facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30
Mert itt több jár Önnek! Hirt Gábor
Szívügyünk a bolygó!! 7 év garanciát adunk full extrás szállítás választása esetén és 15.000 Ft-ot beleteszünk onlinePénztárcájába!
Vásárlóink kedvence
Whirlpool AKT 8130/NE Kerámia főzőlap
Szépség garancia

Whirlpool AKT 8130/NE Kerámia főzőlap vásárlói fotó 01 Whirlpool AKT 8130/NE Kerámia főzőlap vásárlói fotó 02

(Képek száma: 3 db. Kattintson a képre!)
A bútorlap csak illusztráció, nem tartozéka a terméknek.

Whirlpool

Whirlpool AKT 8130/NE Kerámia főzőlap

Vélemények:

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
5 11

Készletinformáció:

Azonnal átvehető: 5 db

megrendelheto_7

vagy gyorsan kiszállítjuk

5 év garancia

3 év Gyártói Garancia + 2 év Hivatalos Garancia Plusz (ajándék)

Telefonos segítséget kérek!

Telefonon is Online áron rendelhet!

Üzletünk nyitva:

H-P: 08:00-17:30,
+36 1 478 2128


Hirt Gábor

szakértő
+36 1 478 2128

Szőke István

szakértő
+36 1 478 2128

Szabó Roland

szakértő
+36 1 478 2128

Herke Róbert

szakértő
+36 1 478 2128

Tóth Attila

szakértő
+36 1 478 2128

Listaár:
79.900 Ft-30%

5 év garanciával
(2024-ig)

https://www.onlinemarkaboltok.hu/
Online ár:55.900 Ft

COFIDIS HITELKALKULÁTOR

Futamidő kiválasztása:
A Hitel összege: 55,900 Ft
Önerő: 0 Ft
Kamat: 24.99%
THM: 24.99%
Havi törlesztőrészlet: 6,219 Ft
A hitel teljes díja: 6,290 Ft
A termék vételára: 55,900 Ft
A teljes visszafizetendő összeg: 62,190 Ft
Reprezentatív példa Cofidis Áruhitel igénylése esetén: 1 500 000 Ft hitelösszeg esetén (termék/szolgáltatás készpénzára: 1 875 000 Ft, önrész: 375 000 Ft) a havi törlesztőrészlet 38 593 Ft, referencia THM: 24,99%, futamidő: 60 hónap, hitelkamat(fix): évi 24,99%, teljes visszafizetendő összeg: 2 315 580 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 815 580 Ft (a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe fenntartja. A Bigi-Line Bt. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el.

Ablak bezárása
Ez a kerámia főzőlap nagyon modern, stílusos kivitelezésű, használata pedig rendkívül egyszerű. Akár kisgyermekes családoknak is ajánlom, mivel gyermekzárral (elektronikus gombzárral) is rendelkezik.

Funkciók, extrák

Önálló érintőszenzoros vezérlése nagyon megkönnyíti és élvezhetővé teszi a használatát. Programozható időzítő funkciójával a megfelelő beállítás után nyugodtan otthagyhatja az edényt, a készülék a megadott időpontban automatikusa kikapcsol, és nem az étel nem fog odaégni, vagy kiforrni. Négy főzőzónával rendelkezik, amelyek közül az egyik bővíthető.

A teljesítményt digitálisan mutatja. Maradékhő kijelzés is van ennél a típusnál, ami nemcsak kényelmi, hanem biztonsági funkció is. Ezzel a mutatóval megelőzhetők a balesetek és az égési sérülések.

A Whirlpool AKT 8130/NE részletes műszaki paramétereiért kattintson jobbra a Jellemzők fülre!

A kivitelezését tekintve ez egy keret nélküli változat. Alacsonyabb árkategóriába tartozik, így speciális funkciókkal is ennek megfelelően rendelkezik. Árérzékeny vásárlóknak javaslom, akik kerámia főzőlapot szeretnének vásárolni, de nem akarnak sokat költeni az új készülékre.

 

Zahoránszky Zita, az online Márkabolt Háziasszonyának ajánlója

Zahoránszky Zita,
az online Márkabolt Háziasszonyának ajánlója


A Whirlpool AKT 8130/NE Kerámia főzőlap jellemzői

Extra tulajdonság 2
Nincs adat
Típus
Kerámia főzőlap
Főzőzónák száma
4 db
Extra tulajdonság
Nincs adat
Méretkategória
60 cm
Szín
Fekete
Felület
Kerámia
Vezérlés
Érintőszenzoros
Bővíthető főzőzónák szám...
1 db
Fokozatok száma
Fokozatmentes
Gyerekzár
Van
Időzítő
Van
Edényfelismerés
Nincs
Főkapcsoló
Nincs
Kivitel
Keret nélküli
Booster funkció
Nincs
Wok zóna
Nincs
Hálózati csatlakozókábel
Van
Beépítési méret - Szélessé...
58.00 cm
Beépítési méret - Magasság
4.20 cm
Beépítési méret - Mélység
51.00 cm
Teljesítmény
6200 W
Zónák részletei
Bal első zóna, méret/teljesítmény (mm/kW): 180 / 1,7. Bal hátsó zóna, méret/teljesítmény (mm/kW): 120-210/0,75-2,1. Jobb hátsó zóna, méret/teljesítmény (mm/kW): 145 / 1,2. Jobb első zóna, méret/teljesítmény (mm/kW): 145 / 1,2.

Méretek

Nettó súly
8 kg
Magasság
46 cm
Szélesség
58 cm
Mélység
51 cm

HIVATALOS GARANCIA PLUSZ

A gyártói garanciát, a teljeskörű Hivatalos Garancia Plusz kiterjesztett garanciával 5 évre egészítjük ki.

Ami elromolhat, az bizony el is romlik...

Önnel is előfordult már, hogy háztartási gépe pár nappal a gyári garancia lejárta után romlott el? Bosszantó hiba, arról nem is beszélve, hogy egy egyszerű szervízelés kiszállással együtt mindjárt 10-15 000 forintot vesz ki a pénztárcájából.

Megóvjuk a nem várt költségektől!

A Hivatalos Garancia Plusz Szolgáltatással 5 évig nyugodtan alhat, a megvásárolt készüléke miatt nem kell aggódnia. Hiba esetén a javítás ÖSSZES költsége minket fog terhelni.

A Hivatalos Garancia Plusz azt jelenti, hogy a megvásárolt háztartási gép garanciális idejét (a gyári garancián felül) 5 évre egészítjük ki (pl. egy 2 év gyári garanciás készülék esetében ez +3 évet jelent).

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás értéke akár 15 000 Ft. / készülék, DE Önnek ez most 0 Ft.

A Hivatalos Garancia Plusz egyik feltétele, hogy Ön a szerződésben szereplő, megvásárolt termék ingyenes műszaki felülvizsgálatát írásban (e-mail, vagy postai levél) bejelentse, és igényelje a gyári garancia lejárta előtt 60-90 nappal.

Ez a műszaki felülvizsgálat INGYENES, és a Hivatalos Garancia Plusz jótállás érvényességének végéig, évente szükséges megismételni.

Hogy Ön ne maradjon le az ingyenes felülvizsgálatról, minden évben a (gyári) garanciális időszak lejárta előtt 60-90 nappal emlékeztetni fogjuk a felülvizsgálat szükségességére a megadott e-mail címén. Ez az emlékeztető levél nem jelent automatikus jelentkezést a felülvizsgálatra, ezt csak Ön igényelheti nálunk e-mailben vagy postai úton.

Felhívjuk figyelmét, hogy a műszaki felülvizsgálatra való igény bejelentésének elmulasztása, az éves ingyenes felülvizsgálatok meghiúsulása, vagy a szerviz kiszállási díj ki nem fizetése a Hivatalos Garancia Plusz jótállás automatikus érvénytelenítését vonja maga után.

A DÍJMENTES felülvizsgálatra az Ön otthonában kerül sor, egy szerviz kiszállási díj ellenében. Természetesen lehetősége van arra is, hogy a felülvizsgálatra Ön juttassa el Telephelyünkre (1211, Budapest, Plútó utca 14.) a szerződésben szereplő készüléket.

A Hivatalos Garancia Plusz kizárólag akkor érvényes, ha Ön a megvásárolt, szerződésben szereplő termék gyári garanciáján felül, a gyártó által egyes esetekben felkínált kiterjesztett garanciát a gyártó által megadott elektronikus felületen érvényesítette, és az ehhez szükséges dokumentumokat megkapta.

A Hivatalos Garancia Plusz jótállással felruházott készülék megvásárlásával Ön automatikusan elfogadja a Hivatalos Garancia Plusz jótállás feltételeit és szabályait, amelynek részleteit itt olvashatja.

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás részletes igénybevételi feltételeit itt olvashatja.


FELÜLVIZSGÁLATI KISZÁLLÁSI DÍJ

Felülvizsgálat DÍJTALAN!

Kiszállási díj 7.500 Ft / cím (egész Magyarország területén), melynek kétszeresét, azaz 15 000 forintot azonnal beteszünk Online Pénztárcájába, és következő vásárlásaihoz felhasználhatja az Online Márkaboltban és partnereinknél. Az Online Pénztárca felhasználásának részleteit itt olvashatja.

Több készülék esetén is csak egy kiszállási díjat kérünk.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS ÓRAMŰ PONTOSSÁGGAL!

Nem bízzuk idegenekre az Ön kiszolgálását, saját munkatársaink és autóink szállítanak! A szállítás napját a megrendelés visszaigazolása előtt telefonon egyeztetjük. A visszaigazolt szállítási napot megelőző este, szállító kollégánk egy órás pontossággal jelzi a szállítás másnapra várható idejét. Külön kérésére 30 perccel érkezése előtt újra felhívja Önt.

Szállítási módok:

Összkomfortos házhoz szállítás ÓRAPONTOS ÉRKEZÉSSEL

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket - kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  Egyszeri szállítás díja: 1.360 Ft *
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes.

Alap szállítás

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor! … de lemond a fenti 1.360 Forintos összkomfortos szolgáltatás előnyeiről.
  Egyszeri szállítás díja: 870Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén, MPL csomagküldő szolgáltatással is küldünk ki ingyenesen terméket.

Villám szállítás Budapesten

 • A raktárkészleten lévő készülékeket, rendelje meg 13 óráig, és még aznap kivisszük Budapesten!
 • Ha nem az napra szeretné, vagy 13:00 után adja le megrendelését, jelölje ki Ön a hétköznapot, amikor 16:00-21:00 között át tudja venni a készüléket. Tehát pld. ha kedden rendeli meg a készüléket 13 óráig, választhatja akár már az aznapi, keddi délutánt, vagy a szerdát, csütörtököt, pénteket is kiszállítási időpontnak.
 • A kiszállítás 16:00-21:00 óra között történik.
 • Ha szerdai napra kéri a villám szállítást, azt egész nap tudjuk teljesíteni, nem csak munkaidő után.
 • A szállítást hétfőtől-péntekig lehet igénybe venni, csak a készleten lévő termékekre, és csak Budapest területén.
 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  BUDAPESTI villám kiszállításunk ára: 3.270 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes

Full extrás szállítás

 • Ezzel a szállítási móddal megrendelt készülékéhez 7 év garanciát kap ajándékba
 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
 • Otthonába lépve cipővédőt húzunk így óvva lakása tisztaságát
 • Kérésére a csomagoló anyagot ingyen elszállítjuk
 • Az új készülék próbaindítását is elvégezzük (ez nem azonos beüzemelés szolgáltatásunkkal, és csak az elektromos dugvillával rendelkező készülékek áram alá helyezését jelenti).
  Full extrás szállítás ára: 2.870 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes


Országos házhoz szállítás

Szépséggarancia

NEM TETSZIK? NE VEGYE ÁT, NE FIZESSE KI, ÉS MI INGYEN VISSZASZÁLLÍTJUK!

Fél online rendelni, mert nem látja a gépet, és nem biztos abban, hogy jól választ?
Aggódik amiatt, hogy csak utólag derül ki, nem is erre a készülékre volt szüksége?
Ön is azok közé tartozik, akik a biztosra mennek, és szeretik közelről is megnézni, megfogni a terméket, mielőtt kifizetik?

Szépséggarancia

Van egy megoldásom az Ön számára! Magyarországon először, az összkomfortos házhoz szállítás mellé SZÉPSÉGGARANCIÁT adunk minden termékünkhöz INGYEN.

Az internetes vásárlással kapcsolatban sok a bizonytalanság, ráadásul mivel a háztartási nagygépek vásárlása anyagilag is megterhelő, természetes, hogy vásárlóink biztosra akarnak menni.
Mi az Ön kezébe tesszük a választás szabadságát – bemutatótermünket elvisszük az Ön otthonába!
Válassza ki a készüléket, rendelje meg és kérje összkomfortos házhoz szállításunkat, mi pedig saját munkatársainkkal elvisszük Önnek a terméket, kicsomagoljuk, és helyére tesszük!

Nyugodtan megnézheti, olyan-e ahogy elképzelte? Ha nem tetszik, vagy nem szép, NEM KELL KIFIZETNIE a készüléket!
Ingyen, indoklás nélkül elvisszük, ezután természetesen abban is segítünk, hogy egy másik, igényeinek megfelelőbb modellt válasszon!


Termék értékelés

Vélemények értékelés szerint:
%
11

5 csillag

64%

7

4 csillag

27%

3

3 csillag

9%

1

2 csillag

0%

0

1 csillag

0%

0

Vélemények rólunk

Egy vélemény a sok közül:

MEGBÍZHATÓ, PONTOS,KORREKT

-

+   összes vélemény


5

Csepeli János
2016.08.14 17:22:43.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKT 8130/NE Kerámia főzőlap

Ajánlani tudom mindenkinek.

Előny: Könnyen tisztítható, biztonságos és egyszerű a kezelése, és 5év garancia is előny!

Hátrány: Olyat nem tudok írni.


5

Vitáros Éva
2016.03.07 21:03:57.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKT 8130/NE Kerámia főzőlap

Én csak mindenkinek csak ajànlani tudom!

Előny: Nagyon elégedett vagyok a fözölappal mert hamar eléti a kivànt höfokot nagyon egyszerü a kezelhetöse.

Hátrány: Szerintem ennek a terméknek nincs hàtrànya én nagyon szeretem!


5

Vörös Tamás
2015.09.24 18:39:39.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKT 8130/NE Kerámia főzőlap

Vörös Tamás nem írt szöveges véleményt.

Előny: egyszerűen szuper

Vörös Tamás nem írt termék hátrányt.


5

Juhász Adrienn
2015.06.24 13:19:26.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKT 8130/NE Kerámia főzőlap

Juhász Adrienn nem írt szöveges véleményt.

Előny: Könnyen kezelhető, baba biztos (kisgyerek nem tudja könnyen myomogatni, ha "gyerekzárazzuk), könnyű tisztán tartani.

Hátrány: Nem biztos, hogy másnak hátrány, nagyon érzékeny a felület (ha rárakom a tepsit, már csipog).


4

Limpakter Katalin
2015.06.24 10:06:04.

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
Whirlpool AKT 8130/NE Kerámia főzőlap

Limpakter Katalin nem írt szöveges véleményt.

Előny: Könnyen tisztítható, biztonságos (nincs nyílt láng), van állítható méretű főzőzóna.

Hátrány: Kissé körülményes a be-ki kapcsolás, hőszabályozás. Bútorlap munkapultba nem ajánlott teljesen besüllyeszteni, a nélkül viszont kicsit magas.


3

Reisz Norbert
2015.06.23 17:35:18.

Értékelés: 3 csillag az 5-ből
Whirlpool AKT 8130/NE Kerámia főzőlap

Ha sokat főz keressen másik terméket, aminek nem ilyen a komplikált a hőfok és időzítés programozása.

Előny: dekoratív

Hátrány: Körülményes a programozása, érintőképernyője lassú és komplikált.


5

Huszár Aniko
2015.06.23 14:26:13.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKT 8130/NE Kerámia főzőlap

Huszár Aniko nem írt szöveges véleményt.

Előny: Még nálam is okosabb,

Hátrány: nehezen tisztitható, olaj ráég


4

Dr. Máté István
2015.06.03 08:58:56.

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
Whirlpool AKT 8130/NE Kerámia főzőlap

Dr. Máté István nem írt szöveges véleményt.

Előny: Kiválóan működik, a szenzoros kapcsolás rendkívül praktikus

Hátrány: Nem tudok ilyenről.


4

Sziládi Márta
2015.06.02 16:26:52.

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
Whirlpool AKT 8130/NE Kerámia főzőlap

Sziládi Márta nem írt szöveges véleményt.

Előny: Jól funkcionál!

Hátrány: Nem volt egyszerü mindent kitapasztalni,mivel nem volt hozzá magyar nyelvü használati útmutató!


5

Garamvölgyi Tamás
2015.06.02 15:23:31.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKT 8130/NE Kerámia főzőlap

Garamvölgyi Tamás nem írt szöveges véleményt.

Garamvölgyi Tamás nem írt termék előnyt.

Garamvölgyi Tamás nem írt termék hátrányt.


5

Nagypál Krisztina
2015.06.02 14:35:58.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKT 8130/NE Kerámia főzőlap

Nagypál Krisztina nem írt szöveges véleményt.

Előny: Megbízható, strapabíró.

Hátrány: Még nem tudok ilyenről.


Budapesti raktárunkban azonnal átvehető készleten lévő Whirlpool FőzőlapokFormátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.