Online Márkaboltok blog

Meglepő mennyivel tovább friss marad ebben hűtőben az élelmiszer  A hosszan friss élelmiszer titka…

Meglepő mennyivel tovább friss marad ebben hűtőben az élelmiszer

A hosszan friss élelmiszer titka…

+ 90 napig friss marad a sajt, + 30 napig pedig az alma, +6 nap a marhahús a Liebherr BioFresh hűtőszekrényeiben

Imádjuk a marhahúst! Jöhet tatár beefsteak, marhapörkölt vagy egy mennyei marha steak…. A probléma mindig a hús tárolásával volt. Sajnos a közelünkben lévő üzletekben ritkán kapok szép marhahúst, így mindig többet veszek, ha szépet találok. A fagyasztóban akár 1 évig is eláll, de ennek az a hátránya, hogy előre kell gondolkodni, mert akár több óra is eltelik, mire kiolvad. Mióta Liebherr BioFresh hűtőm van, amelyben akár 7 napig is friss marad a nyers hús, sokkal egyszerűbb az életem. Sokszor csinálunk tatár beefsteak partit, melynél a pácolás is hosszú idő. Volt, hogy megromlott a hús mire jöttek a vendégek. De most akár 7 napig is friss és csodálatos nyers húst őrizhetek a hűtőszekrény erre kialakított rekeszében.

 

A friss élelmiszer titka a BioFresh

Szervezetünknek szüksége van a jó minőségű ételekre. Ennek a titka, hogy a fontos vitaminok, tápanyagok, nyomelemek és ásványi anyagok megmaradjanak az élelmiszerekben még a tárolási ideje alatt is. A Liebherr kifejlesztette a BioFresh technológiát, amely a hőmérséklet és a páratartalom optimális kölcsönhatását éri el a hűtőszekrényben. Ennek köszönhetően az érzékeny élelmiszerek is hosszabb ideig megőrzik aromájukat és vitamintartalmukat. A jól tárolt tápanyagok energiát nyújtanak, erősítik az immunrendszert és természetesen támogatják az anyagcserét.

 

A hőmérséklet és a páratartalom optimális kombinációja

A Liebherr BioFresh technológiája optimális környezetet kínálnak a gyümölcsök és zöldségek, a hal, a hús és a tejtermékek számára. A hőmérséklet és a páratartalom testreszabott összekapcsolása biztosítja, hogy az élelmiszer aromája és tápanyagai sokkal hosszabb ideig megmaradjanak.

 

A Liebherr ígérete a BioFresh technológiával

Étel

Hagyományos hűtőszekrényben:

BioFresh Liebherr hűtőszekrényben

Sajt

10 nap

100 nap

Répa

50 nap

80 nap

Bacon

2 nap

11 nap

Nyers marhahús

1 nap

7 nap

Alma

50 nap

80 nap

Saláta

5 nap

13 nap

A hűtőtérben egy ventilátor felel az egyenletes hő elosztásért így rugalmasan, szinte bárhova helyezhet el élelmiszereket. De a hosszú frissesség eléréséért használja a frissen tartó fiókokat, melyek egyedi páraszabályzással bírnak, így garantálják a hosszú frissességet.

A BioFresh hűtőszekrények kiemelkedően sokrétű belső funkcionalitással is rendelkeznek, mint pl. a praktikus belső tároló helyek, amivel letisztult kép tárul elénk a hűtő belsejéről. Ismert tény, hogy hajlamosak vagyunk enni a szemünkkel, ezért nem meglepő, hogy a Liebherr készülékek energia hatékony LED-es világítást használnak, amely a belső teret és a tárolt tárgyakat kellemesen megvilágítja. Így a látvány is magáért beszél mikor kinyitjuk szeretett készülékünket.

A Liebherr készülék nemcsak hosszabb ideig tartja frissen ételeit, hanem ugyanezzel időt is spórol önnek.

Ismerje meg ide kattintva a Liebherr hűtőszekrényeket >>>

 

Olvasson tovább:

Kerülje ezeket a hibákat a háztartási gépek vásárlásakor

Liebherr bortemperáló - Egy érintéssel nyílik

Jól teszi ha megtölti a hűtőszekrényét? Tud áramot spórolni a hűtőjével?

Állami támogatásos hűtők és mosógépek

Ezt szinte senki nem tudja, pedig fontos a hűtőszekrény választásnál!

Mi a különbség a No Frost és a Stop Frost a Free Frost és a LowFrost között?

Bajnokok Ligája döntő a nappaliban!

 

Zahoránszky Zita

Köszönjük 118800 vásárlónk bizalmát

OnlineMárkaboltok logó

© 1997-2020. Minden jog fenntartva

Online Márkaboltok