facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Samsung hűtők praktikus kiegészítőkkel

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Egy minden igényt kielégítő, modern konyhában a látvány legalább olyan fontos, mint a funkcionalitás. Ezt tudják a Samsung tervezői is, ezért a hűtőszekrényeket úgy tervezték meg, hogy még a legigényesebb ínyencek elvárásainak is megfeleljenek.

A gondos tervezés leginkább olyan finomságokban mutatkozik meg, amelyekre átlagos felhasználóként először nem is gondolnánk. Csak akkor tárulnak fel előttünk az előnyeik, amikor már használjuk a készüléket.

Egyszerűen kifinomult, pont mint egy Samsung hűtőszekrény

Süllyesztett ajtó Az átgondolt kialakítást dicséri a könnyen nyíló ajtó, amelynek fogantyúja ahelyett, hogy a konyhájából venne el plusz helyet, süllyesztett. Ez nem csupán elegánsabb megoldás, de azt is lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel hozzáférjen a készülékhez.
A letisztult stílusú, sima vonalakkal és fégyezett felülettel rendelkező gépek különleges hatást varázsolnak konyhájába.

Helyezze új megvilágításba a hely- és az energiatakarékosságot!

A Samsung a hűtőszekrények világítását is innovatívan oldotta meg. A készülék hátsó falán egy LED-es toronyvilágítás fut végig, ami - mivel nem a belső tér tetején helyezkedik el - több helyet hagy a magasabb tárolóknak. További előnye, hogy kevesebb hőt bocsát ki, mint a hagyományos villanykörték, így kevesebb energiát is fogyaszt. Mindezt úgy, hogy az erős fény alatt Ön könnyedén különbséget tud tenni a szilvadzsem és az eperlekvár között akkor is, ha az alsó polcon vannak az üvegek.

Információ egyetlen érintésre

Külső LED kijelző Még az ajtót sem kell kinyitnia ahhoz, hogy tudja, mi történik a készülékben. A külső LED kijelző kellemes kékes ragyogással precízen mutatja a belső hőmérsékletet, ezen kívül minden hűtőrésznél arról is tájékoztatja, mikor van szükség szűrőcserére. Ha épp nyaralni megy, vagy hosszabb ideig távol van, állítsa Vakáció üzemmódba a hűtőt. A CoolSelecttel(TM) pedig további szabályozási lehetőségek vannak az Ön kezében.

Hozza ki a legtöbbet a hűtőből és a fagyasztóból is!

A legújabb, H sorozatba tartozó hűtőkben két, egymástól függetlenül ventilátor működik, ezért pont optimális hőmérsékletet és páratartalmat biztosít a hűtőben és a fagyasztóban is. Ez a - Twin Cooling Plus(R) - rendszer segít megőrizni a gyümölcsök frissességét, így az alma ropogós marad, a jégkrém nem fagy túl, és a jégkockáknak sem lesz állott szaguk.

Beépített jégkészítő még több jéggel!

Még több jég a ClearView jégkészítővel A ClearView jégkészítőben akár 2kg jeget is tárolhat, úgy hogy helytakarékos kivitelezésének hála még plusz helyet is szabadít fel a fagyasztóban. Ez azt jelenti, hogy 2 szabad polccal több helyre pakolhat, ami mindig jól jön. Az átlátszó rekesznek hála Ön mindig láthatja, mennyi jég van még a tárolóban.

 

 

Hűtő a hűtőben

CoolSelect Zone(TM) egyedileg szabályozható rekesz Szabja ételeire a hűtő kisebb rekeszeit!  A CoolSelect Zone(TM) egy önálló vezérlésű rekesz, amelyben mindig tetszőlegesen állíthatja a hőmérsékletet. Három különböző beállítás közül választhatja ki a megfelelőt, ezek: zéró zóna, hűtés és gyors hűtés. Ételei így még tovább megőrzik frissességüket.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA