Országos rezsicsökkentés péntek! Szuper takarékos háztartási gépekkel!

Rezsicsökkentés? Spóroljon az áramszámláján, és válogasson energiatakarékos készülékeket!

Eddig is fontos volt a környezetvédelem miatt, hogy energiatakarékos készülékeket vásároljunk, de a mostani energiaválságban még fontosabb szempont az áramdíj kérdése.

Válogasson legenergiatakarékosabb készülékeink között, és meglátja, a rezsiszámlája csökkeni fog.

Mai Csomagajánlatunk:

  • Vásárlása után 20.000Ft-ot beleteszünk onlinePénztárcájába*, melyet a megrendelést követően      "Köszönöm megrendelését" oldalon tud átvenni. Következő vásárlásánál már Ingyen Fizethet vele több, mint 380 webáruházban.
  • Lehetősége van 5 ÉV JÓTÁLLÁSSAL, élvezni a 5 év gondtalanságot!
  • Komfort szállításunk ma Ingyenes, amelynél saját kollégáinkkal, saját autóval órapontosan, egész Magyarország területén szállítunk. Ismerje meg a kényelme érdekében a Prémium szállításunkat, kedvező díjért. Ismerje meg bővebben szállítási módjainkat >>>    
  • 120 nap visszavásárlási garanciát kap, a bontatlan készülékekhez.
  • Ingyen elszállítjuk a régi (akár működésképtelen) háztartási készülékét, amennyiben Ön arra igényt tart és ezt  előre jelzi, a törvényi kötelezettségünknek megfelelően.
  • Beépíthető készülékekhez használja az otthonfelújítási állami támogatást. Bővebben ide kattintva olvashat róla!

Vásárlónk 99.9%-a, ajánlaná ismerősének az onlineMárkaboltot felméréseink, vásárlóink véleménye alapján.

László Brigitta véleménye: „Rendelés felvételnél udvarias pontos gyors ügyintézés. A márkabolt garancia a valódi, eredeti minőségre."

Az akció időtartama: 2022.07.29. 23:59-ig minden készülékre érvényes.

* a jótállás és az onlinepénztárca feltételeiről tájékozódjon weboldalunkon, Ászf-ben, vagy a visszaigazolás alkalmával kérdezzen szakértő munkatársainktól. 

Ön is kapott már felesleges ajándékokat?
Még egy felesleges vasaló...., vagy olyan készülék melyet soha nem használ? Előzze meg a "rossz" ajándékokat, és súgja meg általunk kedvesének, hogy mire vágyik!

Igazán, izgalmas egyedi és vicces megoldást adunk az Ön kezébe, mellyel természetesen nem kötelező élnie. Ha szereti a szórakozást és akkor éljen az onlineMárkaboltok üzenetküldőjével, és súgjon diszkréten szerettének!

Kattintson ide és súgjon kedvesének!

Válogasson Termékeink között ide kattintva >>>