facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Profi kávégépek...

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

.... a szuperautomata eszpresszógépek feltalálójától

Utánozhatatlan kávéélményre vágyik?

Válogasson a Saeco szuperautomata kávégépeink közül, amelyekkel egyetlen gombnyomásra kávékülönlegességek sokaságát készítheti el az eszpressszótól a cappucinón át a latte macchiatóig.

Ízekből a maximum

Tejhabosító A bársonyos tejhabról beépített tejhabosító gondoskodik, a frissen őrült kávéért pedig a 100% kerámia őrlőbetétek felelnek. Felejtse el az égett ízű kávét, hiszen a Saeco gépek nem melegítik túl a kávészemeket, így tökéletes pressszót készíthet velük.
Minden alkalommal saját ízlésére, igényeire szabhatja kávéját a típus, erősség és mennyiség egyszerű kiválasztásával. Találja meg a legfinomabb kávéízt!

Forró kávé élvezete - másodpercek alatt

Az elegáns kialakítású gépekből az ízek maximumát hozhatja ki, mindössze néhány másodperc alatt. Reggelente pedig, mikor álmosan kitámolygunk a konyhába, mi lehetne fontosabb annál, minthogy várakozás nélkül, mihamarabb élvezzük az üdítő kávénkat?! :)
A gyorsaságot még azzal is fokozhatja, hogy az erősségválasztó megjegyzi, milyen erősen szereti a kávéját. Az 5 különböző beállításból pedig a Memória funkcióval egy gombnyomásra elmentheti a leggyakrabban használt hőmérsékletet és hosszt. 

Felhasználói fiókok Sőt! Vannak olyan modellek, amelyekben 6 felhasználói fiók van, melyekkel mindenki, aki használja a gépet, elmentheti saját kedvenceinek beállításait a legapróbb részletekig. Ezután már tényleg csak egy gombnyomás, és máris saját egyedi, ízlésvilágára szabott kávé kerül a csészéjébe.

 

Finomra hangolt ínyencség

Ha az őrlés finomsága fontos Önnek, Saeco kávégépe biztosan nem fog csalódást okozni, hiszen egyes modellekben 15-féle daráló beállítást talál, így a legkülönbözőbb féle szemcseméretet igénylő kávétípust is elkészítheti velük. Kísérletezzen bátran, készítsen olyan különlegességeket, amelyekről eddig csak álmodott.  

Bizonyított higiénia

Ezeket a modelleket úgy tervezték, hogy Önnek a lehető legkevesebbszer kelljen a takarításukkal foglalkoznia.  Az AquaClean filterrel 5000 csésze kávéig nincs szükség vízkőtelenítésre. A gőztisztítás ciklus pedig automatikusan kitisztítja a habosító ciklust, ráadásul a tejmaradványokat is eltávolítja anélkül, hogy a tejtartályt ki kellene üríteni.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA