Neff T46CB4AX2 Beépíthető Indukciós főzőlap, beépített elszívóval Keret nélküli, 7400 W, Érintőszenzoros, Gyerekzár, Booster funkció

Szakértőink várják kérdéseit
+36 1 478 2128 , neff@ombolt.hu

 

Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Onlinemárkabolt Magyarország Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Általános jellemzők
Típus
Indukciós főzőlap
Szín
Fekete
Márka
Neff
Gyártói Hivatalos Magyar Jótállás
Gyerekzár
Hálózati csatlakozókábel
Van - 110 cm
Főzőzónák részletei
2 x 15,0 cm Ø, 2 x 21,0 cm Ø, 2 x 1.4 (2.2) kW, 2 x 2.2 (3.7) kW
Késleltetett indítás/befejezés
Vezérlés
Érintőszenzoros
Kivitel
Keret nélküli
Edényfelismerés
Főkapcsoló
Booster funkció
Teljesítmény
7400 W
Bővíthető főzőzónák száma
4
Beépíthető
Okos készülék
Főzőlap felülete
Edzett üveg
Főzőzónák száma
4
Nem talált valamit oldalunkon?
Beszállítói Cikkszám/azonosító
T46CB4AX2
EAN
4242004253112
Cikkszám
55823
Méretek
Szélesség
59.2 cm
Magasság
22.3 cm
Mélység
52.2 cm
Neff T46CB4AX2 Indukciós főzőlap beépített elszívóval leírás:
Az indukciós főzőlap a beépített elszívással két készüléket egyesít, hogy kényelmesebb legyen a főzés.
Csökkent zaj – optimalizált motorunk garantálja a csendes főzési élményt.
Helytakarékos beszerelés – hely a kihúzható fiókok számára, az elszívóvezeték alsó szekrénybe történő felszerelésének köszönhetően.
Power Boost – optimalizált teljesítményszint funkció a rugalmasabb és még gyorsabb főzés érdekében.
Indukció – a hőt közvetlenül a főzőedényben generálják a pontos főzéshez, amely leáll, ha az áram kikapcsol.
Design
Keret nélküli kivitel
Gyorsaság
Pot Boost funkció minden zónához
Komfort
4 indukciós főzőzóna
easyTouch vezérlés
7–szegmenses kijelző
Kikapcsolás időzítő minden zónához
Időzítő
Restart funkció
Quick Start funkció
Méretek és teljesítmény
17 teljesítmény fokozat
Környezet és biztonság
2–fokozatú digitális maradékhő jelzés
Főkapcsoló
Edényfelismerés
Power Management funkció
Biztonsági kikapcsolás
Gyermekzár
Törlési védelem
Méretek és teljesítmény
Méretek (MaxSzéxMé): 223 x 592 x 522 mm
Beépítési méretek: (Vastagság/Szélesség/Mélység) 223 mm x 560 mm x 490 mm
60 cm–es padlószekrénybe is beszerelhető
Minimális munkalapvastagság: 16 mm
Vezetékhossz: 110 cm
Csatlakozási érték: 7.4 kW
A kábel tartozék
Pultba építhető páraelszívó rendszer
Indukciós főzőlap teljesen beépített nagy teljesítményű pultba épített páraelszívóval.
Csatornás vagy keringetéses elszívás konfigurálására alkalmas (beleértve a különböző szoftvermódokat). Kötelezően szükséges szerelési anyagok:
– Z811DU0 a csatornás elszíváshoz.
– Z821PD0 a CleanAir szagszűrővel rendelkező teljesen csatornás és részben csatornás–keringetéshez. Z821UD0 kezdőkészlet CleanAir szagszűrővel rendelkező csatorna nélküli keringetéshez.
Esztétikusan beépített, teljes átömlésű levegőbemeneti kialakítás lebegő, hőálló üvegkerámia elemmel a szabad mozgáshoz és az edények elhelyezéséhez.
Elszívórendszer 3, elektronikusan szabályozható ventillátor fokozattal és 1 Boost/Intenzív fokozattal easyTouch vezérlés felhasználói felülettel:
– Elszívórendszer automatikus bekapcsolása a főzőlap használatakor.
– Kikapcsolás automatikus késleltetése a főzés után, a megmaradt szagok elszívása érdekében (különösen halk ventilátor zajszinttel, 12 perc csatornás, 30 perc keringetéses elszívás esetén, kézzel kikapcsolható).
– Teljesen manuális vezérlés is lehetetséges a easyTouch vezérlésnek köszönhetően.
Nagyteljesítményű, halk motor, energiahatékony BLDC–technológiával. Nagy elszívási sebesség, alacsony zajszinttel, kellemes hangfrekvencián a pszichoakusztikusan és aerodinamikusan optimalizált belső részen keresztül, mellékelt, de nem látható befúvóval. Kiválóan ellenáll a nyomásesésnek, még hosszabb és bonyolultabb csatornák esetén is.
Könnyen leszerelhető és könnyen tisztítható zsírszűrő az üvegkerámia fogantyú használatával:
– Az egység kényelmes, egykezes eltávolítása az üvegkerámia fogantyú segítségével.
– Beépített, nagyméretű, nagyteljesítményű rozsdamentes acél zsírszűrők 12 szűrőréteggel és egy fekete felső réteggel az esztétikusabb beépítés érdekében. A zsírszűrő hatásfoka 94 %.
– Az egység minden eleme könnyen tisztítható, mosogatógépben mosogatható és hőálló.
– (Felső) Folyadék–gyűjtőegység 200 ml–es térfogattal a szokásos véletlenszerű kiömlésekhez vagy a főzésből származó páralecsapódáshoz.
– Nagyteljesítményű folyadékelvezető rendszer a 200 ml–t meghaladó folyadék kiömlésekhez.
– Biztonsági folyadékgyűjtő további 700 ml–es térfogattal, súlyosabb balesetek esetére. Mosogatógépben mosogatható. Alulról is könnyen hozzáférhető és szétszerelhető.
– A teljes befogadó térfogat 900ml (200ml + 700ml).
– Vízálló légfúvó rendszer.
Elszívórendszer teljesítménye:
– Elszívási teljesítmény csatornás elszívás esetén (EN 61591 szerint): normál beállítás min. 332 m3/h , normál beállítás max. 500 m3/h , fokozott/intenzív beállítás max. 575 m3/h .
– Leválasztási teljesítmény keringetéses leválasztás esetén (EN 61591 szerint): normál beállítás min. 327 m3/h , normál beállítás max. 500 m3/h , max. fokozott/intenzív beállítás max. 565 m3/h.
– Zajszint csatornás elszívás esetén (hangerő szintje EN 60704–3 szerint): normál beállítás min. 60 dB re 1 pW, normál beállítás max. 68 dB re 1 pW, max. fokozott/intenzív beállítás max. 72 dB re 1 pW.
– Zajszint keringetéses leválasztás esetén (Hangszint EN 60704–3. szerint): normál beállítás min. 58 dB re 1 pW, normál beállítás max. 68 dB re 1 pW, fokozott/intenzív beállítás max. 70 dB re 1 pW.
– A zsírszűrő hatásfoka (EN 61591 szerint) 94 %.
Minden teljesítményadat előzetes érték, amely a kifejlesztett prototípusokkal kapcsolatos legújabb teszteredményeken alapul, és a végtermékek tesztelésekor frissítésre kerül.
Fogyasztási adatok és energiahatékonyság (a 65/2014/EU számú rendelet szerint):
– Energiahatékonysági osztály: B (az A+++–tól D–ig terjedő energiahatékonysági besorolás alapján).
– Hidrodinamikai hatékonyság: B .
– Átlagos energiafogyasztás: 55 .
– Zsírszűrő hatékonysági osztálya: B .
– Zajszint normál beállítás min. és max. esetén: 60 dB és 68 dB .
Közvetlenül beépített, nagyteljesítményű cleanAir szagszűrők 2 x 2 akkumulátorral (a keringetéses konfigurációban).
– Optimalizált szagcsökkentő teljesítmény a komplex szagmolekulákat tartalmazó ételek (pl. hal) főzéséhez.
– Nagyméretű szűrőfelület, kiemelkedő szagcsökkentő képességgel.
– 360 óra főzési élettartam (nem regenerálható).
– Halk szűrők optimalizált pszichoakusztikával.
– Alulról is könnyen hozzáférhető és eltávolítható.
– Utántöltő szett a CleanAir szűrőhöz: Z821VR0.
Csatornás elszívás esetén: közvetlenül beépített, nagyteljesítményű halk akusztikus szűrők 2 x 2 akkumulátorral a jelentősen halkabb működés és a továbbfejlesztett pszichoakusztika érdekében.
Tervezési és szerelési megjegyzések
Csatornás vagy keringetéses elszívás konfigurálására alkalmas (beleértve a különböző szoftvermódokat). Kötelezően szükséges szerelési anyagok:
– Z811DU0 a csatornás elszíváshoz.
– Z821PD0 a CleanAir szagszűrővel rendelkező teljesen csatornás és részben csatornás–keringetéshez. Z821UD0 kezdőkészlet CleanAir szagszűrővel rendelkező csatorna nélküli keringetéshez.
Tervezési javaslatok:
– A szerelés lehetséges szigetként és fal orientált konfigurációban is.
– A termék megfelel a tűlángos vizsgálati módszer (IEC 60695–5–11 szerint), a V2 éghetőségi osztály (UL94 szerint) és a B1 építési anyagok osztálya (DIN 4102–1) előírásainak. A csatorna nélküli keringetőhöz tartozó Z821UD0 kezdőkészlet is megfelel ezeknek a szabványoknak.
– A maximális süllyesztési mélység 223 mm az üveg alatt a felső szerelésű, míg 227 mm a süllyesztve beépített készülékeknél.
– A készüléknek alulról szabadon hozzáférhetőnek kell lennie (vagyis az alsó biztonsági folyadékgyűjtőhöz való hozzáférés).
– Nincs szükség álpadlóra a pultba építhető páraelszívó rendszerrel rendelkező főzőlap alatt. A padlóegységben levő fiókoknak és/vagy polcoknak kivehetőknek kell lenniük. A padlóegység hátlapja megmaradhat – csak egy levegőkivezető nyílásra van szükség (a helyét és méretét a beszerelési útmutatóban lehet megtalálni).
– A csatorna nélküli keringetéshez tartozó Z821UD0 „Plug 'n Play” kezdőkészlethez szükség van egy 25 mm–es függőleges nyílásra a bútor hátoldalán. A tökéletes működéshez az 50 mm ajánlott.
– A munkalap minimális vastagsága 16 mm felső szerelésű és süllyesztve beépített készülékeknél, szokásos beszerelési rendszer esetén. Vékonyabb munkalap használata is lehetséges tartalékalkatrésszel: 626792 tartozék.
– A készülék teljes súlya 26 kg – a teherbírást és stabilitást, különösen nagyon vékony munkalapok esetén, megfelelő szerkezetek alkalmazásával kell biztosítani. A készülék teljes súlyát és a munkalap gyártójának szerkezeti szilárdságra vonatkozó előírásait figyelembe kell venni.
– A csatorna nélküli keringetéshez használt Z821UD0 „Plug 'n Play" kezdőkészlet megkönnyíti és felgyorsítja a beszerelést és segítségével minden munkalap mélysége ≥ 60 cm lehet. A csatornás szerelésekhez – csatornás elszívás (Z811DU0) valamint teljes vagy részleges csatornás keringetés (Z821PD0) esetén – szükséges, hogy a munkalap vastagsága ≥ 70 cm legyen.
– A részben csatornás és csatorna nélküli keringetéses elszívóberendezéseknél a talpazat területén ≥ 400 cm² visszaáramló nyílást kell figyelembe venni. A nyílás lehet kimeneti rács, lamellás rács vagy vékony és rövid láb, a konyhabútor gyártójának választékától függően.
– A készülék hátulján lévő légkivezető nyílás közvetlenül is hozzáférhető egy lapos csatornazáró elemmel (DN 150).
– A nyomásesésnek ellenálló befúvó hosszabb és sokkal összetettebb csatornát tesz lehetővé, amely akár 8 m hosszú is lehet három 90°–os könyökkel, miközben a teljesítménye még mindig megfelelő.
– Csatornás elszívással rendelkező páraelszívó és egy kéményszellőzéses tűzhely szerelésekor a készülék tápellátásába egy megfelelő biztonsági kapcsolót kell beépíteni. Ez a keringetéses elszívással rendelkező konfiguráció esetén nem szükséges.
– A csatornás elszívással rendelkező konfigurációba egy 65 Pa maximális nyitási nyomású egyirányú csappantyút (vagy visszacsapószelepet) kell beszerelni.
Márka Neff
Terméknév/–család Üvegkerámia főzőlap
Nemzetközi kereskedelmi név T46CB4AX2
Cikkszám T46CB4AX2
EAN–kód 4242004253112
Kezelőelemek EasyTouch (Időzítő), Elöl
Elektromos főzőzónák száma 4
Infrasugárzós főzőzónák száma 0
Indukciós főzőzónák száma 4
Elektromos melegentartó zónák száma 0
Alapfelület anyaga Üvegkerámia
Készülékszín Fekete
Keret kivitele Keret nélkül
Feszültség (V) 220–240/380–415
Frekvencia (Hz) 50; 60
Engedélyező okirat CE, VDE
Csatlakozókábel hossza (cm) 110 TPU00006
Dugós csatlakozó típusa Csatlakozódugó nélkül
Szélesség (mm) 592 TPU00034
Készülék magassága (mm) 223 TPU00034
Mélység (mm) 522 TPU00034
Becsomagolt készülék magassága (mm) 430 TPU00034
Becsomagolt készülék mélysége (mm) 670 TPU00034
Becsomagolt készülék szélessége (mm) 690 TPU00034
Beépítéshez szükséges maximális magasság (mm) 490 TPU00034
Beépítéshez szükséges minimális magasság (mm) 490 TPU00034
Beépítéshez szükséges maximális szélesség (mm) 560 TPU00034
Beépítéshez szükséges minimális szélesség (mm) 560 TPU00034
Beépítéshez szükséges mélység (mm) 223 TPU00034
Nettó súly (kg) 24.174 TPU00013
Bruttó súly (kg) 26.8 TPU00013
Átlagos évi energiafogyasztás (kWh) 62.2 TPU00022
Energiahatékonysági osztály (2010/30/EC) B
Energiahatékonysági mutató 55.0 TPU00001
Légszállítás Boost funkcióval (2010/30/EC) 575.0 TPU00029
Maximális légáramlat 500 TPU00029
Min. levegőmennyiség 332.0 TPU00029
Hidrodinamikai hatékonyság 24.7
Hidrodinamikai hatékonysági osztály B
Zajszint (dB (A) re 1 pW) 68 TPU00054
Zsírkiszűrési hatékonysági osztály B
Zsírkiszűrési hatékonyság 94.0 TPU00001
Zajszint boost 72 TPU00008
Zajszint maximális sebességnél 68 TPU00008
Zajszint min. sebességnél 60 TPU00008
Különleges (megvásárolható) tartozék Z811DU0
Automata programok nem
Főzőzóna méretei (mm) 210
3. főzőzóna méretei (mm) 150
5. főzőzóna méretei (mm) 150
7. főzőzóna méretei (mm) 210
Szikragyújtás nem
1. főzőzóna helye Elöl baloldalt
Működésjelző lámpa nem
2. főzőzóna helye Középen baloldalt
3. főzőzóna helye Hátul baloldalt
4. főzőzóna helye Hátul középen
5. főzőzóna helye Hátul jobboldalt
6. főzőzóna helye Középen jobbra
7. fozozóna helye Elöl jobboldalt
8. főzőzóna helye Elöl középen
9. főzőzóna helye Középső
Főkapcsoló Igen
Időzítő Igen
Összes ventilátor–teljesítmény (W) 170 TPU00037
Főzőzóna teljesítménye (kW) 2.2
3. főzőzóna teljesítménye (kW) 1.4
5. főzőzóna teljesítménye (kW) 1.4
7. főzőzóna teljesítménye (kW) 2.2
Biztonsági berendezés Edényfelismerés, Gyerekbiztosítás, Időkorlátozás, Kulcsra zárható, Teljesítményszabályzás funkció
Főzőzóna fajtája Indukciós fűtés
3. főzőzóna fajtája Indukciós fűtés
7. főzőzóna fajtája Indukciós fűtés
Elszívókapacitás intenzív fokozatnál – légkivezetéses üzemmód (m3/h) 575 TPU00029
Elszívókapacitás intenzív fokozatnál – légkeringetéses (aktívszenes) üzemmód 565.0 TPU00029
Max. elszívókapacitás – légkivezetéses üzemmód (m3/h) 500 TPU00029
Max. elszívókapacitás – légkeringetéses (aktívszenes) üzemmód (m3/h) 555 TPU00029
Ventilátorok száma (db) 1
Szagszűrő nem

Termékinformációt, árajánlatot vagy visszahívást kér?

Küldje el nekünk az alábbi adatokat, és amint tudjuk, felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Amennyiben csak visszahívást szeretne kérni, keresni fogjuk a megadott elérhetőségén.

Kérjük valós adatokat adjon meg a küldés sikeressége érdekében!

Egyszerű megrendelés

Az alábbi mezők kitöltésével rendelheti meg ezt a terméket. Ha mást is szeretne vásárolni, írja be az üzenet rubrikába. Hamarosan telefonon keressük a részletek miatt.

Kérjük valós adatokat adjon meg a küldés sikeressége érdekében!
Online Márkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
6
8
9
5
1
vásárlónk bizalmát