facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30
Mert itt több jár Önnek! Szabó Roland
NYÁRVÉGI KÉSZÜLÉKESŐ 7 év garanciát adunk full extrás szállítás választása esetén és 30%-ot beleteszünk onlinePénztárcájába!
Országos kiszállítás,
órapontos érkezéssel!

Friss hírek, újdonságok:

Meglepő mennyivel tovább friss marad ebben hűtőben az élelmiszer

80 napig friss alma, 7 napig friss nyers marhahús és akár 100 napig friss sajt

Legfontosabb a fagyasztó választásnál

Ezekre fokozottan figyeljen oda a fagyasztóláda, fagyasztó szekrény választásánál.

Ami a hűtőgépek mögött van

Liebherr cég érdekes és rövid története, legfőképpen a hűtőkkel kapcsolatban

Egy vélemény a sok közül

Tisztelt Hirt Úr!

Az Öntől megrendelt Bosch fagyasztószekrényt ma délután rendben megkaptam. Szállító kollégája nagyon udvariasan, figyelmesen intézte az ügyletet. Ahogy Ön megígérte, egy órával érkezése előtt bejelentkezett telefonon, és minden tekintetben kifogástalanul viselkedett. Ezen túlmenően is nagyon elégedett vagyok a vásárlással, megbízható, pontos ügyintézésükkel. Ha a jövőben ismét nagyobb értékű műszaki cikket akarok vásárolni, egész biztosan Önöknél nézek szét először.

Egy apróság: nem tudom, hogy ennek a készüléknek (GSN 28 V 01) tartozéka-e a jégakku. Az enyémben mindenesetre nem volt. Nem tekintem nagyobb tragédiának, egyelőre a régi fagyasztóm hűtőakkuit tettem bele. Ha esetleg mégis tartozék, és pótolható, azt nagyon megköszönném.

És még egyszer köszönöm az izgalom- és bosszúságmentes, teljes megelégedéssel járó vásárlás lehetőségét.

Üdvözlettel:

Illésné Lakatos Emília

- Illésné Lakatos Emília

+     összes vélemény


Köszönjük vásárlóink bizalmát!

+     összes vásárlói kép

INFORMÁCIÓK A HITELRŐL

 
Részletre szeretne vásárolni?
Rendelje meg új háztartási gépét online, a fizetési módok közül pedig válassza ki a Cofidis hitelt! Amint feldolgoztuk a megrendelését, telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztessük a részleteket.

 
Megrendelés (3 munkanap)
Munkatársaink telefonon fogják keresni hitel-előminősítés céljából, a megrendelést követő 3 munkanapban. Felhívjuk figyelmét, hogy munkatársaink rejtett számról fogják Önt hívni! Kérjük, már ekkor kezdje el összegyűjteni a szükséges igazoló dokumentumokat. Ön is hívhatja munkatársainkat a +36 1 354-5000-es telefonszámon (munkanapokon 8-20 óráig), hogy elvégezzék a hitel-előminősítést! Amennyiben nem sikerül a kapcsolatfelvétel a megrendeléstől számított 3 munkanapban, úgy tekintjük, hogy hitelfelvételi szándéka nem áll fenn és hitelkérelmét lezárjuk.

 
Hitel előminősítés (3 munkanap)
Amennyiben az előzetes bírálat eredménye pozitív, kérjük, nyomtassa ki az e-mailben kapott szerződéscso¬magot. Olvassa el figyelmesen a csomag elején található színes tájékoztatót és ez alapján készítse össze a szükséges dokumentumokat. Futárszolgálatunk 3 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot. Futárszolgálatunkat Ön is keresheti a 06 29 553-900-as telefonszámon (munkanapokon 9-18 óráig). Amennyiben a kapcsolatfelvétel nem történik meg 3 munkanapon belül, úgy tekintjük, hogy hitelfelvétel szándéka nem áll fenn és hitelkérelmét lezárjuk.

 
Időpont egyeztetés futárszolgálatunkkal
További 7 munkanap áll rendelkezésre, hogy megtörténjen a találkozó a futárunkkal, aki elvégzi az Ön személyazonosságának ellenőrzését és elhozza Öntől a szerződéscsomagot a szükséges dokumentumokkal együtt. A szerződéscsomagot csak a futár hozhatja el, kérjük ne postázza azt, illetve kizárólag a futár jelenlétében írja alá és dátumozza a hitelkérelmet! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben az előminősítéstől számított 10 munkanapon belül nem jut el hozzánk a hitelkérelem, a szükséges dokumentumokkal együtt, úgy tekintjük, hogy hitelfelvételi szándéka nem ál fenn és hitelkérelmét lezárjuk!

 
Kiszállítás

Ha bármelyik szakaszban lezárásra kerül az igénylése és mégis szüksége van a termékre, kérjük indítsa újra a megrendelését partnerünk weboldalán.


Néhány érv a Cofidis Áruhitel mellett:

 • Kényelmes hiteligénylés, mert mindent otthonról, utánjárás nélkül intézhet.
 • Szakszerű segítségnyújtás, mert kombináltuk az online vásárlást a Cofidis munkatársak által végzett telefonos előminősítéssel. Ezáltal azonnal tudunk válaszolni az előminősítés során felmerülő kérdéseire. és levesszük Önről az adatrögzítés terhét is.
 • Kedvező feltételek, mert 30000 Ft-tól 2.000.000 Ft hitelösszegig, megvalósíthatja elképzeléseit.
 • Nem kell postáznia: a szerződéscsomagot kizárólag e-mailben, a postázási idő kihagyásával, rögtön az előminősítést követően eljuttatjuk Önhöz. A szükséges dokumentumokat és a kinyomtatott, előre kitöltött szerződést pedig futárunk hozza el Öntől.
 • Biztonságos, mert adatait egy zárt bírálati rendszerben kezeljük, nem kell az internetre bíznia bizalmas személyes és pénzügyi adatait.

 


 

A HITELIGÉNYLÉS ALAPFELTÉTELEI:

 • 18. életév betöltése
 • Európai Uniós állampolgárság
 • Állandó magyarországi lakcím
 • Rendszeres, nyugdíjból vagy munkabérből származó min. nettó 65.000.- Ft-os jövedelem
 • Saját telefonos elérhetőség, mobil vagy vonalas
 • A hiteligénylő nem szerepel aktív adósként a KHR listán

Cofidis Áruhitellel fizethet részletekben.

 


 

GYIK

A megrendelésről számítva mikor vehetem kézhez a terméket?
A termék kiszállítása maximum 2 hét alatt megtörténik. Önnek nem kell mást tennie, mint az e-mailben kapott szerződést két példányban kinyomtatni, és a szükséges gazoló dokumentumokat (a szerződésben található színes tájékoztató anyag alapján) összekészíteni.

Mit tegyek a szerződéssel?
Amennyiben kinyomtatta a szerződést és összekészítette a szükséges dokumentumokat várja futárunk jelentkezését, vagy Ön is felveheti a kapcsolatot a futárszolgálattal a 06-29-553-900-as telefonszámon. A kapcsolatfelvételre 3 munkanapja van.

Milyen határidőket kell betartanom?
Amennyiben hitelkérelme pozitív előminősítést kap, 3 munkanap áll rendelkezésére, hogy a kapcsolatot futárszolgálatunkkal megtörténjen. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kapcsolatfelvételt követően 10 munkanap áll az ön rendelkezésére, hogy a szerződéskötéshez szükséges dokumentációt összegyűjtse és a futárszolgálat számára átadja.
Amennyiben a pozitív előminősítést követő 15. munkanapig a hiteligénylési folyamatában nem történik előrelépés, úgy tekintjük, hogy a továbbiakban nem áll fenn a vásárlási és hitelfelvételi szándéka, és kérelmét lezárjuk!

Technikai hiba esetén, kihez fordulhatok?
Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a következő számon:+36 1 481-6181

Cofidis hitel és kölcsön

A hitellel kapcsolatban hol érdeklődhetek?
A Cofidis ügyfélszolgálatán: +36 1 354-5000

 


SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK

Személyi igazolvány - a fényképes és az érvényességi oldal fénymásolata
Lakcímkártya - csak a lakcímet tartalmazó oldal másolata
Adókártya - az első oldal másolata
Jövedelem igazolás
500 000 Ft alatt:

 • Alkalmazott: Egy 2 hónapnál nem régebbi bankszámlakivonat minden oldalának másolata, arról a számláról, ahová a jövedelme érkezik. (A bankszámla formátuma lehet eredeti, fénymásolat vagy online bankból kinyomtatott kivonat.) vagy Munkáltatói igazolás
 • Nyugdíjas: Nyugdíj éves elszámoló lap másolata: amennyiben Ön véglegesített rokkantnyugdíjas, ezen felül a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított határozat a véglegesítésről.

500 000 Ft felett:

 • Alkalmazott: Munkáltatói igazolás
 • Nyugdíjas: Nyugdíj éves elszámoló lap másolata; amennyiben ön véglegesített rokkantnyugdíjas, ezen felül a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított határozat a véglegesítésről

 

Reprezentatív példa 1.500.000,- Ft. 24,99%-os THM és 60 hónapos futamidő esetében: Hitelösszeg: 1.500.000,- Ft, referencia THM: 24,99%, Önrész: 0,- Ft. Futamidő: 60 hónap, Törlesztő részlet 42,125,- Ft. Kezelési költség: 0,- Ft. Fizetendő teljes összeg: 2.527.270,- Ft. Kamatláb: 24,99%, Hitel teljes díja: 1.027.270,- Ft. A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 8312010. (111.25.) Korm. rend. 9.§ (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdés alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A hitelkamat rögzített A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Klasszikus Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Colidis Magyarországi Fióktelepe minden esetben fenntartja. A Onlinemárkabolt Magyarország Kft a Cofidis Magyarországi Fióktelepe képviseletében, a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el. A Cofidis Magyarországi Fióktelepe és a Onlinemárkabolt Magyarország Kft alávetette magát a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló Magatartási Kódexnek.


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA