facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Samsung mosógépek kényeztető extrákkal

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

A Samsung mosógépek minden várakozásainkat felülmúlják. A tervezők ugyanis különösen ügyeltek arra, hogy olyan igényekre is megfelelő, személyre szabott funkciókat hozzanak létre, amelyekre elsőre talán nem is gondolnánk.

Jöjjenek hát az újgenerációs készülékek, amelyeket már nem is mosógépnek, inkább csodamasinának neveznék! :)

Mosson egyetlen érintéssel!

Vezérlés egyetlen érintésre A Samsung szakít a felesleges és zavaró gombokkal. Helyettük egy 5"-os színes érintőképernyővel rendelkező LCD kijelzőt találunk a készüléken, amivel sokkal egyszerűbben és kényelmesebben elvégezheti a mosással kapcsolatos beállításokat. Elég csak egyetlen érintés, és máris megadhatja a ruha típusát, a víz hőmérsékletet, fordulatszámot, sőt a mosószer típusát is. Az LCD képernyő pedig élethűen informálja majd a programmal kapcsolatos folyamatokról.

Smart Check - Hibaelhárítás könnyedén

Smart check Tudta, hogy a mosógépben keletkező hibákat ma már szuper egyszerűen, az okostelefonja segítségével is orvosolhatja? Ehhez semmi mást nem kell tennie, csak töltse le az applikációt a telefonjára. Az alkalmazás gyorsan és könnyen leolvassa majd a LED kijelzőn látható hibakódot, sőt, a megoldást is azonnal megmutatja. Ha a probléma komolyabb, minthogy Ön önállóan meg tudja oldani, az app felajánlja a hivatalos márkaszervíz hívását.

Last Memory - Program memória

Ugye Ön is általában ugyanazt a programot és beállítást használja mosáskor? Ha igen, ezentúl nem kell minden alkalommal újra és újra beprogramoznia a mosógépét! A Last Memory eltárolja a legutóbb alkalmazott beállításokat még akkor is, ha időközben kikapcsolta a készüléket. Csak nyomja meg az indítás gombot, és a program máris indul!

Nyissa szélesebbre az ajtót - Szedje ki könnyebben a ruhákat!

Hatalmas betöltőablak Egyes Samsung mosógépek ajtaja kettős fém csuklópánttal rendelkezik, így teljes szélességében ki tudja nyitni. Ez nagymértékben megkönnyíti a ruhák ki-be pakolását.  Modernebb fürdőszobájába is tökéletesen belesimul a környezetébe.

 

 

 

 

Óceán közeli hangulat az Ön fürdőszobájában is

Az áttetsző fehér vagy óceánkék színekben elérhető új, kristályfényű készülékajtó maximális esztétikai élvezetet nyújt, és az óceán hangulatát varázsolja a fürdőszobájába. Fogantyúja 45 fokkal feljebb kapott helyet, és könnyebb ajtónyitást biztosít.

Automata optimális mosás

Automata optimális mosás

Automatikus víz- mosószer- és programszabályzást tesznek lehetővé a Samsung mosógépek. Ez az Auto Optimal Wash(TM) technológiának köszönhető, amely 4 érzékelővel információt gyűjt a ruhákról (töltet mennyisége, szükséges víz és mosószermennyiség, szennyezettség mértéke) és ennek alapján beállítja az optimális mosási programot. Az automatikus adagoló 19 programra elegendő mosószer tárolására biztosít helyet, amely akár egy havi mosásra is elegendő.

Tökéletes tisztítás, kevesebb mint egy óra alatt

Nem lehetetlen! A gyors permet funkcióval akár már 59 perc alatt végezhet a mosással, hiszen az erőteljesebb öblítésnek és a gyorsabb centrifuga fordulatszámnak köszönhetően a program hamarabb ér véget.

Eco Drum Clean

ECO Drum Clean Mi lehetne fontosabb annál, hogy az a hely, ahol a ruháinkat tökéletesen tisztára mossuk, makulátlanul tiszta, baktérium- és mosószermentes legyen? Ezt a problémát egy csapásra megoldja az Eco Drum Clean, amely különleges tisztító vegyszerek nélkül pucolja ki a dobot és távolítja el a mosószer lerakódásokat. Ez a funkció különleges tisztító vegyszerek nélkül tisztítja meg a dobot és az ajtóüveget a mosószer-lerakódásoktól és a kosztól.

Viszlát makacs foltok!

A Bubble Soak egy olyan technológia, amelynek köszönhetően a makacs foltoknak is búcsút mondhat. Mosás közben a keletkező buborékok alaposan áthatják a szövetszálakat, így a foltok meglazulnak, és hatékonyabban lehet őket eltávolítani.

Quick Time Wash

15 perces gyorsprogram Nincs ideje mosni? A Samsung mosógéppel nem is kell! A Quick Time Wash-sal 15 perc alatt végezhet a mosással! :)


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA