facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30
Mert itt több jár Önnek! Herke Róbert
ÜNNEPI AJÁNLAT 7 év garanciát adunk full extrás szállítás választása esetén és 20%-ot beleteszünk onlinePénztárcájába!
Országos kiszállítás,
órapontos érkezéssel!
Whirlpool AKP 472 IX Sütő 8 funkcióval
Szépség garancia

Whirlpool AKP 472 IX Sütő 8 funkcióval vásárlói fotó Whirlpool AKP 472 IX Sütő 8 funkcióval vásárlói fotó 2 Whirlpool AKP 472 IX Sütő 8 funkcióval vásárlói fotó 03

(Képek száma: 4 db. Kattintson a képre!)
A bútorlap csak illusztráció, nem tartozéka a terméknek.

Whirlpool

Whirlpool AKP 472 IX Sütő 8 funkcióval

Vélemények:

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
4 7

Készletinformáció:

Azonnal átvehető: 1 db

megrendelheto_3

vagy gyorsan kiszállítjuk

5 év garancia

2 év Gyártói Garancia + 3 év Hivatalos Garancia Plusz (ajándék)

Telefonos segítséget kérek!

Telefonon is Online áron rendelhet!

Üzletünk nyitva:

H-P: 08:00-17:30,
+36 1 478 2128


Hirt Gábor

szakértő
+36 1 478 2128

Szőke István

szakértő
+36 1 478 2128

Szabó Roland

szakértő
+36 1 478 2128

Herke Róbert

szakértő
+36 1 478 2128

Tóth Attila

szakértő
+36 1 478 2128

Listaár:
99.900 Ft-32%

5 év garanciával
(2024-ig)

https://www.onlinemarkaboltok.hu/
Online ár:67.900 Ft

COFIDIS HITELKALKULÁTOR

Futamidő kiválasztása:
A Hitel összege: 67,900 Ft
Önerő: 0 Ft
Kamat: 24.99%
THM: 24.99%
Havi törlesztőrészlet: 7,554 Ft
A hitel teljes díja: 7,640 Ft
A termék vételára: 67,900 Ft
A teljes visszafizetendő összeg: 75,540 Ft
Reprezentatív példa Cofidis Áruhitel igénylése esetén: 1 500 000 Ft hitelösszeg esetén (termék/szolgáltatás készpénzára: 1 875 000 Ft, önrész: 375 000 Ft) a havi törlesztőrészlet 38 593 Ft, referencia THM: 24,99%, futamidő: 60 hónap, hitelkamat(fix): évi 24,99%, teljes visszafizetendő összeg: 2 315 580 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 815 580 Ft (a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe fenntartja. A Bigi-Line Bt. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el.

Ablak bezárása
Igényes kivitelezésű, praktikus funkciókkal ellátott beépíthető sütőt keres? Ez a készülék a 8 legfontosabb sütési üzemmód birtokában van, és mindenféle konyhai igény esetén hadrendbe állítható. Ha Ön sokat süt, és új készülékre van szüksége, de nem szeretne rá sokat költeni, akkor javaslom ezt a modellt. A gép mellett szól, hogy érintőszenzoros kijelzővel is felszerelte a gyártó, és a sütési funkciókat is mindig precízen mutatja.

Funkciók, extrák

Kivitelezését tekintve az Actual Design termékcsaládba tartozik, Inox színű, így egy modern konyhában hangsúlyos és praktikus kiegészítő lehet.
8 sütési funkcióval szerelte fel a gyártó, amelyek egy átlagos háztartás összes sütési igényét kielégítik. Van benne légkeverés, turbógrill, kiolvasztás, légkeverés, hőlélgbefúvás… azaz minden, amire Önnek szüksége lehet.
A megfelelő opció kiválasztása az érintőszenzoros kijelzőnek és az elegáns, ezüstszínű forgatógomboknak köszönhetően nagyon kényelmes. Invensys kijelzővel rendelkezik, amelyen a karakterek fehér színűek. A használata nagyon rugalmas, teljes mértékben Önhöz igazodik. A programozható óraidőnek (sütési idő, befejezési idő) köszönhetően mindig Ön döntheti el, mikor kezdődjön és fejeződjön a sütés. A megadott időpontban a gép automatikusan kikapcsol. Jelzőórával is rendelkezik, amely rögtön figyelmeztetni Önt, ha lejárt a sütési idő.
Az ideális hőmérsékletet egy termosztát segítségével szabályozhatja.
Ajtaja kétrétegű tükrös üvegajtó, ráadásul hűtött is, így nem engedi ki a szagokat és a forró levegőt a sütőtérből. Ajtaját egy elegáns fémfogantyúval nyithatja.
A fekete, zománcozott belsejű készülékben több szinten is süthet, két behelyezési szint közül választhatja ki a megfelelőt. A tepsiket egy professzionális tartórácsra teheti, és egyszintű teleszkópos sín is van benne. Utóbbi a vásárlók nagy kedvence, nem is csoda, hiszen sokkal kényelmesebbé teszi a tepsik ki-be mozgatását, és az ételek ellenőrzését sütés közben.  
60 literes, jól megvilágított (25W-os égővel rendelkező) sütőterében egy zománcozott zsírfogó tálcát, grillrácsot és egy zománcozott sütőtepsit is talál.
A gyártó a biztonságra is figyelt. A tisztításakor a grill fűtőszálat könnyedén le tudja hajtani.

Néhány műszaki adat:
1,2 m-es hálózati kábellel rendelkezik.
Csatlakozási értéke: 3200 W
Grill teljesítménye: 1400 W
A hőlégbefúvás teljesítménye: 2000 W
Energia címke fogyasztási adatok: 1,10/0,79 kWh
Energiaosztály: A

A Whirlpool AKP 472 IXrészletes műszaki paramétereiért kattintson jobbra a Jellemzők fülre!

Zahoránszky Zita, az online Márkabolt Háziasszonyának ajánlója

Zahoránszky Zita,
az online Márkabolt Háziasszonyának ajánlója


A Whirlpool AKP 472 IX Sütő 8 funkcióval jellemzői

Extra tulajdonság 2
Nincs adat
Sütési mód
Elektromos sütő
Extra tulajdonság
Nincs adat
Szín
INOX
Méretkategória
60 cm
Digitális kijelzés
Van
Sütőtér mérete
L: 56 - 70 liter
Űrtartalom
60 liter
Energiaosztály
A
Tisztíthatóság
Könnyen tisztítható
Típus
Sütő 8 funkcióval
Teleszkópos sütősín
Van
Gyerekzár
Nincs
Beépítési méret - Szélessé...
56.00 cm
Beépítési méret - Magasság
60.00 cm
Beépítési méret - Mélység
55.00 cm
Hálózati csatlakozókábel
Van
Sütési funkciók
Alsó / felső, légkeverés, grill, turbo grill, kiolvasztás, alsó légkeverés, hőlégbefúvás, csak alsó sütés

Méretek

Nettó súly
34 kg
Bruttó súly
36 kg
Magasság
59.5 cm
Szélesség
59.5 cm
Mélység
56.4 cm

HIVATALOS GARANCIA PLUSZ

A gyártói garanciát, a teljeskörű Hivatalos Garancia Plusz kiterjesztett garanciával 5 évre egészítjük ki.

Ami elromolhat, az bizony el is romlik...

Önnel is előfordult már, hogy háztartási gépe pár nappal a gyári garancia lejárta után romlott el? Bosszantó hiba, arról nem is beszélve, hogy egy egyszerű szervízelés kiszállással együtt mindjárt 10-15 000 forintot vesz ki a pénztárcájából.

Megóvjuk a nem várt költségektől!

A Hivatalos Garancia Plusz Szolgáltatással 5 évig nyugodtan alhat, a megvásárolt készüléke miatt nem kell aggódnia. Hiba esetén a javítás ÖSSZES költsége minket fog terhelni.

A Hivatalos Garancia Plusz azt jelenti, hogy a megvásárolt háztartási gép garanciális idejét (a gyári garancián felül) 5 évre egészítjük ki (pl. egy 2 év gyári garanciás készülék esetében ez +3 évet jelent).

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás értéke akár 15 000 Ft. / készülék, DE Önnek ez most 0 Ft.

A Hivatalos Garancia Plusz egyik feltétele, hogy Ön a szerződésben szereplő, megvásárolt termék ingyenes műszaki felülvizsgálatát írásban (e-mail, vagy postai levél) bejelentse, és igényelje a gyári garancia lejárta előtt 60-90 nappal.

Ez a műszaki felülvizsgálat INGYENES, és a Hivatalos Garancia Plusz jótállás érvényességének végéig, évente szükséges megismételni.

Hogy Ön ne maradjon le az ingyenes felülvizsgálatról, minden évben a (gyári) garanciális időszak lejárta előtt 60-90 nappal emlékeztetni fogjuk a felülvizsgálat szükségességére a megadott e-mail címén. Ez az emlékeztető levél nem jelent automatikus jelentkezést a felülvizsgálatra, ezt csak Ön igényelheti nálunk e-mailben vagy postai úton.

Felhívjuk figyelmét, hogy a műszaki felülvizsgálatra való igény bejelentésének elmulasztása, az éves ingyenes felülvizsgálatok meghiúsulása, vagy a szerviz kiszállási díj ki nem fizetése a Hivatalos Garancia Plusz jótállás automatikus érvénytelenítését vonja maga után.

A DÍJMENTES felülvizsgálatra az Ön otthonában kerül sor, egy szerviz kiszállási díj ellenében. Természetesen lehetősége van arra is, hogy a felülvizsgálatra Ön juttassa el Telephelyünkre (1211, Budapest, Plútó utca 14.) a szerződésben szereplő készüléket.

A Hivatalos Garancia Plusz kizárólag akkor érvényes, ha Ön a megvásárolt, szerződésben szereplő termék gyári garanciáján felül, a gyártó által egyes esetekben felkínált kiterjesztett garanciát a gyártó által megadott elektronikus felületen érvényesítette, és az ehhez szükséges dokumentumokat megkapta.

A Hivatalos Garancia Plusz jótállással felruházott készülék megvásárlásával Ön automatikusan elfogadja a Hivatalos Garancia Plusz jótállás feltételeit és szabályait, amelynek részleteit itt olvashatja.

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás részletes igénybevételi feltételeit itt olvashatja.


FELÜLVIZSGÁLATI KISZÁLLÁSI DÍJ

Felülvizsgálat DÍJTALAN!

Kiszállási díj 7.500 Ft / cím (egész Magyarország területén), melynek kétszeresét, azaz 15 000 forintot azonnal beteszünk Online Pénztárcájába, és következő vásárlásaihoz felhasználhatja az Online Márkaboltban és partnereinknél. Az Online Pénztárca felhasználásának részleteit itt olvashatja.

Több készülék esetén is csak egy kiszállási díjat kérünk.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS ÓRAMŰ PONTOSSÁGGAL!

Nem bízzuk idegenekre az Ön kiszolgálását, saját munkatársaink és autóink szállítanak! A szállítás napját a megrendelés visszaigazolása előtt telefonon egyeztetjük. A visszaigazolt szállítási napot megelőző este, szállító kollégánk egy órás pontossággal jelzi a szállítás másnapra várható idejét. Külön kérésére 30 perccel érkezése előtt újra felhívja Önt.

Szállítási módok:

Összkomfortos házhoz szállítás ÓRAPONTOS ÉRKEZÉSSEL

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket - kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  Egyszeri szállítás díja: 1.360 Ft *
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes.

Alap szállítás

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor! … de lemond a fenti 1.360 Forintos összkomfortos szolgáltatás előnyeiről.
  Egyszeri szállítás díja: 870Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén, MPL csomagküldő szolgáltatással is küldünk ki ingyenesen terméket.

Villám szállítás Budapesten

 • A raktárkészleten lévő készülékeket, rendelje meg 13 óráig, és még aznap kivisszük Budapesten!
 • Ha nem az napra szeretné, vagy 13:00 után adja le megrendelését, jelölje ki Ön a hétköznapot, amikor 16:00-21:00 között át tudja venni a készüléket. Tehát pld. ha kedden rendeli meg a készüléket 13 óráig, választhatja akár már az aznapi, keddi délutánt, vagy a szerdát, csütörtököt, pénteket is kiszállítási időpontnak.
 • A kiszállítás 16:00-21:00 óra között történik.
 • Ha szerdai napra kéri a villám szállítást, azt egész nap tudjuk teljesíteni, nem csak munkaidő után.
 • A szállítást hétfőtől-péntekig lehet igénybe venni, csak a készleten lévő termékekre, és csak Budapest területén.
 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  BUDAPESTI villám kiszállításunk ára: 3.270 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes

Full extrás szállítás

 • Ezzel a szállítási móddal megrendelt készülékéhez 7 év garanciát kap ajándékba
 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
 • Otthonába lépve cipővédőt húzunk így óvva lakása tisztaságát
 • Kérésére a csomagoló anyagot ingyen elszállítjuk
 • Az új készülék próbaindítását is elvégezzük (ez nem azonos beüzemelés szolgáltatásunkkal, és csak az elektromos dugvillával rendelkező készülékek áram alá helyezését jelenti).
  Full extrás szállítás ára: 2.870 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes


Országos házhoz szállítás

Szépséggarancia

NEM TETSZIK? NE VEGYE ÁT, NE FIZESSE KI, ÉS MI INGYEN VISSZASZÁLLÍTJUK!

Fél online rendelni, mert nem látja a gépet, és nem biztos abban, hogy jól választ?
Aggódik amiatt, hogy csak utólag derül ki, nem is erre a készülékre volt szüksége?
Ön is azok közé tartozik, akik a biztosra mennek, és szeretik közelről is megnézni, megfogni a terméket, mielőtt kifizetik?

Szépséggarancia

Van egy megoldásom az Ön számára! Magyarországon először, az összkomfortos házhoz szállítás mellé SZÉPSÉGGARANCIÁT adunk minden termékünkhöz INGYEN.

Az internetes vásárlással kapcsolatban sok a bizonytalanság, ráadásul mivel a háztartási nagygépek vásárlása anyagilag is megterhelő, természetes, hogy vásárlóink biztosra akarnak menni.
Mi az Ön kezébe tesszük a választás szabadságát – bemutatótermünket elvisszük az Ön otthonába!
Válassza ki a készüléket, rendelje meg és kérje összkomfortos házhoz szállításunkat, mi pedig saját munkatársainkkal elvisszük Önnek a terméket, kicsomagoljuk, és helyére tesszük!

Nyugodtan megnézheti, olyan-e ahogy elképzelte? Ha nem tetszik, vagy nem szép, NEM KELL KIFIZETNIE a készüléket!
Ingyen, indoklás nélkül elvisszük, ezután természetesen abban is segítünk, hogy egy másik, igényeinek megfelelőbb modellt válasszon!


Termék értékelés

Vélemények értékelés szerint:
%
7

5 csillag

57%

4

4 csillag

29%

2

3 csillag

14%

1

2 csillag

0%

0

1 csillag

0%

0

Vélemények rólunk

Egy vélemény a sok közül:

megnövelt garanciaidő, online vásárlási kupon, órapontos szállítás (!)

-

+   összes vélemény


5

Resperger Gáborné
2016.08.12 13:27:51.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 472 IX Sütő 8 funkcióval

elérhetö áron kap egy korszerü könnyen kezelhetö es tisztithato sütöt.a többi markához képest ugyanilyen funkciokkal ellatott sütö joval dragább.bárkinek nyugodtan ajánlom.aki szeret sütni fözni mint én.

Előny: konnyen kezelhetö es tisztithato

Hátrány: nincs


5

Sovány István
2015.09.14 18:21:59.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 472 IX Sütő 8 funkcióval

Sovány István nem írt szöveges véleményt.

Előny: Esztétikus megjelenés, egyszerű, logikus kezelőpanel

Hátrány: Eddig nem tapasztaltam hátrányt.


5

Kinczel Ferenc
2015.08.20 13:45:39.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 472 IX Sütő 8 funkcióval

Kinczel Ferenc nem írt szöveges véleményt.

Előny: Szamomra a legmegfelelobb termek.

Hátrány: Nincs


5

Burai Zoltán
2015.06.23 16:32:50.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 472 IX Sütő 8 funkcióval

Ár érték alapján megéri megvásárolni.

Előny: Elegáns, áttekinthető élmény a használata.

Hátrány: Nem tudok róla.


4

Tyukász Tamásné
2015.06.02 14:59:58.

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 472 IX Sütő 8 funkcióval

Szépen süt, szívesen használom a készüléket.

Előny: Esztétikus, praktikus, mert sok funkcióval rendelkezik. A teleszkópos sín használata megkönnyíti az étel megfordítását, kiszedését.

Hátrány: A programok, a sütési idő beállítása viszont bonyolult, a leírást követve sem mindig sikerül.


4

Vágvölgyiné Regina
2015.06.02 14:12:51.

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 472 IX Sütő 8 funkcióval

Egyébként tökéletes!

Előny: Nagyon jól süt!Egyszerű a használata!

Hátrány: Az érintő gombok nagyon érzékenyek!


3

Levenda Éva
2015.06.02 14:10:58.

Értékelés: 3 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 472 IX Sütő 8 funkcióval

A sütő nem rossz,én az érintő panel miatt nem ezt választanám.

Előny: Jó ár- érték arány

Hátrány: Lehet csak belenyúltam,de az érintő panelja nem túl jó,nem reagál nyomásra máskor meg össze-vissza csipog és nem tudok beállítani rajta semmit.áramtalanítani kell.


Budapesti raktárunkban azonnal átvehető készleten lévő Whirlpool Beépíthető sütőkFormátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.