Karcher VC 4s Cordless Akkumulátoros kézi porszívó (11982800)

Szakértőink várják kérdéseit
+36 1 478 2128 , karcher@ombolt.hu

 

Általános jellemzők
Típus
Akkus kézi porszívó
Szín
Fekete- Sárga
Márka
Karcher
Gyártói Hivatalos Magyar Jótállás
Szűrő típusa
HEPA 12
Teljesítmény
Pótlásra váró adat
Zajszint
79 dB
Nem talált valamit oldalunkon?
Akkumulátor tartozék
Töltő tartozék
Beszállítói Cikkszám/azonosító
11982800
EAN
4054278663142
Cikkszám
55688
Méretek
Szélesség
13,9 cm
Magasság
111,1 cm
Mélység
27 cm

Hatékony tisztítás – különösen padlószőnyegen: ezt tudja a VC 4s akkumulátoros 2-az-1 ben porszívó, praktikus, 180°- ban elforduló padlófej kialakításával és multi-ciklon technológiájával.
Keskeny felépítés, kompakt, vezeték nélküli kialakítás, meglepően könnyű súly és nagy szívóerő. Ez, a VC 4s akkumulátoros 2-az-1-ben porszívó, ami sokoldalú felhasználásával, innovatív kialakításával lenyűgöző végeredményt nyújt. Áramforrástól függetlenül, a lakás bármely pontján folyamatosan nagy szívóerővel (15.000 Pa) gondoskodik a keménypadlók és szőnyegek tisztán tartásáról. Ezt a magas teljesítményt a szénkefe nélküli erős motor, a multi-ciklon technológia, a HEPA 12 szűrő és a továbbfejlesztett, 180°- ban elforduló padlófej biztosítja. A szabadalmaztatott kettős fogantyú kialakításnak köszönhetően pillanatok alatt, álló porszívóból kicsi kéziporszívóvá alakítható át. Eco üzemmódban akár 60 percig használható - mellyel a teljes ház fel- vagy átporszívózható, beleértve a padlót és a bútorokat is. Önálló parkoló állomással rendelkezik, amin a gép és a kiegészítők is kényelmesen elférnek, így nem szükséges falra szerelni vagy neki támasztani annak. Alaptartozéka egy réstisztító fej és egy bútorecset.

Termékinformációt, árajánlatot vagy visszahívást kér?

Küldje el nekünk az alábbi adatokat, és amint tudjuk, felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Amennyiben csak visszahívást szeretne kérni, keresni fogjuk a megadott elérhetőségén.

Kérjük valós adatokat adjon meg a küldés sikeressége érdekében!

Egyszerű megrendelés

Az alábbi mezők kitöltésével rendelheti meg ezt a terméket. Ha mást is szeretne vásárolni, írja be az üzenet rubrikába. Hamarosan telefonon keressük a részletek miatt.

Kérjük valós adatokat adjon meg a küldés sikeressége érdekében!
Online Márkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
6
6
5
9
1
vásárlónk bizalmát