Vásárlóink Kedvenc készülékei

Az onlineMárkaboltok csak magas minőségű és piacvezető készülékek Hivatalos Magyar Forgalmazója.

Minőségi márkás készülékek óriási kínálata várja onlineMárkaboltjainkban.

Vásárlói kedvenc készülékeit folyamatosan frissítjük, az adott trendet és vásárlásokat figyelembe véve.

Természetesen a Vásárlói kedvenc készülékek, legyen szó akár mosógépről, mosogatógépről, hűtő- fagyasztószekrényről, vagy sütőről, főzőlapról, tűzhelyről és páraelszívóról, a legnépszerűbb háztartási gépek.

Ez nem azt jelenti, hogy a legolcsóbb, mert az onlineMárkaboltok vásárlói közössége nem csak ár szerint, hanem magas minőségű és korszerű háztartási gépeket választanak otthonunkba.

10 pont amiért érdemes az onlineMárkaboltokban vásárolnia:

  1. Választhat akár 5 év garanciát is, így 5 év gondtalanság várja.
  2. Amennyiben tőlünk, Hivatalos forgalmazótól vásárol, az olyan, mintha a gyártótól vásárolna.
  3. A Hivatalos forgalmazónál nem kap hamisítvány, silány árut, biztos lehet benne, hogy eredeti terméket kap.
  4. A Hivatalos forgalmazótól minden esetben kap magyar használati utasítást, így pontosan tudja, hogyan használja a háztartási gépét, és ezért ki tudja használni minden funkcióját, tovább lesz segítségére a készülék.
  5. Nekünk, mint a Hivatalos Forgalmazóknak szakértőnek kell lennünk az általunk forgalmazott készülékekben. Ezt a tudást Önnel is megosztjuk, így telefonon a szakértők segítenek Önnek a készülékkel kapcsolatos kérdéseiben. (+36-1/478-2128). Kérhet személyes ajánlatot is emailben, ide kattintva.
  6. A szállítást saját, korrekt kollégáink végzik, az Önnel egyeztetett, órapontos időpontban, az egész országban. Az Ön készülékére úgy vigyázunk, mint a sajátunkra, így hibátlan kiszolgálásban fog részesülni. Nem egy névtelen futárszolgálattal vitetjük ki a drága háztartási gépét.
  7. 15 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a vásárolt készüléket, és mi 100%-ban visszaadjuk a vételárát.(Eredeti csomagolásban)
  8. Budapesti raktárunkban akár azonnal át is veheti személyesen a megrendelt készüléket. Kollégáink segítenek Önnek berakni a gépjárműbe. A részleteket olvassa el ide kattintva.
  9. Figyelmébe ajánlanám, rendkívül kényelmes, és közkedvelt szolgáltatásunk is, amely a szabadon álló készülékek, próbaindítással egybekötött, szakszerű beüzemelését is magában foglalja.
  10. Mivel hivatalos forgalmazók vagyunk, és közvetlenül a gyártóval állunk kapcsolatban, nem megy át az áru nagy- és kiskereskedők tömegén, így nincs rajta többszörös, óriási árrés, biztos lehet benne, hogy az egyik legjobb árat tudjuk adni Önnek.