Országos szervizhálózat

Országos szervizhálózat

Országos szervízhálozat

…hogy ha készüléke meghibásodik, akkor se kelljen aggódnia!

Nagyon sok telefont kapunk arról, hogy a több éve kifogástalanul működő készülékből egyszer csak furcsa zörejek jönnek, az egyik tartozéka megsérül, javítani kellene, de a vásárló nem tudja, kihez forduljon… és talán még a garanciajegy sincs meg… Gyakran előfordul az is, hogy a gép tökéletesen üzemel, de szükség lenne egy kiegészítőre…. és a sort még sokáig folytathatnám.


Nagyon sok bosszúságot tudnak okozni ezek a problémák, de ha készülékét nálunk vásárolta, akkor van egy jó hírem!

Ön biztonságban van, országos szervízhálózat áll az Ön rendelkezésére, így bárhol is él, a márkaszerviz rugalmas megoldást tud találni a problémára.


Ezúttal megpróbáltam összegyűjteni azokat a – leggyakrabban előforduló problémákat – amelyek miatt érdemes a Szervizközponthoz fordulni.

Ha gáz készüléket vásárolt…
Legyen szó kombinált tűzhelyről, vagy egy klasszikus gáz főzőlapról… ha gáz, akkor szerviz. Csak a hivatalos márkaszerviz üzemeltetheti be a készüléket, enélkül érvénytelen lesz a garanciajegy! A szerviz elérhetőségéért érdeklődjön nálunk, de a jótállási jegy hátoldalán is megtalálja őket.

Ha hibásan működik a készülék…
…akkor első lépésben tárcsázza a márkaszerviz központi számát, és jelentse be a problémát. A Vevőszolgálat munkatársai igyekeznek majd gyors és hatékony megoldást találni, és kiküldik Önnek a lakhelyéhez legközelebbi szerviz munkatársát. Önnek sehova sem kell mennie, nem kell hátán cipelnie a gépet a szervizhez… a szerelők házhoz jönnek az Ön kényelme érdekében.

Ha alkatrészre, kiegészítő termékre, tartozékra van szüksége…
…szintén a fenti lépéseket kell követnie. Először hívja fel a márkaszerviz központi számát, és az Ügyfélszolgálat munkatársa javaslatot fog tenni arról, hol tudja legközelebb beszerezni a tartozékot, vagy esetlegesen kipostázzák Önnek.

Ha elveszett a garanciajegye…
….szintén a megadott telefonszámon érdemes érdeklődni. Némi adminisztrációt követően postán megérkezik Önhöz az új garanciajegy. Fontos: egyes márkák az új garanciajegyért némi pluszköltséget számolnak fel.

Az Országos Szervizlista letöltéséhez kattintson ide!
Márkaboltonként pedig a bal oldali menüsorban, a Hivatalos Magyar Garancia országos szervizhálózat menüpontra kattintva találja meg az aktuális elérhetőségeket.