facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Engedje, hogy együtt lőjünk gólt!

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Közös csapatmunkánk meghozza Önnek és nekünk is az elégedettséget.

Egy álom teljesülése...

Minden ember, sőt a vállalkozások is vágynak valamire. Az emberek egészségre, szeretetre, békességre, emberekre, tárgyakra. A vállalkozások sikerességre. Ezzel az Online Márkabolt dolgozói is így vannak. Ha sikeres a vállalkozás, akkor az életben is sikeresebbek lehetünk és a magánéletben is boldogabbak. Ha az ember szereti, amit egész nap csinál, az felettébb jó érzés. Mi szeretjük a munkánk, és a legjobb benne, ha sikerül megfelelni az Ön elvárásainak.

Mi olyanok vagyunk, mint egy focicsapat. Csak akkor tudunk gólt lőni, ha együttműködünk és ebben Ön is részt vesz. Így a pontosan célzott labda, a gól, az ha Ön megtalálja azt a háztartási gépet, amely hosszú távú kényelmes használatot biztosít.

Ezért dolgozunk alaposan, jókedvvel és az időnket nem kímélve. Eredményül folyamatosan megkapjuk a jogos jutalmunkat. :)

Mi az Online Márkabolt jutalma?

Évről-évre többen választanak minket, és ezt nem is bizonyíthatná jobban semmi, mint hogy 2017 év végén elértük a 100 000. elégedett vásárlót, és nem állunk meg. Robogunk tovább és hamarosan a 110.000.  ügyfelet is magunkénak tudhatjuk.

Biztos vagyok abban, hogy ez annak köszönhető, hogy a legjobb tudásunk szerint szolgáljuk ki Önt. Folyamatosan fejlesztünk, ellenőrzünk és közben emberek maradunk. Az egyik legfontosabb, hogy Ön érezze az emberséget. Ezt azt jelenti, hogy Ön nem csak egy vevő a tömegben, hanem egy fontos személy számunkra. A „Mindig Többet Adni” mottónk mellett a személyesség megőrzése nélkülözhetetlen számunkra.

Elmondhatjuk, hogy egyre többen térnek vissza hozzánk, újabb és újabb tanácsért, vagy készülékekért. Hogy miért? Mert boldogan fektetjük bele energiánkat, és időnket abba, hogy szakértői tanácsainkkal, tudásunkkal, közösen olyan háztartási gépet tudjunk kiválasztani, amely speciálisan az Ön saját háztartását szolgálja ki, maximálisan.

Csodálatos eredményünk, hogy a 2016-os évhez képest közel 25%-al nőtt az előre fizetők száma. Ez egy óriási bizalmat feltételez Önöktől, amelyért felettébb hálásak vagyunk. Köszönjük és ígérjük, hogy továbbra is rászolgálunk a lojalitásukra.

Várjuk továbbra is megkeresését a 1/471-2128-as telefonszámon, vagy írjon nekünk a www.onlinemarkaboltok.hu chat ablakán, illetve e-mailt az info@onlinemarkaboltok.hu címen.

Online Márkabolt dolgozói


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA