Termék elérhetősége
Típus
Szín
Márka
Energiaosztály
Evőeszköztartó típusa
Gyerekzár
Digitális kijelző
Késleltetett indítás/befejezés
Kivitel
Szűrő típusa
Mosási zajszint
Méretkategória (Szélesség) (cm)
Extragőz
Mosási töltetsúly
Teljesítmény
Szélesség
Szárítási töltetsúly
Okos készülék
Zajszint
Teríték
Akkumulátor tartozék
Töltő tartozék

Nőnap napi ajándék ötletek!

Lepje meg párját hasznos és figyelmes ajándékkal Nőnapra! Egy rég áhított háztartási gép, igazán nagyvonalú, és hosszú távra szóló ajándék!

A sütés és főzés egyike azoknak a csodálatos módoknak, amelyekkel kifejezhetjük szeretetünket. Egyetlen és megismételhetetlen élmény, amikor látjuk szeretteink elismerő és elégedett pillantásait, miután megkóstolták az ételt, amit szívünket-lelkünket beletettünk.

Melyik hölgyet nem hoz izgalomba egy új háztartási készülék, amegkönnyíti a mindenapját? Olyan mosógép amely időzíthető, és távolról is irányítható? Vagy egy szárítógép, ami megkímél a teregetéssel járó magas páratartalomtól? Vagy egy vezetéknélküli porszívó amivel pikk-pakk tisztaság van... A mosogatógépről nem is beszélve, melyek a hölgyek kedvenc gépei közé tartoznak.
A mi termékeink nemcsak nőnapon, hanem hosszú ideig fognak örömet szerezni kedvesének.

Találja meg az ideális Nőnapi ajándékot párjának.

 

136 találat

Nőnapi ajánlatunk: 

- Vásároljon Egyedülállóan hosszú, +5 év GARANCIÁval, amely most INGYENES, így akár 8 év gondtalanságot ajándékozhat! (a gyári jótállás 1, 2 vagy 3 év és mi adunk + 5 év garanciát, tehát összesen 1+5=6 év, 2+5=7 év, 3+5= 8 év garanciát kap a termékhez. Csak magánszemélyeknek)

INGYEN házhoz szállítjuk,  NŐNAPIG a készleten lévő termékeinket. (Kérem, írja be a vásárlási folyamatban a megjegyzés rovatban, hogy VALENTIN, hogy biztosan 03.08-ig megérkezzenk a vásárolt készülék). Tájékozódjon szállítási módjainkról! 

Ajánlatunk érvényes: 2024.03.06. 12 óráig.

* az Egyedülállóan Hosszú + 5 év GARANCIA INGYEN!, ingyenes és a megjelölt termékekre vonatkozik, melyről tájékozódjon a termék oldalon. Tájékoztatásunk nem teljeskörű, ezért további információk: HIVATALOS PLUSZ GARANCIA oldalon talál.

Tekerjen lejjebb és válogasson szerettének életkönnyítő készülékeket!

Súgjon Kedvesének, hogy boldog NŐ napuk legyen!

Ne hagyja, hogy kedvese "elvesszen az ajándékvadászat erdőjében", és rossz ajándékkal lepje meg Önt! Súgja meg kedvesének mit szeretne, hogy mindenki boldog legyen!

Üdvözöljük a Tökéletes Ajándékok várnak rám emberek között!

sugja meg kedvesének vágyait

Minden évben milliók keresik a szeretteiknek a tökéletes, boldogító ajándékot születésnapra,  de nem mindig könnyű megtalálni. Mi itt vagyunk, hogy segítsünk, hogy önfeledt ajándékozás várja!

Hogyan működik?

  1. Válassza ki a kívánt háztartási, barkács, kerti, szépségápolás készüléket a választékunkból.
  2. Kattintson a "Súgja meg kedvesének" linkre, és Mi elküldünk neki egy üzenetet, amelyben eláruljuk az Ön vágyott ajándékát. Sőt, megajándékozzuk a Kedvesét egy 3000 Ft-os összeggel, ezzel is segítve a kiadások csökkentését, és inspiráljuk az ajándék megvásárlásásra. :)
  3. Ön már csak várja izgatottan, hogy megérkezik-e a vágyott ajándék! :)

Kattintson ide és Súgjon kedvesének!

Online Márkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
6
5
1
5
8
vásárlónk bizalmát