Hivatalos Garancia Plusz Felülvizsgálatra jelentkezés

Gratulálok a helyes döntéséhez, hogy a Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatásunkkal, (+ 5 év Garanciával) „A hivatalos forgalmazótól”* vásárolta meg a háztartási készülékét!

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás azt jelenti, hogy a megvásárolt háztartási gép garancia idejét (a gyári jótálláson felül) meg hosszabbítjuk (pl. egy 2 év gyári jótállásos készülék esetében ez  akár + 5 évet jelent= azaz összesen 7 év garanciális időt). 

(a + garancia ideje mindig a vásárláskor érvényben lévő kampány tartalmazta)

*Azon termékek amelyek gyárilag 5 év vagy magasabb jótállással rendelkeznek, csak + 2 év Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás lehetőségét biztosítjuk.  

A Hivatalos Garancia Plusz egyik feltétele, hogy Ön a szerződésben szereplő, megvásárolt termék ingyenes műszaki felülvizsgálatát írásban (e-mail, vagy postai levélben, vagy az alábbi űrlapon) bejelentse, beazonosítható módon (ez azt jelenti, hogy az eredeti számláját és garanciáját is be kell tudnia mutatni a felülvizsgálatok alkalmával) és igényelje a gyári jótállás lejárta előtt 60-90 nappal.  Ez a műszaki felülvizsgálat INGYENES, és a Hivatalos Garancia Plusz jótállás érvényességének végéig, évente szükséges megismételni.

A jelentkezés a vásárló felelősége, mi nem ellenőrizzük, ha esetleg elfelejt regisztrálni terméket, és emiatt elveszti a jogosultságát a meghosszabbított jótállási időre.

Az alábbi űrlapon jelentkezhet a felülvizsgálatra, a megvásárolt készülék adataival: 

A számla sorszámának megadása kötelező! A garancia levelet, és számlát a készülék átvételekor Ön megkapta kollégáinktól. Az alábbi képen láthatja, hogy hol találja a sorszámokat.

garancia vagy számla sország

Felhívjuk figyelmét, hogy a műszaki felülvizsgálatra való igény bejelentésének elmulasztása, az éves ingyenes felülvizsgálatok meghiúsulása, vagy a szerviz kiszállási díj ki nem fizetése a Hivatalos Garancia Plusz jótállás automatikus érvénytelenítését vonja maga után.
   

A DÍJMENTES felülvizsgálatra az Ön otthonában kerül sor, egy szerviz kiszállási díj ellenében. Természetesen lehetősége van arra is, hogy a felülvizsgálatra Ön juttassa el Telephelyünkre (1211, Budapest, Orion utca 14.) a szerződésben szereplő készüléket.
  

A Hivatalos Garancia Plusz jótállással felruházott készülék megvásárlásával Ön automatikusan elfogadja a Hivatalos Garancia Plusz jótállás feltételeit és szabályait, amelynek részleteit itt olvashatja.
 

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás részletes igénybevételi feltételeit itt olvashatja.


FELÜLVIZSGÁLATI KISZÁLLÁSI DÍJ

Felülvizsgálat DÍJTALAN!

Kiszállási díj 2022.03.01-től 8500 Ft/cím (egész Magyarország területén), melynek kétszeresét, azaz 17.000 forintot azonnal beteszünk saját OnlinePénztárcájába, és következő vásárlásaihoz felhasználhatja az onlineMárkaboltban és további 620 webáruházban. Az Online Pénztárca felhasználásának részleteit itt olvashatja.

Nézze meg videónkat az onlinePénztárcáról:

Vagy olvasson róla részletesebben: Mi az az onlinePénztárca >>>
   

Több készülék esetén is csak egy kiszállási díjat kérünk.