facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30
Mert itt több jár Önnek! Herke Róbert
NYÁRVÉGI KÉSZÜLÉKESŐ 7 év garanciát adunk full extrás szállítás választása esetén és 30%-ot beleteszünk onlinePénztárcájába!
Országos kiszállítás,
órapontos érkezéssel!

Friss hírek, újdonságok:

Meglepő mennyivel tovább friss marad ebben hűtőben az élelmiszer

80 napig friss alma, 7 napig friss nyers marhahús és akár 100 napig friss sajt

Legfontosabb a fagyasztó választásnál

Ezekre fokozottan figyeljen oda a fagyasztóláda, fagyasztó szekrény választásánál.

Ami a hűtőgépek mögött van

Liebherr cég érdekes és rövid története, legfőképpen a hűtőkkel kapcsolatban

Egy vélemény a sok közül

Először vásároltam Önöktől decemberben. Koromnál fogva nem okoz problémát az online vásárlás, sokszor élek ezzel a kényelmes lehetőséggel. Az Önök online boltjával teljesen meg vagyok elégedve. Egy hűtőszekrényt vásároltam és a szállítással meg kicsomagolással semmi probléma sem volt. Hacsak azt meg nem említem, hogy a szállító kollégák kicsit siettek, ami természetes, és nem sok kedvük volt cseverészni és jópofizni. Miután használatba vettük a hűtőt napról napra egyre furcsább volt, hogy a hűtő naponta 1-2 alkalommal iszonyatos hangon működik, nyikorog, vinnyog stb. Miután jeleztem ezt Önöknek, Hirt Gábor kollégájuk teljesen segítőkészséggel állt a problémához és meg is egyeztünk abban, hogy januárban kicserélik. A csere zökkenőmentesen lezajlott az új hűtő annak rendje s módja szerint a megadott zajszinten működik. Remélem még jó pár éven keresztül így lesz. Csak gondoltam megosztom pozitív tapasztalatomat. A továbbiakhoz kívánok Önöknek kitartást és legyen mindig ilyen a hozzáálláusk, mert akkor biztos, hogy rengetek elégedett vásárlót tudnak majd maguk mellett, ami egyenlő a sikerrel és profittal. Üdvözlettel: Bella Levente

- Bella Levente

+     összes vélemény


Köszönjük vásárlóink bizalmát!

+     összes vásárlói kép

Vásárlói képek

Köszönjük vásárlóink bizalmát!

Büszkék vagyunk rá, hogy Szandi is nálunk vásárolt!

Szandi nálunk vásárolt. MEGINT! Szandi nálunk vásárolt. MEGINT!

Avidor András:
Sokat vásárolok online. A tapasztalatom az, hogy mindig van benne valami fajta csavar vagy valami amitől maga az élmény nem teljes: vagy nem azt a színt kapod, amit rendeltél vagy nem akkor hozzák amikor neked kényelmes lenne vagy van valami rejtett költség vagy maga a kiszolgáló, aki hozza nem egy kellemes ember vagy még visszajáró sincsen nála. Ezzel szemben rendeltem tőletek egy tételt, miután telefonon egyeztettek velem, időben kihozták, smst kaptam előtte lévő este, a két kolléga aki kihozta rettentően kedves volt, érdeklődő. Az élmény tökéletes volt, így hát hálás vagyok, hogy megtapasztalhattam egy kiváló szolgáltatást.

Avidor András Siemens SN25M843EU Szabadon álló mosogatógép vásárlói fotó 03 Bosch SMV88TX03E Beépíthető mosogatógép vásárlói fotó 02 Whirlpool ADP 7570 IX Szabadon álló mosogatógép vásárlói fotó 08 Teka EBON HS 735 Sütő 10 funkcióval vásárlói fotó 01 Teka IR 6040 Indukciós főzőlap vásárlói fotó 03 Siemens WT47W540BY Hőszivattyús szárítógép vásárlói fotó 02 Whirlpool WV1510 W Fagyasztószekrény vásárlói fotó 02 Whirlpool AZA-HP 7991 Hőszivattyús szárítógép vásárlói fotó 12 Bosch HGV645224H Kombinált tűzhely vásárlói fotó 16

Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA