facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Ritkábban szeretne vásárolni?

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Ugye Ön is szeretné, ha minél ritkábban kellene bevásárolnia...?

...Ha egy nagyobb bevásárló-körúton több napra elegendő élelmiszermennyiséggel térne haza, és otthonában egy olyan hűtőszekrény várná, amelyben mindent kényelmesen, és ami nagy szó: áttekinthetően el tud pakolni?

Ha igennel válaszolt, a Samsung hűtőszekrényeket pont Önnek tervezték.

A Samsung BMF hűtőszekrényeket egy úgynevezett Space Max technológiával látták el, melynek köszönhetően óriási tárhellyel rendelkeznek. Így minden élelmiszernek kényelmesen jut hely: az italoknak, a másnapi reggelinek és a maradék ebédnek éppúgy, mint a fagyasztott ételeknek, a hétvégi maradéknak és a baráti összejövetelre felhalmozott hadseregnyi finomságnak. :)

Frissen tartó fiók Ha eddig aggódott amiatt, mennyire biztonságos húst és halat tárolni a készülékben, ezentúl ne aggódjon emiatt. Samsung hűtőszekrénye ideális feltételeket teremt a húsoknak is: a Fresh Zóna egy ötletesen kialakított fiók, amelyben optimális hőmérséklet fogadja ezeket az ételféleségeket.

A Samsung hűtőszekrények fontos jellemzője az, hogy minden sarokban van hűtés. Az All-around Cooling rendszer jellemzője, hogy a készülék minden egyes négyzetcentiméterét egyenletesen hűti le. Ezt a kiegyensúlyozott levegőáramlást és állandó hőmérsékletet a minden polcszinten elhelyezkedő fúvókák teszik lehetővé. Nekik hála az ételek tovább őrzik meg frissességüket.

Alakítsa kedve szerint!

Hűtőajtóban kényelmesen el tud pakolni A 4db ajtórekesz óriási rugalmasságot biztosít a hűtőjének. Egyikünk otthonában sincsenek szabvány üvegek, vagy flakonok... egy átlagos hűtőszekrénybe bizony néha komoly logisztikai hadműveletet igényel egy túlméretezett doboz elhelyezése.
A Samsung hűtőszekrények állítható ajtórekeszei megszűntetik ezt a problémát.

Jegesedésmentes technológia

No frost hűtőszekrény Ha szeretné, hogy hűtőszekrényét soha többé ne kelljen leolvasztania, jó barátja lesz Samsung hűtőszekrénye. Az egyenletes hűtési rendszer megelőzi a jég lerakódást, így az élelmiszerek frissek és jégmentesek maradnak.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA