facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Rozsdamentes mosogatótálak

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Nem minden rozsdamentes acél mosogatótál egyforma

Ha Ön egy hagyományos, rozsdamentes nemesacél mosogatótálat szeretne vásárolni, akkor hatalmas választékkal szembesül. Webáruházunkban például 396-féle rozsdamentes mosogatótálat talál, és elsőre valóban nagyon nehéz eldönteni, a kivitelezésük mellett miben is különböznek egymástól az olcsóbb és a drágább modellek.

Azt szokták mondani, hogy a minőséget bizony meg kell fizetni. Így van ez a mosogatótálakkal is, de hogy ezt megértsük, nézzük meg őket egy kicsit közelebbről!  

Konyhai mosogatótálakat a legkülönbözőbb anyagokból gyártanak manapság pl. nemesacél, gránit, kerámia... mindegyiknek megvan a maga előnye, egyedisége, és Ön az igényeinek, lehetőségeinek és a pénztárcájának megfelelően választhatja ki a legideálisabbat.

Acél mosogatótálakLegnépszerűbbek a rozsdamentes acélból készült modellek, valószínű azért, mert árban ezek a legelérhetőbbek. Természetesen típuson belül is nagy különbség van mosogatótál és mosogatótál között. Na de hogyan állapítsuk meg, melyik a jobb?

Egy jó tanács: ellenőrizze a króm és a nikkel arányát! A króm azért jó, mert ha nagyobb arányban van jelen, akkor a mosogatótál sokkal ellenállóbb a karcolásokkal és a kopásokkal szemben. Emellett sokkal csillogóbb, fényesebb a felülete. A nikkel arányának növekedésével viszont egyenes arányban nő a mosogatótál anyagának keménysége, és sokkal ütésállóbb... Ez azt jelenti, hogy elég könnyen meglátszódnak rajta a karcolódások, így hamar veszít szépségéből. A nem megfelelő króm-nikkel arány még korrodálódáshoz is vezethet, ami hosszútávon használhatatlanná teszi a mosogatótálat.

A rozsdamentes acél előnye, hogy nem porózus, nagyon higiénikus, könnyen tisztítható és szuper tartós.

Blanco rozsdamentes mosogatótál

A vezető mosogatótál márkák (pl. Teka, Blanco...) termékei olyan rozsdamentes technológiával készülnek, amelynek köszönhetően sokkal tovább megőrzik eredeti állapotukat. Így a fenti problémáktól nem kell tartania.

A minőség mellett nem mindegy az sem, milyen vastag a mosogatótál lemeze. Talán ez az egyik legfontosabb döntés, amit érdemes mérlegelnie, mielőtt kiválasztja azt a típust, ami végül a konyhájába kerül. Döntsön körültekintően, mert ha csak később derül ki, hogy a termék minősége hagy maga után némi kívánnivalót, iszonyú bosszantó, ha csak néhány ezer forint pluszért sokkal tartósabb és minőségesebb terméket választhatott volna.
Ezen kívül a következőkre figyeljen:

  • Minél vastagabb a mosogatótál lemeze, annál kevésbé érzékeny a horpadásra, a hőmérsékletváltozásra, és a keményebb tárgyak okozta ütésekre, horzsolásokra. Mindig figyeljen arra, hogy milyen vastagságú a mosogatótál!
  • Érdemes polírozott felületű mosogatótálcát választani, amely amellett, hogy elegánsabb, tartósabb, szebb kivitelezésű még azért is jó, mert sokkal könnyebb tisztítani, ami bizony nem mellékes. :)
  • Akik kedvelik a csiszolt, sima felületet, azoknak van még egy alternatívám: selyemfényű mosogatótálak is kaphatók nagy választékban, eltérő kivitelezésben. Ezek a tálcák nagyon simára vannak csiszolva, így a felületük egységesebb, szebb, fényesebb, mint a hagyományos felületű.
  • A Teka és a Blanco rozsdamentes mosogatótálcák között mikrotextúrás (szövetmintás) típust is találunk. Ez egy olyan exkluzív anyag, amely a legjobb minőségű rozsdamentes acélból készül. 

Ha bármilyen kérdése van a termékekkel kapcsolatban, hívja mosogatómedence szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA