Liebherr FNc 4675 +3 ÉV Garanciával*, Fagyasztószekrény C Energiaosztály, Fagyasztó: 199L, Nofrost, Zajszint: 34 dB, Szél: 59.7 cm, Mag: 145.5 cm, Mély: 67.5 cm, Digitális kijelzővel

  • EGYEDÜLÁLLÓAN HOSSZÚ +5 ÉV GARANCIÁVAL megvásárolható termék Részletek>>
  • Díjmentes házhozszállítás Részletek>>
  • 15 napos cseregarancia Részletek>>
  • Márka szervízhálózat biztosított ehhez a termékehez Részletek>>
  • Kérdés esetén szakértőink segítenek Részletek>>
  • FIZESSEN onlinePénztárcájával Részletek>>
  • 10/9.5 Korrekt webáruház minősítés több mint 16.000 vélemény alapján Részletek>>
  • 100%-ban Magyar tulajdonú webáruház, támogassa a hazai kereskedelmet Részletek>>
  • Igényelje szépséggaranciánkat Részletek>>
  • Régi készülékét ingyen elszállítjuk Részletek>>
  • Rengeteg fizetési lehetőség Részletek>>
További előnyök

Válassza az Egyedülállóan Hosszú
+ 5 év GARANCIÁT INGYEN*:

Szakértőink várják kérdéseit
+36 1 478 2128liebherr@ombolt.hu

 

Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Onlinemárkabolt Magyarország Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Általános jellemzők
Extra promóció
Típus
Fagyasztószekrény
Szín
Fehér
Márka
Liebherr
Gyártói Hivatalos Magyar Jótállás
Energiaosztály
C
Digitális kijelző
Világítás
Világítás típusa
LED
Cserélhető ajtónyílás
Hűtőtér térfogat (L)
Fagyasztótér térfogat (L)
199
Rácsos palacktartó
Antibakteriális bevonat
Frissentartó fiók
Különleges képességek
LED, TelescopicRails, SmartDevice-ready, EasyTwist-Ice, FrostProtect
Nofrost
Beépíthető
Okos készülék
Zajszint
34 dB
Nem talált valamit oldalunkon?
Beszállítói Cikkszám/azonosító
FNc 4675
EAN
4016803083535
Cikkszám
40357
Méretek
Szélesség
59.7 cm
Magasság
145.5 cm
Mélység
67.5 cm
Prémium kategóriás 199 literes NoFrost fagyasztószekrény. 5 fiókkal és ebből 4 teleszkópos. Az ajtó és az oldalfalak is acélból készültek. Ez a készülék hosszútávon fogja kiszolgálni, miközben energiatakarékos is.

NoFrost

Amikor kinyitja a fagyasztórekeszt, mélyhűtött élelmiszereket szeretne látni, jeget és deresedést viszont egészen biztosan nem. A NoFrost védi a fagyasztóteret a nem kívánt jegesedéstől, amely sok energiát fogyaszt és a pénztárcát sem kíméli. A NoFrost azt jelenti: soha többé nem kell a fagyasztórekesz leolvasztásával bajlódnia, több ideje jut más dolgokra, ráadásul pénzt spórolhat.

Utólag beépíthető SmartDeviceBox

Utólag beépíthető SmartDeviceBox

Szeretne felkészülni az okosotthonok világára? Liebherr készüléke támogatja ebben: utólag is beszerelhet egy SmartDeviceBox-ot, amellyel Liebherr készülékét az internethez csatlakoztathatja. A SmartDeviceBox néhány kézmozdulattal beépíthető, és használatával feltárul a digitális lehetőségek teljes univerzuma.

Touch & Swipe kijelző

Touch & Swipe kijelző

Liebherr készüléke figyel minden ujjmozdulatára: a Touch & Swipe kijelzőnek köszönhetően intuitív módon és könnyedén kezelheti hűtőszekrényét. A funkciók (pl. „SuperCool”) érintéssel és sepréssel egyszerűen kiválaszthatók a színes kijelzőn. Ugyanilyen könnyen szabályozhatja a hőmérsékletet is. De mi történik, ha éppen nem használja a kijelzőt? Akkor a tényleges hőmérséklet látható rajta.

White

White

Egyszerű, klasszikus, minőségi: Fényesre fehérre lakkozott felületével a Liebherr különösen jól illik a letisztult környezetbe - így trendeken és divatokon átívelően, időtlenül szép és funkcionális marad. A fehér felület masszív és könnyen tisztítható. Hogy az Ön Liebherr készüléke sok éven át olyan szép maradjon, amilyen most.

EasyTwist-ice

EasyTwist-ice

Akár egy nyári napon, akár egy partin: Az EasyTwist-Ice segítségével egyszerűen és gyorsan készítheti el jégkocka készletét - vízvezeték-csatlakoztatás nélkül. Egyszerűen töltsön vizet a tartályba, fagyassza le és egy egyszerű csavarással oldja ki a kész jégkockákat - és már tálalhatja is a hideg italokat. Az EasyTwist-Ice könnyen tisztítható és gondoskodik az állandó higiénikus jégkockagyártásról.

EasyOpen

EasyOpen

Ismerős probléma? Ha csak a megvásárolt élelmiszerek elpakolása után vette észre, hogy valamit kifelejtett, akkor erősen meg kell húznia az ajtót, hogy újra ki tudja nyitni. De egy Liebherr hűtővel ez nem történik meg: Az EasyOpen-nek köszönhetően az ajtót egymás után többször is kényelmesen és egyszerűen ki lehet nyitni.

EasyOpen

EasyOpen

 

Rúdfogantyú (beépített nyitószerkezettel)

Rúdfogantyú (beépített nyitószerkezettel)

Egyszerűen nyitható: Az integrált nyitószerkezettel ellátott, praktikus és elegáns rúdfogantyú lehetővé teszi, hogy a készülék ajtaja már csekély erőfeszítésre kinyíljon - még az egymás utáni gyakori kinyitás esetén is. A minimalista dizájnnal készült, elegáns fogantyúk még látványosabbá teszik a hűtőkészüléket.

InteriorFit

InteriorFit

Tegye tökéletessé konyhájának letisztult dizájnját: Hűtőeszközeink pontosan kitöltik a 60 cm mélységű szabad helyet. Csak az ajtó emelkedik ki határozottan és biztosítja az optimális hozzáférést a süllyesztett- vagy az emelőfogantyúhoz. A hangsúly így állandóan a konyhán van - a Liebherr, mint látványosság, pedig a középpontban áll.

Lábazatkoncepció

Lábazatkoncepció

A hűtő legyen nagy teljesítményű és kényelmes - egyben környezetvédelmi szempontból fenntartható is? Akkor a Liebherr-t Önnek találták ki. Mert BluPerfomance technológiánk ezt mind biztosítani tudja: Rendkívül nagy kapacitással és hűtési teljesítménnyel rendelkezik - azonban különösen kevés energiát fogyaszt. És hallgassa csak: Szinte semmit nem hall. Mert a Liebherr nagy teljesítménye ellenére is rendkívül halk.

SuperSilent

SuperSilent

Pszt, hallgassa csak: Liebherr készüléke annyira halk, hogy nagyon kell fülelnie, ha észre akarja venni. Mi ennek a titka? Minden hűtési komponens, pl. kompresszor, szelep, ventilátor és párologtató optimalizált és tökéletesen összehangolt. Így csak azt fogja hallani a konyhában, amit szeretne.

LED-es fagyasztórész-világítás

LED-es fagyasztórész-világítás

A LED-es fagyasztórész-világítás kellemes fényviszonyokról gondoskodik a fagyasztófiókokban. Így még egyszerűbben megtalálja a keresett élelmiszereket. Az energiahatékony LED-egység elegánsan és helytakarékosan van elhelyezve a fiókok felett.

LED-es mennyezetvilágítás

LED-es mennyezetvilágítás

Amikor kinyitja Liebherr fagyasztókészüléke fiókjait, nemcsak az élelmiszerek látványa fogja megörvendeztetni, hanem a vonzó világítás is: Erről a nagy teljesítményű, hosszú élettartamú és környezetbarát LED-ek gondoskodnak. A világítás még átláthatóbbá teszi a tartalmat és egyben szokatlan dizájnelemként is működik.

Állapotjelző

Állapotjelző

Szeretné tudni, hogy készüléke rendben működik-e? Az integrált állapotjelzőnek köszönhetően ez egyből látható és hallható. Ha kéken világít: minden OK. Eltérő státusz esetén a kijelző pirosan villog és hangjelzést is ad.

SpaceBox

SpaceBox

A Liebherr-ben „nagyban” is tárolhatja a termékeket: Mert egy XL-es méretű pulykának vagy egy emeletes jégkrémtortának egyszerűen több hely kell. Ilyen esetekben hasznos a Liebherr SpaceBox-a: A 250 mm-es belmagasság különösen nagy, extra helyet biztosít, még a nagyobb fagyasztott áruknak is. Ez segíti Önt a rugalmas tárolásban.

FrostProtect

FrostProtect

Nem minden hűtőeszköz tartózkodik fűtött térben - néhány közülük egy hideg garázsban vagy kamrában áll. Szerencse, hogy a Liebherr kiválóan alkalmazkodik a hűvös környezethez is: Mert minden alkatrésze használható és garantáltan üzemkész -15 °C-os hőmérsékletig.

EnergySaver

EnergySaver

Egyszerre szeretne energiát és pénzt spórolni? Liebherr készüléke segít ebben – az energiatakarékos üzemmóddal. Ha aktiválja az EnergySaver funkciót, az alaphőmérséklet két fokkal megemelkedik. Liebherr készülékének így még kevesebb áramra van szüksége – az élelmiszerek pedig frissek maradnak.

PartyMode

PartyMode

Jöhetnek a vendégek – hiszen Liebherr készüléke is partihangulatban van. A PartyMode olyan funkciókat aktivál, mint a SuperCool és a SuperFrost. 24 óra elteltével Liebherr készüléke automatikusan visszatér a normál üzemmódba.

SuperFrost

SuperFrost

Friss élelmiszereit vitaminkímélő módon szeretné lefagyasztani? Egyszerűen csak aktiválja a SuperFrost funkciót – és a fagyasztórész máris növeli a hűtési teljesítményt. Így a hőmérséklet állandó marad, ha nem fagyott élelmiszereket helyez a fagyasztóba. A SuperFrost ugyanakkor energiatakarékos is: ha esetleg nem kapcsolja ki kézzel a funkciót, az 65 óra elteltével automatikusan kikapcsol.

Kijelzőzár

Kijelzőzár

Egy világító kijelző mágnesként vonzza a gyermekkezeket – azt Liebherr készüléke is tudja. Erre jó a kijelzőzár, amely megakadályozza, hogy véletlenül módosítsák a beállításokat a hűtőszekrényén. Természetesen a kijelzőzár egyszerűen ki is kapcsolható.

Áramkimaradási riasztás

Áramkimaradási riasztás

Liebherr készüléke az élelmiszerek igazi védőangyala: áramkimaradás esetén megbízhatóan jelez. A riasztás nemcsak hallható, hanem látható is. A kijelző mutatja az elért legmagasabb hőmérsékletet a fagyasztórészben. Szükségtelen riasztásra azonban soha nem kerül sor: ha rövid áramkimaradás esetén nem emelkedik meg kritikus mértékben a hőmérséklet, a riasztás elmarad.

BottleTimer

BottleTimer

Ismerős probléma? Betesz egy üveg bort a fagyasztóba, hogy gyorsan lehűljön – és ott felejti. A BottleTimer-rel ez soha többé nem fordul elő: ez a funkció a SuperFrost aktiválásával extra gyors hűtésről gondoskodik. Mihelyt az üveg eléri az optimális hőmérsékletet, Liebherr készüléke alkalmazáson keresztül emlékezteti, hogy ki kell vennie az üveget.

Ajtóriasztás

Ajtóriasztás

A Liebherr ajtóriasztási funkciója ügyel arra, hogy ne fogyasszon feleslegesen energiát és ne romoljanak meg az élelmiszerek: villogó fénnyel és figyelmeztető hanggal jelzi, ha túl sokáig nyitva marad a hűtőszekrény ajtaja. Azt viszont Ön dönti el, hogy mi a „túl sokáig”: az ajtóriasztás a beállítástól függően 1, 2 vagy 3 perc után aktiválódik.

SabbathMode

SabbathMode

Sabbat napján minden pihen – ez igaz az elektromos készülékekre is. Liebherr készüléke tekintettel van erre. SabbathMode esetén a hűtőszekrény teljes világítása kikapcsol, akárcsak az összes hang, zaj és a kijelző. A SabbathMode 80 óra elteltével kikapcsol.

Jégakku

Jégakku

A jégakkuk duplán hasznosak; egyrészt a belső térben, másrészt kültéri használat esetén. A fagyasztószekrény belsejében még jó ideig biztosítják a fagyasztott áruk hűtését áramkimaradáskor. Kirándulások alkalmával pedig hűtőként szolgálnak az ételek és italok számára. És ez nem minden: SmartFrost-modelleknél elférnek a fagyasztórész felső részében is.

VarioSpace

VarioSpace

Szeretné biztonságosan tárolni az emeletes jégkrémtortát a nyári parti kezdetéig? A Liebherr fagyasztószekrénynek ez sem gond: tudja, hogy néha egyszerűen több helyre van szükségünk. A VarioSpace-nek köszönhetően az egyes fagyasztórekeszek és az alatta lévő üveg-elválasztólapok (csak a Peak sorozatú készülékeknél) egyszerűen kivehetők - és íme: már itt is van az extra magas tárolóhely!

Fagyasztótálca

Fagyasztótálca

Szeretné, ha fagyasztott bogyós gyümölcsei a felolvasztás után frissek és ropogósak lennének, nem pedig kompótszerűek? Az ilyen érzékeny élelmiszerekhez ideális a fagyasztótálca: a műanyag tálcán szépen elrendezett gyümölcsök és fűszerek gyorsan megfagynak és nem nyomódnak össze. A fagyasztótálca könnyen beakasztható és kivehető a fagyasztófiókból.

Cserélhető ajtótömítés 

Cserélhető ajtótömítés 

Úgy látja, hogy Liebherr készülékének ajtótömítését néhány év elteltével cserélni kell? Ezt önállóan is egészen egyszerűen elvégezheti: a cserélhető ajtótömítés néhány kézmozdulattal eltávolítható, és az új tömítés ugyanilyen könnyen behelyezhető. Így a hűtőszekrény ezen alkatrésze is mindig makulátlanul tiszta és higiénikus.

Zárássegítő

Zárássegítő

Ajtót becsukni! Liebherr-jénél biztos lehet afelől, hogy az ajtó mindig teljesen csukva van: A zárássegítő megakadályozza, hogy akár egy kis rés is nyitva maradjon, ha a hűtőszekrényajtót esetleg túl gyengén vagy túl erősen csukják be. Így biztos lehet benne, hogy élelmiszerei mindig biztonságban, az optimális tárolási hőmérsékleten vannak.

Állítható lábak

Állítható lábak

A két állítható lábnak köszönhetően a készülék optimálisan elhelyezhető és illeszkedik a környezetéhez, például egyenetlen padlón is. Ön így biztos lehet benne, hogy a hűtőszekrény ajtaja abszolút szorosan zár és nem jut be a meleg a készülékbe, továbbá páralecsapódás sem képződik. Ezzel energiát és pénzt spórolhat.

Mosogatógépben mosható felszereltség

Mosogatógépben mosható felszereltség

Liebherr készülékének felszereltsége duplán praktikus: Egyrészt segít a napi használatban, másrészt könnyen tisztítható. Tisztításra szorul a vajasdoboz, a FlexSystem vagy a jégkockatartó? Egyszerűen csak helyezze be őket a mosogatógépbe. Így több ideje marad másra.

Liebherr FNc 4675 +3 ÉV Garanciával*, Fagyasztószekrény C Energiaosztály, Fagyasztó: 199L, Nofrost, Zajszint: 34 dB, Szél: 59.7 cm, Mag: 145.5 cm, Mély: 67.5 cm, Digitális kijelzővel

Válassza az Egyedülállóan Hosszú
+ 5 év GARANCIÁT INGYEN*:

Még nem írt véleményt a termékről?

Termékinformációt, árajánlatot vagy visszahívást kér?

Küldje el nekünk az alábbi adatokat, és amint tudjuk, felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Amennyiben csak visszahívást szeretne kérni, keresni fogjuk a megadott elérhetőségén.

Kérjük valós adatokat adjon meg a küldés sikeressége érdekében!

Egyszerű megrendelés

Az alábbi mezők kitöltésével rendelheti meg ezt a terméket. Ha mást is szeretne vásárolni, írja be az üzenet rubrikába. Hamarosan telefonon keressük a részletek miatt.

Kérjük valós adatokat adjon meg a küldés sikeressége érdekében!
Online Márkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
6
7
2
8
9
vásárlónk bizalmát