A konyhabútorba beépíthető vagy szabadonálló mosogatógépet válasszak?

mosogatogep-tipusok

Beépíthető vagy szabadonálló mosogatógépet válasszak a konyhabútoromhoz?

Nehéz eligazodni a mosogatógép típusok között? Olvassa el, és egyszerűvé válik!

Biztos olvasott már arról, hogy ez nem csak a szabadidőt növeli, de gazdaságosabb, is mint a kézzel mosogatás.

De melyiket válasszam? A teljesen integrálhatót, vagy részben beépíthető? A szabadonállót vagy a pult alá építhető mosogatógépet?

Nézze végig a típusokat és meglátja könnyű lesz döntenie.

Teljesen beépíthető (integrálható) mosogatógép

teljesen beépíthtő mosogatógép

Ha azt szeretné, hogy egyáltalán ne látszódjon a gép, akkor teljesen be kell építenie a konyhabútorba. Ez azt jelenti, hogy teljesen integrálható mosogatógépre van szüksége, aminek az ajtajára bútorlapot kell szerelnie. Így abszolút illeszkedik a dizájnba, és nem látszik, hogy ott egy mosogatógép van.

Ebben az esetben nem látszik a kezelőfelület. A mosogatógép ajtajának élében van a kezelőpanel és amikor kinyitja az ajtót, akkor tudja beállítani a programokat, funkciókat.

A legmodernebb mosogatógépek kivetítenek a padlózatra egy piros vagy fehér fényt, ami azt jelzi, hogy a program még fut/tart a mosogatógép.

Vannak már olyan készülékek is, amelyek úgynevezett Time Light funkcióval rendelkeznek, amely kivetíti a gép elé a mosogatásból hátralevő időt, így mindig tudja, hogy a munka mikor fejeződik be.

Ne feledje, hogy ebben az esetben teljesen be kell építeni. Tehát az elejére kell bútorlap, különben nem tudja működtetni.

Nézze meg az onlineMárkaboltok kínálatában a teljesen integrálható, beépíthető mosogatógépeket!

Részben beépíthető (integrálható) mosogatógép

részben beépíthető mosogtógép

Ezek a készülékeket is be kell rakni a konyhabútorba, tehát önállóan nem állhatnak.

Az a különbség a teljesen beépíthetővel szemben, hogy itt a mosogatógép ajtó elülső frontján, a felső harmadban van a kijelző és az irányításért felelős gombok vagy tekerőgombok.

Tehát nem az egész ajtót kell bútorajtóval lefedni, csak a felső sáv alatti részt.

Ez praktikus, hiszen abszolút a konyha dizájnjához alakítható a kinézetet, viszont egy pillantás és már látja is az LCD kijelzőn, hogy milyen programot állított be, esetleg só- vagy öblítőre van szüksége a gépnek, és természetesen a visszalévő mosási időt is leolvasható.

Nézze meg az onlineMárkaboltok kínálatában a részben integrálható, beépíthető mosogatógépeket!

Szabadonálló mosogatógép

szabadonálló mosogatógép

Akkor javaslom, ha a már meglévő konyhabútorához keres mosogatógépet, vagy  bútortól függetlenül szeretné elhelyezni a készüléket. A szabadonálló készülék a konyhában bárhol elhelyezhető, ahol meg tudja oldani az áramforrást, és a víz be- és elvezetését. Tehát rakhatja a szekrények mellé is. Így lesz még egy felület, ahova pakolhat.

A szabadonálló mosogatógépeknek saját előlapja van, jellemzően fehér vagy INOX színben.

A kezelésüket sok esetben már egy digitális LCD kijelző is segíti, így mindig pontosan tudhatjuk, hogy hol tart a mosogatás.

Kattintson ide és nézze meg a szabadon álló mosogatógépeket >>>

Pult alá építhető mosogatógépek mely szabadonálló 

pultalá építhető mosogatógép

Fontos tudnia, hogy a szabadonálló mosogatógépet berakhatja pult alá is! Sokan ezt is beépíthető mosogatógépnek hívják, de ez csak beilleszthető a konyhaszekrénybe.

Tehát, ha csak be akarja illeszteni a konyhaszekrénybe, és nem akarja az elejét eltakarni bútorlappal, akkor szabadonálló mosogatógépet kell vennie.

A pultba illeszthető modellek sajátossága, hogy könnyedén beférnek a szekrénybe, mert a tetejüket le lehet venni. Ettől pultba építhető szabadonálló mosogatógépek. Az összes szabadonálló mosogatógép pultba illeszthető!

Ebben az esetben, tehát látszik a mosogatógép eleje, válasszon kijelzős gépet, és mindig tudni fogja, hol tart a mosogatási folyamat.

Nézze meg kínálatunkban a szabadonálló mosogatógépeket, amelyek akár pult alá helyezhetőek is!

Végül szeretném leszögezni, hogy a szabadonálló és az integrálható mosogatógépek között tudásban, nincs különbség. A programok, funkciók gyártótól és készülékektől függnek nem pedig a kivitelezéstől.

Ha bármilyen kérdése van a termékkel, vagy a szállítással kapcsolatban, javaslom, hívja szakértő kollégáimat 06-1/478-2128-as telefonszámon.

Nézze meg a videót amelyben megnézheti a beépíthető mosogatógépek beépítésének folyamatát:

Olvasson tovább a mosogatógépekről:

Hogyan működik egy mosogatógép?

Költséghatékony, emberkímélő mosogatógép időseknek

A jövő mosogatógépei, melyek megküzdenek a vírusokkal, baktériumokkal, és a rászáradt ételmaradékokkal is!

Kattintson ide és nézze meg az összes Mosogatógépes cikkünket!

Nézze meg videónkat:

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2021. Jan 07.