Kiemelkedő ajánlatunk Orion készülékekhez

Válogasson most az Orion onlineMárkaboltban és kiemelt csomagajánlatunkkal garantáltan jól jár!

Sőt, megajándékozzuk egy visszautasíthatatlan ajánlattal a vásárlását! Most minden háztartási készülékünk mellé egy 40.000 Ft értékű élményutalványt adunk ajándékba a zalakarosi Aphrodité Hotelben!

Csomagajánlatunk Orion termékekhez:

  • Vásárlását megajándékozzuk a napi kampányon felül +15.000 Ft onlinePénztárcával*, melyet a megrendelést követően a  "Köszönöm megrendelését" oldalon tud átvenni. Következő vásárlásánál már Ingyen Fizethet vele több, mint 340 webáruházban.

  • Lehetősége van 7 ÉV JÓTÁLLÁSSAL, élvezni a 7 év gondtalanságot!

  • Komfort szállításunk Ingyenes,amelynél saját kollégáinkkal, saját autóval órapontosan, egész Magyarország területén szállítunk. Ismerje meg a kényelme érdekében a Prémium szállításunkat, kedvező díjért.  Ismerje meg bővebben szállítási módjainkat >>>    

  • Ingyen elszállítjuk a régi (akár működésképtelen) háztartási készülékét, amennyiben Ön arra igényt tart és ezt  előre jelzi, a törvényi kötelezettségünknek megfelelően.

Vásárlónk 99.9%-a, ajánlaná ismerősének az onlineMárkaboltot felméréseink, vásárlóink véleménye alapján.

László Brigitta véleménye: „Rendelés felvételnél udvarias pontos gyors ügyintézés. A márkabolt garancia a valódi, eredeti minőségre."

Az akció időtartama: 2022.06.09.-2022.06.14. 23:59-ig minden Orion készülékre érvényes.

* a jótállás és az onlinepénztárca feltételeiről tájékozódjon weboldalunkon, Ászf-ben, vagy a visszaigazolás alkalmával kérdezzen szakértő munkatársainktól. 

Válassza "A Hivatalos Forgalmazót", és biztosan nem csalódik. Célunk, hogy a velünk való együttműködés harmonikus legyen, és gondtalanul sóhajtson fel a vásárlás végén.

Tekerjen lejjebb és válogasson a készülékek között!

Nincs ilyen termék.

Keresés típusa

Miben keressen

Kategória

Ár

Ft
-
Ft
Online Márkaboltok

Személyre szabott tippek Önnek

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét! Nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba.

Köszönjük

2
0
1
2
0
2
vásárlónk bizalmát