Hivatalos Csereprogram Péntek

 csereprogram onlinemárkaboltokMost éri meg lecserélni a háztartási gépeit!

Válasszon korszerű és energiatakarékos mosógépet, mosogatógépet, hűtőszekrényt, szárítógépet, páraelszívót, főzőlapot, beépíthető sütőt... vagy bármilyen háztartási készüléket csereprogramunkban, és élvezze az új kényelmesebb életét!

Hivatalos Csereprogram:

 • Régi akár működésképtelen gépéért cserébe 25.000 Ft-ot beleteszünk onlinePénztárcájába*, melyet a régi készülék átvételét követően rakunk saját onlinePénztárcájába. Következő vásárlásánál már Ingyen Fizethet vele több mint 400 webáruházban. 
 • Lehetősége van 5 ÉV JÓTÁLLÁSsal, biztosítani magának 5 év gondtalanságot.
 • Komfort szállításunk ma ingyenes, órapontosan szállítunk, saját kollégáinkkal, saját autóval, egész Magyarország területén. Kényelme érdekében nézze meg további szállítási módjainkat.  Ismerje meg bővebben szállítási módjainkat >>>
 • 110 nap visszavásárlási garanciát kap, bontatlan készülékéhez.
 • OnlinePénztárcájából is fizethet, amennyiben már van Önnek. NE hagyja ki az ingyen fizetés lehetőségét.
 • Természetesen, Ingyen elszállítjuk a régi (akár működésképtelen) háztartási készülékét.
 • Beépíthető készülékekhez használja az otthonfelújítási állami támogatást. Bővebben ide kattintva olvashat róla!

Ajánlatunkban érvényes minden készülékünkre!

A Csereprogramban való részvételhez semmi mást nem kell tennie, csak:  online megrendeléskor a Kosárban kattintsa be a „Csereprogram” pipát,  vagy telefonos rendelés esetén szakértő munkatársunknál jelezze, hogy a Csereprogramban kívánja megvenni új háztartási gépét. Amennyiben üzenetben, e-mailben rendel, megjegyzésként írja le hogy (csere)   

   Ajánlatunk érvényes:2022.09.30. 23:59-ig.

   Válassza a Hivatalos Forgalmazót, és biztosan nem csalódik. Célunk, hogy a velünk való együttműködés harmonikus legyen, és gondtalanul sóhajtson fel a vásárlás végén.

   A jótállásról, szállításról, próbaindításról, onlinePénztárca feltételeiről tájékozódjon honlapunkon, illetve az ÁSZF-ben. 

   Ön is kapott már felesleges ajándékokat?
   Még egy felesleges vasaló...., vagy olyan készülék melyet soha nem használ? Előzze meg a "rossz" ajándékokat, és súgja meg általunk kedvesének, hogy mire vágyik!

   Igazán, izgalmas egyedi és vicces megoldást adunk az Ön kezébe, mellyel természetesen nem kötelező élnie. Ha szereti a szórakozást és akkor éljen az onlineMárkaboltok üzenetküldőjével, és súgjon diszkréten szerettének!

   Kattintson ide és súgjon kedvesének!

   Válogasson Termékeink között ide kattintva >>>