Online Márkaboltok blog

Bosch MUM56Z40 konyhai robotgép

Sütés-főzés közben mi az, ami Önnek a legtöbb bosszúságot okozza?

Azon túl, hogy a konyhai munka mosogatással (is) jár, a lelkesedésünket bizony rettenetesen le tudja lombozni, ha nem megfelelő konyhai eszközökkel dolgozunk.

Ha nem elég éles a kés, nincs megfelelő kiegészítő, megfelelő funkciójú reszelő vagy aprítógép… sok bosszúság, elvágott ujj és macera árán készíthetjük el kedvenc receptjeinket. Egy profi géppel viszont még a fantáziánk is szárnyra kap. :)

A Bosch konyhai robotgépeket az igazán éles konyhai kihívások megoldására tervezték.

A Bosch tudja, egy konyhai robotgépnek milyen elvárásokat és igényeket kell kielégítenie, hiszen 60 éve foglalkozik a tervezésükkel és a gyártásukkal. A finom szószoktól az ízletes desszertekig, bármit kényelmesen, egyszerűen és pillanatok alatt elkészít – tökéletes végeredménnyel. A tartozékok széles választékával pedig végtelen számú lehetőség áll az Ön rendelkezésére: aprítás, keverés, dagasztás, pürésítés, tojáshab készítés… nincs lehetetlen a nagy teljesítményű, professzionális gépek előtt.


Mutatok egy példát! A Bosch MUM56Z40 900W-os motorjával sokoldalú segítőtársa lesz. Ne is pakolja el, hiszen a nap minden pillanatában, bármilyen konyhai munkára bevetheti: legyen szó dagasztásról, húsdarálásról, zöldség aprításról és szeletelésről, habverésről vagy narancs facsarásról. :)

Dagasztóvilláját tésztaleválasztóval is kiegészítették. Ezen kívül habverő, keverővilla, háromlemezes aprító (a darabolásért, reszelésért és a vágásért), továbbá praktikus kiegészítők is járnak hozzá például a keveréshez, citruspréseléshez stb. Sőt, húsdaráláshoz is használhatja. Hatalmas, nemesacél keverőtáljában akár 2kg tésztát dagaszthat, működéskor pedig 7 sebességfokozat közül választhatja ki a megfelelőt. A tartozékok természetesen könnyen tisztíthatók, akár mosogatógépbe is beteheti őket.

A készülékhez egy dizájnos, kompakt táska is jár, amelyben biztonságosan tárolhatja a 3-féle keverővillát és a 3 szeletelő ill. reszelő korongot. Ez egy praktikus és helytakarékos megoldás, hiszen a tartozékokkal teli táskát használat után a nemesacél tálba is beteheti.

Tetszett a cikk? Tekintse meg professzionális Bosch konyhai robotgépeinket ITT!

Készítsen finom salátát a MUM nagy teljesítményű robotgépeivel!

Zahoránszky Zita

Köszönjük 113607 vásárlónk bizalmát

OnlineMárkaboltok logó

© 1997-2019. Minden jog fenntartva

Online Márkaboltok