facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30
Mert itt több jár Önnek! Szabó Roland
EXTRA KEDD 7 év garanciát adunk full extrás szállítás választása esetén és 5.000 Ft-ot beleteszünk onlinePénztárcájába!
Országos kiszállítás,
órapontos érkezéssel!

Friss hírek, újdonságok:

Diétás receptek gőzsütőben

Mit tud egy gőzsütő, mik az előnyei?

Elkezdődött a mosó-szárítógépek szezonja

11 kg mosás és 7 kg szárításra képes, tuti kis mosó-szárítógép a Whirlpooltól.

Kopogtat az ősz már az otthonainkba is!

9 teendő amit ősszel el kell végeznie

Egy vélemény a sok közül

Jó áron tudtam vásárolni és intézték a hűtőgépcsere program minden szükséges papírmunkáját is.

- Tófalvy Péter

+     összes vélemény


Köszönjük vásárlóink bizalmát!

+     összes vásárlói kép

INFORMÁCIÓK A HITELRŐL

 
Részletre szeretne vásárolni?
Rendelje meg új háztartási gépét online, a fizetési módok közül pedig válassza ki a Cofidis hitelt! Amint feldolgoztuk a megrendelését, telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztessük a részleteket.

 
Megrendelés (3 munkanap)
Munkatársaink telefonon fogják keresni hitel-előminősítés céljából, a megrendelést követő 3 munkanapban. Felhívjuk figyelmét, hogy munkatársaink rejtett számról fogják Önt hívni! Kérjük, már ekkor kezdje el összegyűjteni a szükséges igazoló dokumentumokat. Ön is hívhatja munkatársainkat a +36 1 354-5000-es telefonszámon (munkanapokon 8-20 óráig), hogy elvégezzék a hitel-előminősítést! Amennyiben nem sikerül a kapcsolatfelvétel a megrendeléstől számított 3 munkanapban, úgy tekintjük, hogy hitelfelvételi szándéka nem áll fenn és hitelkérelmét lezárjuk.

 
Hitel előminősítés (3 munkanap)
Amennyiben az előzetes bírálat eredménye pozitív, kérjük, nyomtassa ki az e-mailben kapott szerződéscso¬magot. Olvassa el figyelmesen a csomag elején található színes tájékoztatót és ez alapján készítse össze a szükséges dokumentumokat. Futárszolgálatunk 3 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot. Futárszolgálatunkat Ön is keresheti a 06 29 553-900-as telefonszámon (munkanapokon 9-18 óráig). Amennyiben a kapcsolatfelvétel nem történik meg 3 munkanapon belül, úgy tekintjük, hogy hitelfelvétel szándéka nem áll fenn és hitelkérelmét lezárjuk.

 
Időpont egyeztetés futárszolgálatunkkal
További 7 munkanap áll rendelkezésre, hogy megtörténjen a találkozó a futárunkkal, aki elvégzi az Ön személyazonosságának ellenőrzését és elhozza Öntől a szerződéscsomagot a szükséges dokumentumokkal együtt. A szerződéscsomagot csak a futár hozhatja el, kérjük ne postázza azt, illetve kizárólag a futár jelenlétében írja alá és dátumozza a hitelkérelmet! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben az előminősítéstől számított 10 munkanapon belül nem jut el hozzánk a hitelkérelem, a szükséges dokumentumokkal együtt, úgy tekintjük, hogy hitelfelvételi szándéka nem ál fenn és hitelkérelmét lezárjuk!

 
Kiszállítás

Ha bármelyik szakaszban lezárásra kerül az igénylése és mégis szüksége van a termékre, kérjük indítsa újra a megrendelését partnerünk weboldalán.


Néhány érv a Cofidis Áruhitel mellett:

 • Kényelmes hiteligénylés, mert mindent otthonról, utánjárás nélkül intézhet.
 • Szakszerű segítségnyújtás, mert kombináltuk az online vásárlást a Cofidis munkatársak által végzett telefonos előminősítéssel. Ezáltal azonnal tudunk válaszolni az előminősítés során felmerülő kérdéseire. és levesszük Önről az adatrögzítés terhét is.
 • Kedvező feltételek, mert 30000 Ft-tól 2.000.000 Ft hitelösszegig, megvalósíthatja elképzeléseit.
 • Nem kell postáznia: a szerződéscsomagot kizárólag e-mailben, a postázási idő kihagyásával, rögtön az előminősítést követően eljuttatjuk Önhöz. A szükséges dokumentumokat és a kinyomtatott, előre kitöltött szerződést pedig futárunk hozza el Öntől.
 • Biztonságos, mert adatait egy zárt bírálati rendszerben kezeljük, nem kell az internetre bíznia bizalmas személyes és pénzügyi adatait.

 


 

A HITELIGÉNYLÉS ALAPFELTÉTELEI:

 • 18. életév betöltése
 • Európai Uniós állampolgárság
 • Állandó magyarországi lakcím
 • Rendszeres, nyugdíjból vagy munkabérből származó min. nettó 65.000.- Ft-os jövedelem
 • Saját telefonos elérhetőség, mobil vagy vonalas
 • A hiteligénylő nem szerepel aktív adósként a KHR listán

Cofidis Áruhitellel fizethet részletekben.

 


 

GYIK

A megrendelésről számítva mikor vehetem kézhez a terméket?
A termék kiszállítása maximum 2 hét alatt megtörténik. Önnek nem kell mást tennie, mint az e-mailben kapott szerződést két példányban kinyomtatni, és a szükséges gazoló dokumentumokat (a szerződésben található színes tájékoztató anyag alapján) összekészíteni.

Mit tegyek a szerződéssel?
Amennyiben kinyomtatta a szerződést és összekészítette a szükséges dokumentumokat várja futárunk jelentkezését, vagy Ön is felveheti a kapcsolatot a futárszolgálattal a 06-29-553-900-as telefonszámon. A kapcsolatfelvételre 3 munkanapja van.

Milyen határidőket kell betartanom?
Amennyiben hitelkérelme pozitív előminősítést kap, 3 munkanap áll rendelkezésére, hogy a kapcsolatot futárszolgálatunkkal megtörténjen. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kapcsolatfelvételt követően 10 munkanap áll az ön rendelkezésére, hogy a szerződéskötéshez szükséges dokumentációt összegyűjtse és a futárszolgálat számára átadja.
Amennyiben a pozitív előminősítést követő 15. munkanapig a hiteligénylési folyamatában nem történik előrelépés, úgy tekintjük, hogy a továbbiakban nem áll fenn a vásárlási és hitelfelvételi szándéka, és kérelmét lezárjuk!

Technikai hiba esetén, kihez fordulhatok?
Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a következő számon:+36 1 481-6181

Cofidis hitel és kölcsön

A hitellel kapcsolatban hol érdeklődhetek?
A Cofidis ügyfélszolgálatán: +36 1 354-5000

 


SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK

Személyi igazolvány - a fényképes és az érvényességi oldal fénymásolata
Lakcímkártya - csak a lakcímet tartalmazó oldal másolata
Adókártya - az első oldal másolata
Jövedelem igazolás
500 000 Ft alatt:

 • Alkalmazott: Egy 2 hónapnál nem régebbi bankszámlakivonat minden oldalának másolata, arról a számláról, ahová a jövedelme érkezik. (A bankszámla formátuma lehet eredeti, fénymásolat vagy online bankból kinyomtatott kivonat.) vagy Munkáltatói igazolás
 • Nyugdíjas: Nyugdíj éves elszámoló lap másolata: amennyiben Ön véglegesített rokkantnyugdíjas, ezen felül a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított határozat a véglegesítésről.

500 000 Ft felett:

 • Alkalmazott: Munkáltatói igazolás
 • Nyugdíjas: Nyugdíj éves elszámoló lap másolata; amennyiben ön véglegesített rokkantnyugdíjas, ezen felül a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított határozat a véglegesítésről

 

Reprezentatív példa 1.500.000,- Ft. 24,99%-os THM és 60 hónapos futamidő esetében: Hitelösszeg: 1.500.000,- Ft, referencia THM: 24,99%, Önrész: 0,- Ft. Futamidő: 60 hónap, Törlesztő részlet 42,125,- Ft. Kezelési költség: 0,- Ft. Fizetendő teljes összeg: 2.527.270,- Ft. Kamatláb: 24,99%, Hitel teljes díja: 1.027.270,- Ft. A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 8312010. (111.25.) Korm. rend. 9.§ (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdés alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A hitelkamat rögzített A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Klasszikus Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Colidis Magyarországi Fióktelepe minden esetben fenntartja. A Onlinemárkabolt Magyarország Kft a Cofidis Magyarországi Fióktelepe képviseletében, a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el. A Cofidis Magyarországi Fióktelepe és a Onlinemárkabolt Magyarország Kft alávetette magát a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló Magatartási Kódexnek.


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA