A centrifugálás hangereje is 85 dB (a harmadik s második helyezett) helyett csak 76 dB. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy egy átlagos beszélgetés 60-70 dB körül mozog, így egyik se gép feltűnően hangos.

Ennek a mosógépnek még különlegessége a 6. érzék funkció mellett, hogy nem FreshCare-el készült, hanem indítás késleltetés van benne, így itt előre kell kikalkulálni, hogy mikor fogja tudni kivenni a tiszta ruhaneműt. De időgazdálkodás szempontjából ez is tökéletes megoldás.

18 mosási programjában mindent megtalál, amire szüksége van, többek között a gyorsmosást is.

Nézze meg a nyertes Whirlpool AWE 66610 Felültöltős mosógépet >>>

 

Olvasson további írásokat a háztartási gépekről: 

Karácsonyra ajándékozzon szabadidőt és komfortot!

Miért jobb a nagy mosógép, akár kis családoknak is?

Biztos, hogy helyesen mossa a ruháit?

Teszt mosógépről, mely megfizethető és sokoldalú gép

TOP Gorenje Mosógépek Sztárjai 2019

Beépíthető mosógép, szárítógép, sőt mosó-szárítógép

Luxus mosógép, amely megtestesíti az álmainkat!

Legjobb felültöltős mosógépek 2019-ben a Whirlpool-tól!

Tisztítsa meg az iskolatáskát, hátizsákot a mosógépben egyszerűen

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Márc 05.