Online Márkaboltok blog

Háztartási gépeket is gyártó cég került be a világ legértékesebb márkáinak listájára! Kíváncsi rá melyik az?

Idén is közhírré tették. Egy kis különbség van a Forbes magazin és a BrandZ nevű vállalat listája között, de szerintem ez a mi szemszögünkből teljesen elenyésző.

 

A lényeg, hogy az első két helyen a Google, és az Apple szerepel, melyeknek a márkaértéke óriási. Ezek a cégek még mindig 10-23%-al növelték a márkaértéküket.

A harmadik helyen a Microsoft áll, a negyedik helyen pedig a Facebook.

Kijelenthetjük, hogy az online világ rohamosan növekszik. Ezt az is bizonyítja, hogy az Amazon a világ legnagyobb webáruháza ugrott a legnagyobbat, 41%-ot!!!

Tehát, Önök szeretnek a neten szörfözni, vásárolni –szerencsénkre - és az Online Márkabolt továbbra is folyamatosan fejlődik, és szeretné, ha Önök tényleg a megbízhatóság és szakértelem „boltjának” tartanának minket.

Cégünk szlogenje a Mindig Többet Adni, mely továbbra is hűen motivál minket abban, hogy szakértői felvilágosítást, megbízható kiszállítást és kiszolgálást biztosítsunk vásárlóinknak.

Cégünk csak megbízható márkák termékeit kínálja Önöknek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a világ legértékesebb márkái közé a 10. helyre küzdötte fel magát a Samsung. Az előző évinél 6%-al magasabb márkaértéket produkált. Ez nem semmi ám…

Ezúton is Gratulálunk ehhez a csodás teljesítményhez!

Önöknek, kedves vásárlóink pedig figyelmükbe ajánlok néhány csodás Samsung háztartási készüléket mellyel megkönnyíthetik életüket.

 

Egyik legkeresettebb Samsung ME71A XEO mikrohullámú sütő
Egy családnak, vagy kisebb irodába tökéletes és gyors megoldás a kávék, vagy az ebéd megmelegítésére. Keskeny kialakítása és egyszerű kinézete mindenféle dizájnba bele illik. A kezelése nagyon könnyű és több előre programozott funkciót tartalmaz

 

 

 

Samsung VCC52E5V3O/XEH Porzsákos porszívó 

Vidám narancssárga, könnyű és hatékony állatbarátoknak a kedvenc porszívója. Cicaszőr, kutyaszőr vagy törpenyuszi is lehet a lakásban, senki se fogja észrevenni. A cyklon előszűrővel ellátott porszívó megszabadítja a szőrtől, és a kosztól is

Samsung WF80F5E5U4W/LE Elöltöltős mosógép
10 év motorgarancia van erre a szuper mosógépre, mely egy nagycsaládnak is tökéletes a 8 kg ruhatöltettel. A+++ energia besorolás, csúcs jó, így alig pörgeti meg az áramórát. Folttisztító programja és intelligens kijelzőjével biztosan elégedett lesz.

 

Samsung RB30J3000SA/EF Alul fagyasztós hűtőszekrény

10 év kompresszor garanciával felszerelt hűtőszekrény a hosszú távú használatért. Belül nagy tér és mobil polcok és az ajtón palacktartók várják Önt. Mindenhol egyenletesen hideg a levegő és frissen tartó zöldségtároló található, melyben akár 2x tovább roppanós vitamindús marad az élelmiszer. Fagyasztója akár 24 óra latt 12 kg-t lehűt és áramszünet esetén akár 20 órán át tartja a hideget.

 

 

Vásárlóink véleménye rólunk:

„Korrektnek tűnt az ajánlat, mind a termékek, mind a szállítást illetően! Befolyásolt a döntésemben a többi vásárló véleménye is! Több napon keresztül gyűjtöttem a véleményeket a boltokról és a termékekről is, különösen a negatív véleményeket, hogy elkerüljem a problémákat.Nem kellett gondoskodnom a szállításról ill. a régi darab elszállításáról!! Nagyon kényelmes megoldás! Tetszik a meg hosszabbított garancia is !”(CSné.Sz.Emíllia)”

„Első benyomásom: megbízható, pozitív gondolatokat ébresztett bennem az oldalon található valamennyi információ.
Hihetőnek tűnt az a megannyi "ígéret" illetve vásárlói visszajelzés, így hát rendelésre adtam a fejem.
Több év garanciát kínáltak, a többi műszaki áruházzal szemben. „ (T. Péter)

„Első gondolatom az volt, hogy itt kell rendelnem, a garancia miatt, még ha valamivel drágább is más online boltoknál.” (K. Ferenc)

Zahoránszky Zita

Köszönjük 128008 vásárlónk bizalmát

OnlineMárkaboltok logó

© 1997-2020. Minden jog fenntartva

Online Márkaboltok