facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

A háztartási munka és a szex...

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Hölgyeim és  Uraim! Egy fontos téma következik.

A szex és a házimunka között van összefüggés?

A francia és amerikai hölgyek szerint szexi, ha a férj segít a házimunkában, és ez azt eredményezi, hogy ezekben a kapcsolatokban több a szex, mint ahol a férfi nem segít a házimunkában. Szerintem ezzel mi, magyar nők is így vagyunk.

Azonban, ha nem segítenek semmit, akkor a kapcsolatok 75%-a ettől tönkre is mehet. A francia felmérés szerint pedig a hölgyek 18 % százalékából teljesen kiöli a vágyat, ha Önök egyáltalán nem segítenek be.

Nem muszáj mosogatni, de a mosogatógépet be lehet kapcsolni. Egy porszívózásba még nem halt bele senki, és a modern porszívókkal ez egy nagyon gyors és hatékony feladat lehet.

Arról nem beszélve, hogy igazán szexis egy férfi a fakanállal... vagy felmosó fával.

Tudom, vannak, akik úgy vélik, hogy ezek nem férfias dolgok, és ez a nők dolga. A hagyományos családban ez így is volt, de most már a hölgyek is dolgoznak és gyereket nevelnek és még a háztartási is a nyakukban van, ahol szintén helyt kell állni. Nem lehet csodálkozni, ha fáradtak, és este már nincs energiájuk.

Háziasszony mosógéppel

Uraim, ha úgy gondolják, hogy a házimunka nem férfias, akkor ismerkedjenek meg az okos mosógéppel: a Whirlpool AWO/C 7340 . 6. Érzék szín funkció olyan egyedülálló program, mely a mosási teljesítményt a megfelelő színhez igazítja az anyagok fajtájától függetlenül, így Ön csak bepakolja a gépet és ő tudja, mit kell tennie.

Vagy a Samsung okos hűtőjével, melyet az okos telefonján keresztül ,,láthat", így a bevásárlásnál mindig tudni fogja, ha otthon elfogyott a tej, és könnyedén megoldhatja a bevásárlást az uncsi cetlik nélkül.

Meglepheti kedvesét egy finom vacsorával, ha Smart Cook funkciós sütőt választ. Ekkor nincs más dolga, csak beprogramozni a sütőt, és onnantól kezdve rábízni a folytatást. A beépített multi szenzor képes az ételek hőmérséklete alapján eldönteni (ezt másodpercenként ellenőrzi), hogy áll a főzési illetve sütési fázis, mikor van készen az adott étel. Itt nem kell külön beállítani sem az időt, sem pedig a teljesítményszintet, csupán az adott étel típusát. Az érzékelő rendszer vezérli az elkészítés menetét. A készülék jelez, ha kész az étel. Nem pofon egyszerű?

És ha így is kevés a szex, vessék be a legjobb trükköt. Félmeztelenül a kertben füvet nyírni, vagy egy izzó csere a nappaliban, barkácsolás a garázsban, biztos siker.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA