Májusi Black Friday szombat

Májusi Black Friday visszautasíthatatlan ajánlattal várjuk!

Válogasson készleten lévő Electrolux, és készletes Gorenje készülékek között, illetve Whirlpool beépíthető sütő és főzőlapjaink között, és használja ki csomagajánlatunkat:

  • Megajándékozzuk egy visszautasíthatatlan ajánlattal a vásárlását! Most minden háztartási készülékünk mellé egy 40.000 Ft értékű élményutalványt adunk ajándékba a zalakarosi Aphrodité Hotelben!
  • Vásárlása összegének 45%-át kupon formájában beleteszünk onlinePénztárcájába*, melyet a megrendelést követően a "Köszönöm megrendelését" oldalon tud átvenni. Következő vásárlásánál már Ingyen Fizethet vele több, mint 340 webáruházban.
  • Lehetősége van 7 ÉV JÓTÁLLÁSSAL, élvezni a 7 év gondtalanságot!
  • Ingyen komfort szállítást adunk, amelynél saját kollégáinkkal, saját autóval órapontosan, egész Magyarország területén szállítunk. Ismerje meg a kényelme érdekében a Prémium szállításunkat, kedvező díjért. Ismerje meg bővebben szállítási módjainkat >>>    
  • 120 nap visszavásárlási garanciát kap, a bontatlan készülékekhez.
  • Ingyen elszállítjuk a régi (akár működésképtelen) háztartási készülékét, amennyiben Ön arra igényt tart és ezt  előre jelzi, a törvényi kötelezettségünknek megfelelően.

Vásárlónk 99.9%-a, ajánlaná ismerősének az onlineMárkaboltot felméréseink, vásárlóink véleménye alapján.László Brigitta véleménye: „Rendelés felvételnél udvarias pontos gyors ügyintézés. A márkabolt garancia a valódi, eredeti minőségre."     

 Az akció időtartama: 2022.05.14. 23:59-ig

* a jótállás és az onlinepénztárca feltételeiről tájékozódjon weboldalunkon, Ászf-ben, vagy a visszaigazolás alkalmával kérdezzen szakértő munkatársainktól. 

Válassza a Hivatalos Forgalmazót, és biztosan nem csalódik. Célunk, hogy a velünk való együttműködés harmonikus legyen, és gondtalanul sóhajtson fel a vásárlás végén.

Nézze meg TOP 100 Magazinunk mely a legkedveltebb termékeket tartalmazza:

top 100 magazinunk

Ön is kapott már felesleges ajándékokat?
Még egy felesleges vasaló...., vagy olyan készülék melyet soha nem használ? Előzze meg a "rossz" ajándékokat, és súgja meg általunk kedvesének, hogy mire vágyik!

Igazán, izgalmas egyedi és vicces megoldást adunk az Ön kezébe, mellyel természetesen nem kötelező élnie. Ha szereti a szórakozást és akkor éljen az onlineMárkaboltok üzenetküldőjével, és súgjon diszkréten szerettének!

Kattintson ide és súgjon kedvesének!

Böngésszen a készülékeink között kedvére az oldal tetején lévő menüsor segítségével, vagy ide kattintva!