A szenvedély ládikája / a borhűtő

Tegye még különlegesebbé a pillanatot

Egy csipetnyi luxus a még a tökéletesebb élményért

Sokan azt gondolják, hogy a borhűtőt a bor tárolására találták ki, de ez csak részben igaz. Erre való a borospince, de valljuk be, kevesen engedhetjük meg magunknak, hogy saját pincével büszkélkedhessünk.

Ha viszont szeretné, ha legkedvesebb bora mindig kéznél lenne… ha szenvedélyes gyűjtő, és nap mint nap elgyönyörködne a válogatásában, akkor van egy megoldás, amellyel a lakásába csempészheti őket.

A borhűtő NEM / több mind tárolószekrény.

A készüléknek a felszolgálást megelőző utolsó fázisban van jelentősége. Nemcsak ideális hőmérsékleten tartja, de igényes kivitelezésével szobánk díszének, sőt lakberendezési tárgynak is tekinthetjük.
Egy elegáns nappaliban, de hotelbárokban, luxus vendéglátó ipari helyiségekben is megállja a helyét.
A bor még boldogabbá varázsolja a megfelelő pillanatot, emlékezetessé teszi a különleges alkalmakat. A borhűtő nem kötelező kellék, inkább élvezeti vagy hobbitermék. Az ára nem filléres összeg, így összességében a prémium kategóriába sorolhatjuk.

Ha Önben is egy ínyenc borimádó veszett el, és szereti megadni a módját a borozgatásnak, akkor Önnek egy borhűtőre van szüksége, amely luxus körülmények között tartja imádott italát.
A borhűtő alacsony, 10 és 15 fokos közeget biztosít a bornak, egyenletes hőmérséklet, valamint alacsony hőingadozás és páratartalom mellett. Mivel más hőmérséklet kell a vörös- a fehér- és a rozébornak, ezért ha teheti, válasszon, három hőmérsékleti zónával rendelkező hűtőt, amely több kompresszorral működik.

Extra funkciók a még kényelmesebb használatért

Az UV védelem azért hasznos, mert a bor nagyon érzékeny a természetes fényre. Hogy megóvja, tárolja sötétített üveg-, vagy UV szűrős ajtóval ellátott borhűtőben, mely kiszűri a nap káros sugárzását, és védi a borokat, hogy azok minél tovább megőrizzék eredeti minőségüket.

A kellemetlen szagok rossz hatással lehetnek a borra. Erre is van megoldás, hiszen a beépített szénszűrő kiszűri a kellemetlen illatokat, és megakadályozza, hogy azok elterjedjenek a belsejében.

Ha a hőmérsékletet zónánként állíthatja, úgy többféle bort tárolhat egyszerre a készülékben – mindegyiket a megfelelő hőfokon. S ha a borhűtő interaktív Touch érintőgombos kezelőfelülettel is rendelkezik, a hőmérsékleti zónákat felügyelése gyerekjáték. A beállított értékekről pedig a digitális hőmérsékletmérő küld pontos információkat.

Rázkódásmentes (Grand Cru) ajtófogantyú – egyes Liebherr modellekben professzionális ajtónyitást biztosít. Ha kinyitja az ajtaját, nem fog belerezegni az egész készülék. :) Apropó ajtónyitás: szintén a Liebherr borhűtőkben a SoftSystem ajtópánt csillapítja az ajtó becsapódásának erejét, ezáltal csendes záródást biztosít. Ezzel megóvja a rázkódástól a nemes borokat

Ha bármilyen kérdése van a termékekkel kapcsolatban, hívja szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon!

Olvasson tovább:

Liebherr bortemperáló - Egy érintéssel nyílik

Márkák harca a hűtőszekrényeknél

Szőlősgazdáknak kötelező!

5 hiba, melyet a legtöbben elkövetnek a hűtőszekrény vásárlásakor

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 06.