Gorenje DE71 Hőszivattyús szárítógép

Lista ár:
203 000 Ft
Válassza ki Ön az online árat:
vagy

keressen minket az alábbi telefonszámon +36 1 478 2128 munkaidőben 08:00 és 16:30 között, esetleg írjon e-mailt a gorenje@onlinemarkabolt.hu e-mail címre

 • Herke Róbert

  Herke Róbert
  szakértő

 • Sárdy Balázs

  Sárdy Balázs
  szakértő

 • Simon Gabriella

  Simon Gabriella
  szakértő

 • Szőke István

  Szőke István
  szakértő

 • Tóth Attila

  Tóth Attila
  szakértő

Általános jellemzők
Fő ajánlatunk
Ezt a készüléket, két szállító kollégánk beviszi otthonába!
Típus
Hőszivattyús szárítógép
Szín
Fehér
Márka
Gorenje
Hivatalos Magyar Jótállás
3 év
Energiaosztály
A+
Beszállítói Cikkszám/azonosító
729318
EAN
3838782067013
Digitális kijelző
Kivitel
Normál mélység
Kondenzációs hatékonyság
A
Programok
Programok: Ágynemű program, Gyapjú, Ing program, Sport program, AirRefresh levegőztető program, Vegyes anyagú ruha szárítása, Vegyes anyagú ruha vasalószáraz szárítása, Baba program
Szabadonálló
Szárítási töltetsúly
7 kg
Szárítási zajszint
65 dB
Inverter motor
Okos készülék
Nem talált valamit oldalunkon?
Cikkszám
12303
Méretek
Szélesség
60 cm
Magasság
85 cm
Mélység
62.5 cm

Egyenletesen, kíméletesen, és vasaláskönnyítéssel száradó illatos tiszta ruhák. Ezt adja ez a szárítógép, mely a 7 kg –os kapacitásnál egy család ruhamennyiségének elég. Halk működése nem zavarja a család nyugalmát, és energiafogyasztása abszolút baráti, sőt az egyik legjobb.

Funkciók, extrák:

7 kg ruhát tud egyszerre megszárítani. A 35 cm-es ajtót akár 180 fokban ki tudja nyitni, így könnyedén helyezheti be a szárítandót.

Tudta, hogy a legkevesebb energiát a szárítógépek között a hőszivattyúval ellátott kondenzátoros szárítók használják? Ennek a gépnek is A-10%-os, vagy A+ az energia besorolása.

Érzékeny anyagokat is betehet, mert a hőszivattyúval ellátott gépek a hagyományos modelleknél alacsonyabb hőmérsékleten szárítják a ruhaneműt.

 

 

Simák lesznek a ruhái, mert van benne gyűrődésmentes program, így kevesebbet kell vasalnia.

További információt szeretnék a termékről

Programok:

Cotton (Pamut) Storage (Szekrény-száraz) 7 kg/ 8 kg Ez a program vastagabb, nem kényes pamut ruhákhoz használható. A szárítást követően teljesen szárazak lesznek és bepakolhatók a szekrénybe.

Standard* 7 kg/ 8 kg Ez a program vastagabb, nem kényes., körülbelül azonos vastagságú pamut ruha neműkhöz használható. A szárítást követően a ruha száraz

Iron (Vasalásszáraz) 7 kg/ 8 kg Ez a program nem kényes pamut ruhákhoz használható. A szárítást követően vasalásra készek lesznek.

Mix (Vegyes) (Vegyes ruhaneműk/Műszál) Storage (Szekrény-száraz) 3,5 kg Ez a program kényes, műszál és pamut keverékéből készült ruhákhoz használható. A szárítást követően a ruhák szárazak lesznek.

Iron (Vasalásszáraz) 3,5 kg Ez a program kényes, műszál és pamut keverékéből készült ruhákhoz használható. A szárítást követően a ruhák enyhén nedvesek lesznek.

Wool (Gyapjú) 2 kg Ez a rövid program gyapjúból és selyemből készült, a gyártó útmutatása szerint alaposan megszárítandó ruhák esetében használható. A program a ruhákat puhábbá, könnyedebbé teszi.

Sensitive (Kényes) 1 kg Ez a program nagyon kényes, műszálból készült ruhákhoz használható. A ruhák a szárítást követően enyhén nedvesek lesznek. Speciális ruhazsák használata javasolt.

Air refresh (Frissítő) 2 kg Ennél a programnál a fűtőszál ki van kapcsolva. A program ideális ruhák felfrissítésére.

Down wear (Toll program) 1,5 kg Ez a program tollal töltött vagy bélelt textíliák (párnák, takarók, dzsekik, stb.) szárítására szolgál. A nagyobb textíliákat szárítsa külön és ha szükséges, használja az EXTRA DRY (EXTRA SZÁRAZ) funkciót vagy az Time (Idő) (Időzített szárítási program).

Baby (Baba) (Babaruhák) 4 kg Ez a program babaruhák szárítására való. Az ezzel a programmal szárított ruhák általában normál szárazságúak lesznek.

Sports (Sport) (Sportruházat) 3 kg Ez a program a membránt tartalmazó, illetve kevert, valamint lélegző anyagokból készült sportruházathoz használható.

Shirts (Ing) 2 kg Ez a program ingek és blúzok szárítására való. A dob szabályozott forgása megakadályozza a ruhák gyűrődését.

További információt szeretnék a termékről

Time (Idő) (Időzített szárítási program) 90' 60' 30' 4 kg Ez a program olyan nem kényes ruhákhoz használható, amelyek még enyhén nedvesek és további, alapos szárításuk szükséges. Az időzített program esetében a készülék automatikusan érzékeli a ruhákban maradt nedvességet. Ha a program végeztével a ruhák még mindig nedvesek, ismételje meg a programot. Ha viszont a ruhák túl szárazak és gyűröttek lettek, érintésre pedig durvák, a kiválasztott szárítási idő túl hosszú volt.

Bedding (Ágynemű) 5 kg Ez a program nagyobb méretű textíliákhoz használható. A program végeztével a textíliák teljesen szárazak lesznek. A dob szabályozott forgása megakadályozza a ruhák összegubancolódását.

Vannak extra programok is:

EXTRA DRY (EXTRA SZÁRAZ) A szárazsági szint módosításához nyomja meg az EXTRA DRY (EXTRA SZÁRAZ) pozíciót – minél szárazabb ruhákat szeretne, annál hosszabb lesz a szárítási ciklus.

HALFLOAD (FÉLTÖLTÉS) Kevés ruha esetén választandó.

START DELAY (KÉSLELTETÉS) A szárítási program kezdetének kívánt időpontja előre beállítható, ami nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé.

ANTI CREASE (GYŰRŐDÉSMENTESÍTÉS) Ha a ruhákat nem szeretné vagy nem tudja a szárítási program befejezése után azonnal eltávolítani a szárítógépből, javasolt ez a program beállítása, amit a szárítási folyamat megkezdése előtt kell megtennie.

Jó hír, hogy nincs gőzképződés a szárítóhelyiségben, mint a légkivezetéses üzeműnél, mert a kondenzációs szárítógépeknél a gőz egy speciális, 5 literes kondenzátum tartályban csapódik le, amit egyszerűen ki kell üríteni minden egyes szárító program után.
Mindig tudni fogja, ha megtelt a tartály, mert van figyelmeztetés megtelt kondenzátor-edény esetén.

A zajszintje 65 dB(A)re1pW ami abszolút nem zavaró,hiszen egy normál beszélgetés hangereje 60 dB.

Egyenletesen száradnak a ruhái a TwinAir funkciónak köszönhetően , hiszen az egyedülálló légbefúvó rendszer, és a kétirányú forgás közben mindkét légcsatornán keresztül a száraz meleg levegő egyenletes intenzitással áramlik a dobba.

Gombokkal irányíthatja, és tájékozódhat digitális kijelzőn, pl. kijelzi a hátralévő programidőt is.

Természetesen hangjelzéssel jelzi a programok végét.

Vákuumos lábaival pontosan be tudja állítani a vízszintet, hogy biztos talpakon álljon a készülék.

Biztonsági funkciói: Automatikus kikapcsolás túlmelegedés esetén, Automatikus kikapcsolás nyitott ajtó esetén és a gyerekzár, hogy az ajtót nem lehet a szárítás alatt kinyitni.

Méretek (SZx M x M): 60 × 85 × 62,5cm

 

Nettó súly: 50 kg

 

Energiafogyasztás: 213 kw/év W

 

203 000 Ft
Gorenje DE71 Hőszivattyús szárítógép
Lista ár:
203 000 Ft
Válassza ki Ön az online árat:
5 (1 vélemény)
Janzsóné Eszteró Franciska
2022.01.04 11:37
Nagyon meg vagyok elégedve a szárítógéppel. Teszi a dolgát rendesen, még nem volt szárítótépem a helyes program kiválasztását még meg kell tanulni, de van miből választani.
Előnyök: -
Hátrányok: -

Termékinformációt, árajánlatot vagy visszahívást kér?

Küldje el nekünk az alábbi adatokat, és amint tudjuk, felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Amennyiben csak visszahívást szeretne kérni, keresni fogjuk a megadott elérhetőségén.

Kérjük valós adatokat adjon meg a küldés sikeressége érdekében!

Egyszerű megrendelés

Az alábbi mezők kitöltésével rendelheti meg ezt a terméket. Ha mást is szeretne vásárolni, írja be az üzenet rubrikába. Hamarosan telefonon keressük a részletek miatt.

Kérjük valós adatokat adjon meg a küldés sikeressége érdekében!
Online Márkaboltok

Személyre szabott tippek Önnek

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét! Nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba.

Köszönjük

2
3
1
0
7
3
vásárlónk bizalmát