facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Az álom hűtőm története

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Köszönöm a szakértői segítéget!

Valami nagyon modern stílusút szerettem volna. Olyant, ami nem köszön rám úton - útfélen. A kinézete legyen más, mint egy átlagos hűtőszekrény. Jó lenne, ha kicsit csajos lenne a dizájn, de a minősége legyen profi.

Fontos volt, hogy alulfagyasztós legyen, mert a normál hűtőrészhez nem szeretek hajolgatni. Természetesen az elvárásaim folytatódtak azzal, hogy utálom leolvasztgatni a hűtőmet, ezért csak No Frost funkciós jöhetne szóba!
Szeretnék jó nagy hűtőszekrényt, mert szinte mindent itt tárolok. Az a biztos, mert akkor sokáig eláll az élelmiszer. Ja és ki ne felejtsem, hogy valamilyen baktérium elleni szűrővel is kell rendelkeznie.

A baj, hogy csak 70 cm helyem van, így egy csomó készülék kiesik.

Lejártam a lábam az üzletekben, kutattam a nagy multicégeknél, aztán szembe jött velem a Facebookon egy online Márkaboltok kiírás. Hát persze, csaptam a homlokomra, hiszen náluk már vásároltam! Így felhívtam őket.

Szabó Roland szakértő azonnal a segítségemre sietett és mintha egy hullámhosszon járna az eszünk, meglett a nagy ő! Na, nem ő :Ö Hanem a tökéletes hűtőszekrény.

Ez az álom készülék a Hitachi WB480PRU2.GS

Képzeljék el, hogy mindössze 68 cm széles, mégis 382 liter férőhely van benne, melyből 84 liter a fagyasztó rész. Pont akkora, mint amire gondoltam.

A kinézete? Pompás ezüst üveg! Igazán csajos. Teljesen formabontó, mert 3 tárhely van benne. A hűtőtér középen nyíló ajtó, olyan mint a side-by-side hűtőknek. Kápráztató kinyitni, minden azonnal jól átlátható. A fagyasztórész pedig a hűtőrész alatt van, ahogy szerettem volna és két felettébb praktikus fiókra oszlik.

Roland elmagyarázta, hogy a Dual Fan Cooling rendszernek köszönhetően, két önálló ventilátorral készült, melyek egymástól függetlenül hűtik a rekeszeket. A körülményektől függően, a hideg levegőt külön el tudom juttatni csak a hűtőrekeszbe, csak a fagyasztó rekeszbe, vagy mind a kettőbe egyszerre. Így ha nincs fagyasztani valóm, nem működik feleslegesen a rendszer. Vagy ha nyaralni megyek, és nem hagyok semmit sem a normál hűtőtérben, akkor arra nem pazarolok energiát.

Természetesen ragyogó LED világítása van, és érintőkijelzős. A XXI. században az érintőkijelző nálam már alap. :)

Nem felejtettem ám el a baktériumokat sem! Egy úgynevezett nano titanium filter TiO2 katalizátor van benne, ez óv meg a baktériumoktól, sőt még jó a penész és a kellemetlen szagok ellen is! A legjobb benne, hogy nem igényel karbantartást és nem használ fel extra energiát sem.

Nem fogyaszt sok áramot, hiszen A+ energia besorolása van, és 10 év garancia van az inverteres kompresszorra!

Egy szó mind száz, megtaláltam az álom hűtőm, és imádom!

Szabó Rolandnak a szakértők gyöngyének ezzel az írással szeretném megköszönni a segítséget, figyelmességet és azt, hogy tényleg megtaláltuk a nekem ideális hűtőszekrényt. Ezúton ígéretet is teszek, hogy biztos eszembe fog jutni, ha háztartási gépre lesz szükségem. Köszönöm a sok segítséget.

Kedves Mónika!

Kérem, tegye közzé az írásom, köszönetképpen. Vezetéknevem nem publikus, ezért csak így Evelinként búcsúzom és még biztos találkozunk. Evelin


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA