A háztartási munka és a szex...

Házimunka és a szex

Hölgyeim és  Uraim! Egy fontos téma következik. A szex és a házimunka között van összefüggés?

A francia és amerikai hölgyek szerint szexi, ha a férj segít a házimunkában, és ez azt eredményezi, hogy ezekben a kapcsolatokban több a szex, mint ahol a férfi nem segít a házimunkában. Szerintem ezzel mi, magyar nők is így vagyunk.

Azonban, ha nem segítenek semmit, akkor a kapcsolatok 75%-a ettől tönkre is mehet. A francia felmérés szerint pedig a hölgyek 18 % százalékából teljesen kiöli a vágyat, ha Önök egyáltalán nem segítenek be.

Nem muszáj mosogatni, de a mosogatógépet be lehet kapcsolni. Egy porszívózásba még nem halt bele senki, és a modern porszívókkal ez egy nagyon gyors és hatékony feladat lehet.

Arról nem beszélve, hogy igazán szexis egy férfi a fakanállal… vagy felmosó fával.

Tudom, vannak, akik úgy vélik, hogy ezek nem férfias dolgok, és ez a nők dolga. A hagyományos családban ez így is volt, de most már a hölgyek is dolgoznak és gyereket nevelnek és még a háztartási is a nyakukban van, ahol szintén helyt kell állni. Nem lehet csodálkozni, ha fáradtak, és este már nincs energiájuk.

Uraim, ha úgy gondolják, hogy a házimunka nem férfias, akkor ismerkedjenek meg ezzel a szinte önműködő  mosógéppel: a Whirlpool W8 W046WB EE Ez egy elöltöltős prémium gőzfunkciós mosógép, mely automatikus mosószer adagolással van felszerelve. A 6. Érzék szenzortechnológia, felismeri a ruha mennyiséget, szennyezettséget, sőt még az anyagtípust is, és ennek megfelelően állítja be a a mosási teljesítményt így Ön csak bepakolja a gépet és ő tudja, mit kell tennie.

Vagy az okos hűtőjével, melyet az okos telefonján keresztül „láthat”, így a bevásárlásnál mindig tudni fogja, ha otthon elfogyott a tej, és könnyedén megoldhatja a bevásárlást az uncsi cetlik nélkül.

Meglepheti kedvesét egy finom vacsorával, ha Smart Cook funkciós sütőt választ. Ekkor nincs más dolga, csak beprogramozni a sütőt, és onnantól kezdve rábízni a folytatást. A beépített multi szenzor képes az ételek hőmérséklete alapján eldönteni (ezt másodpercenként ellenőrzi), hogy áll a főzési illetve sütési fázis, mikor van készen az adott étel. Itt nem kell külön beállítani sem az időt, sem pedig a teljesítményszintet, csupán az adott étel típusát. Az érzékelő rendszer vezérli az elkészítés menetét. A készülék jelez, ha kész az étel. Nem pofon egyszerű?

És ha így is kevés a szex, vessék be a legjobb trükköt. Félmeztelenül a kertben füvet nyírni, vagy egy izzó csere a nappaliban, barkácsolás a garázsban, biztos siker.

Nézze meg oldalunkon a Mosógépeket >>>

Válogasson Hűtőgép Szalonunkban >>>

Olvasson tovább:

Választási segédlet fagyasztókhoz

Egyedi hűtőszekrényt tud alkotni - Liebherr frissességközpont

Szőlősgazdáknak kötelező!

Miért mennek össze a ruhák, mire kell figyelni a mosás folyamán...

Miért jobb a nagy mosógép, akár kis családoknak is?

Beépíthető vagy szabadonálló mosogatógépet válasszak a konyhabútoromhoz?

Nézze meg a tartalomjegyzéket, és tudjon meg többet >>>

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 17.