facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Országos szervizhálózat

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

....hogy ha készüléke meghibásodik, akkor se kelljen aggódnia!

Országos szervizhálózatNagyon sok telefont kapunk arról, hogy a több éve kifogástalanul működő készülékből egyszer csak furcsa zörejek jönnek, az egyik tartozéka megsérül, javítani kellene, de a vásárló nem tudja, kihez forduljon... és talán még a garanciajegy sincs meg... Gyakran előfordul az is, hogy a gép tökéletesen üzemel, de szükség lenne egy kiegészítőre.... és a sort még sokáig folytathatnám.
Nagyon sok bosszúságot tudnak okozni ezek a problémák, de ha készülékét nálunk vásárolta, akkor van egy jó hírem! Ön biztonságban van, országos szervízhálózat áll az Ön rendelkezésére, így bárhol is él, a márkaszerviz rugalmas megoldást tud találni a problémára.
Ezúttal megpróbáltam összegyűjteni azokat a - leggyakrabban előforduló problémákat - amelyek miatt érdemes a Szervizközponthoz fordulni.

Ha gáz készüléket vásárolt...
Legyen szó kombinált tűzhelyről, vagy egy klasszikus gáz főzőlapról... ha gáz, akkor szerviz. Csak a hivatalos márkaszerviz üzemeltetheti be a készüléket, enélkül érvénytelen lesz a garanciajegy! A szerviz elérhetőségéért érdeklődjön nálunk, de a jótállási jegy hátoldalán is megtalálja őket.

Ha hibásan működik a készülék...
...akkor első lépésben tárcsázza a márkaszerviz központi számát, és jelentse be a problémát. A Vevőszolgálat munkatársai igyekeznek majd gyors és hatékony megoldást találni, és kiküldik Önnek a lakhelyéhez legközelebbi szerviz munkatársát. Önnek sehova sem kell mennie, nem kell hátán cipelnie a gépet a szervizhez... a szerelők házhoz jönnek az Ön kényelme érdekében.

Ha alkatrészre, kiegészítő termékre, tartozékra van szüksége...
...szintén a fenti lépéseket kell követnie. Először hívja fel a márkaszerviz központi számát, és az Ügyfélszolgálat munkatársa javaslatot fog tenni arról, hol tudja legközelebb beszerezni a tartozékot, vagy esetlegesen kipostázzák Önnek.

Ha elveszett a garanciajegye...
....szintén a megadott telefonszámon érdemes érdeklődni. Némi adminisztrációt követően postán megérkezik Önhöz az új garanciajegy. Fontos: egyes márkák az új garanciajegyért némi pluszköltséget számolnak fel.

Az Országos Szervizlista letöltéséhez kattintson ide!
Márkaboltonként pedig a bal oldali menüsorban, a Hivatalos Magyar Garancia országos szervizhálózat menüpontra kattintva találja meg az aktuális elérhetőségeket.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA